malokedy,ale ked,tak ze mi neni rozumiet ani slovo...a minule som sa zobudila na to,ze placem...neviem co sa mi snivalo,ale v sne som vzlykala a zobudila som sa na to ze mi tecu slzy....nemam rada take tie zive sny...
neviem o tom este som na take daco nebol upozorneni takze pravdepodobne nie =D skor skripem so zubami a sem tam trosku chrapem ked som v zlej polohe =D
Moja kamoska raz zacala vykrikovat ze : Moj pes je respektive gozila ... ja som zevraj trieskala s balkonovymi dverami a mala som samo so sebou volake pokeci
Ale s mojím bratom je sranda. často hovorí zo sna a dokonca niekedí telefonuje v spánku normálne sa rozpráva do mobilu a ked sa zobudí tak ani nevie že niekomu volal.
Nie často, ale občas sa mi podarí. A mrzí ma, že som prestala škrípať zubami To boli moji spolu nocľažníci v riti zo zvukov, ktoré som vydávala počas spánku
ja nie ale moj brat a tato porádne...brat zvyčajne o PC hrách a tato a všeličom možnom..to sa vždy nasmejeme....a raz mi vlastne brat povedal že som hovoila al eja si nepamatám
ano...obcas spolubyvajuca vravi ze obcas daco somrem a frajerovi som raz povedala "Stlac enter!" lebo sa mi snivalo ze si ideme pozerat pesnicku na youtube
vraj hovorím zo spánku kadejaké blbosti niečo ako nehádž moju podprsenku. Vačšinou si to nepamatám ale raz som sa zobudila na to ze hovorím chalanovi niečo o fretkách a potom som si uvedomila ze som to povedala nahlas a zobudila som sa. A zo sna vraj rozprávam zásadne po anglicky.
velakrat..nvm ci este teraz,lebo ma nema kto sledovat,ked som sama v izbe a na poschodi byva uz len sestra.. ale v byte,som uz potrafila v mojom namesacnom stave parkrat na WC aj pozriet do obyvacky a bezdovodne som stala vo dverach..rozpravanie v pohode
juuj ja skoro vzdy ked som desi na prazkach abo zo skoly na vylete na viac dni furt mi hovoria ze vypravam zo sna ae kej vypravam doma tak mi mama vzdy hovori ze nadavam na svojho bracha
Pár krát mi naši ráno hovorili, že som v "noci" keď ešte kukali telku v obývačke došla k nim a normálne sa s nimi rozprávala Teraz by sa mi to už asi ,našťastie, nestalo, lebo chodievam spať väčšinou neskôr ako oni Ale občas, keď si ľahnem tak skôr, mám aj celkom strach, že by sa mi to zase stalo a náhodou by som im ešte povedala niečo, čo by radšej vedieť nemali Ale mama mi tiež hovorila, že ma občas počula tak nezmyselne rozprávať, poprípade smiať sa zo sna. A škrípane zubami bolo kedysi u mňa na nočnom poriadku
nie ja len plačem alebo sa budím zo sna. alebo škrípem zubami. alebo sa dá so mnou celkom plodne porozprávať, keď ešte nie som celkom zobudená a ja si to potom nepamätám.
kamoška raz na plnú hubu zo sna: DO RITI! D a ja tiež pravidelne niečo....vraj si sadnem a je možné sa so mnou aj rozprávať a raz som sa zobudila s bratom v posteli...to bolo teda dosť čudné
Ja som námesačná často a rozprávam zo sna každú noc to isté : NIE JE TO TAK, NIE NIE NIE každú noc to isté dookola.. x) Minule som si ževraj sadla do stredu obývačky a začala tanovať odzemok.. lol ale je to skôr strašidelné, než čudné.. Raz som sa precitla na balkóne.. :-!
ľudia je možné že zo sna hovorím jazykom,m ktorý som nikdi nepočula?? Minule som celú noc rozprávala po taliansky a netuším, odkiaľ som mohla vedieť tolko slov.. Matka ma totiž natáčala na video.. open_mouth:O Hrozné..
naposledy, keď som mal horúčku som ležal v izbe a zrazu sa mi zdalo že knihy HP na polici su tak ťažké že ju idú zlomiť...vyštartoval som z postele, rychlo som ich všetky zložil a potom mi klesol tlak a prišlo mi zle a som si ľahol na zem...
uhm podla mna je to doosť strašidelné veru táák xD šeličo sa moše stááť xD ja väčšinou rozrpáravam ked rozpáravam o tom xD niekto s ama pýta vo sne či chcem piť aebo jesť xD a ja odpovedám nahlas real čo chceem xDD ae to len vtedy sa mi stava , ked idem spať smedá/hladnáá xDD aebo .. ked ešte nespím ae ták pol na pol xD ták tieš s niekým sa v pohode rozpávam ae vravim im zaroven to čo sa mi sníívá xD niečo od veci xDD stavalo sa mi ked som volalavala po nociach s bývalím xDDD chudák bol mimo čo tám trepem xD
Môj brat býval námesačný..ale už ho to rokmi nejak prešlo.. ..škoda ..lebo on za noc vždy chodí na záchod..a keď sme ešte bývali v paneláku a on bol menší..som s ním musela chodiť na záchod bo on sa vždy bál dačoho ..no ale to je vedľajšie..a s ním spať v jednej izbe to sa nedalo..raz zo sna vykrikoval niečo o veľkonočnom zajacovi ..a raz bol námesačný..aa vyšiel z izby..ja som sa zobudila na to že otvoril dvere..a mi bolo čudné že ide sám v noci von z izby šak furt som s ním ja musela ..a on normálne vyšiel z bytu von a na chodbe v paneláku sa vymočil na schody ..zo sna.. ..námesačný!! ..teraz už odkedy bývame v dome tak nieje..a či vykrikuje zo sna to neviem lebo už s ním nemám izbu.. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a ešte nikdy som nemal takú vysokú horúčku, aby som blúznil
Ale s mojím bratom je sranda. často hovorí zo sna a dokonca niekedí telefonuje v spánku normálne sa rozpráva do mobilu a ked sa zobudí tak ani nevie že niekomu volal.
teraz len občas, ale to vtedy, keď spím tak na 60%, vnímam všetko čo mi ľudia hovoria, ale hovorím im to, čo sa mi sníva
a dokonca ani nechrapem..
som idealny spolunoclaznik
A mrmlem si doteraz, brat mi stále hovorí, ak je doma, že som čosi kecala a aj otec keď ide na záchod že furt niečo meliem..
A ked som spalala u starkej, vravela, že som sa riadne rehotala
neviem či si kresťan, ale začni uvažovať nad minulými životmi... a len tak skus skočiť k nejakej veštkyni...