vsetko v tom zmysle, ze nic jeden pred druhym netajime, ale nehovorime si co sme robili kazdu sekundu bez seba a podobne okrem toho co robili zvierata, to musi byt natocene, nafotene a plnohodnotne tomu nepritomnemu opisane
@tommyhot hej ved aj ja mam nejake to Kilo na vyse tiez som sa hanbila zo zaciatku celkom dost, ale tak uz sa pozname dost dobre na to, ze by mi malo vadit nejake to cisielko na Vahe aby vedel.. a ked mu aj poviem ci som pribrala alebo schudla tak ma nevnima uz ani ze mu nieco hovorim mozno casom sa aj ta tvoja osmeli
@sasi2680 v Azii je to zas trochu ine, lebo tu ti aj mama hovori, ze si tlsta pocuvas to z kazdej strany tak to beries trochu osobnejsie. To chapem. Ale stale mi nedava zmysel, ze nema problem sa promenadovat predomnou naha ale povedat, ze ma XYkg jej vadi.
@antifunebracka viem ze to nikoho nezaujima a je to nepodstatna info. Uz mam o niekolko (desiatok) kil menej tak by to bol pre mna uz asi mensi problem, ale na strednej aj na zakladnej si z mojej vahy samotne ucitelky telesnej ked sme sa vazili robili piču a vysmievali sa mi ostal mi z toho komplex a nedokazem to prekonat no.
Áno, hovoríme. Hovorí sa síce, že príliš veľa úprimnosti škodí, ale podľa mňa je to hovadina. Ak človek pred svojím partnerom začne niečo zatajovať, aj keď maličkosti, postupne sa to bude zbierať a ani nebude vedieť ako a nebude mať problém zatajiť aj väčšie veci, preto podľa mňa určite je dôležité voliť cestu úprimnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja jemu hovorim urcite viac, ale asi preto lebo on je taky tichsi typ a nema potrebu vkuse mliet ako ja
pokial viem
akuat dnes v noci sme mali velmi dlhy divny rozhovor potme, extremne uprimny, a kazda tretia replika bola 'that's SO fucked up'
vie to len lekarka a trener.
Ved prave, ze ked ju vidim nahu tak vidim vsetko, tak neviem preco riesi nejake cislo.
Takto na začiatku hej, aby neboli prekvapení keď niečo kolosálne skoním ale potom už nie...
ale keď som mala, tak som im hovorila všetko (možno preto už nemám )
či oni mne hovorili všetko, to už neviem