keď som mala priateľa tak som mu hovorila Ľúbim ťa a niekedy aj Milujem ťa ,podľa situácie a aj Zbožňujem ťa som mu často vravela ,vlastne to mu vravím doteraz
neviem, nikdy som ziadnemu nepovedala nic z uvedneho , velmi tazko to zo mna ide, aj keby som nieco take citila, asi by som to len tak nepovedala, nieco ako @1
Momentálne nemám nikoho, komu by som to vravela a zároveň myslela vážne. Ale to neznamená, že to nevravím aj vtedy, keď to nemyslím vážne. Aj keď by som bola radšej, keby to myslené vážne bolo. Paňáli? ^ ^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
divné, že? ale už je to raz tak
A k téme... nemám partnerku, čižeee.
ako to citim, zalezi od toho.
ak je to uprimna chvilka, myslim to od srdca [takmer vzdy] a mame priame pohlady do oci a hodi sa to, tak volim slova ako milujem ta / lubim ta.
ale, ak ideme len tak po ulici, tak hocikedy od veci strelim, ze lubim ta, mam ta rad.
a ak ani to nestaci, poriadne ju pobozkam.
@smajlgirl
keď som mala priateľa tak som mu hovorila Ľúbim ťa a niekedy aj Milujem ťa ,podľa situácie a aj Zbožňujem ťa som mu často vravela ,vlastne to mu vravím doteraz
A už prestaňte s kokotskými anketami, ktoré stoja za konský viete čo.
Ale nie, nemám partnerku a toto by som si nikdy nedovolil, nechať si z nej robiť otroka v domácnosti, by som zomrel...