Ja som sa na tento seriál pekne namotala,tak hľadám,kto je na tom podobne ako ja I´m awesome.... Its gonna be legen-wait for it-darry D high 5 a podobné hlášky ma dostali najviac. a samozrejme->Neil Patrick Harris je najlepší. Kto zdieľa pocity?
už to pozerávam dosť dosť dlho, všetky časti som videla minimálne dvakrát a nikdy sa neviem dočkať kedy bude nová časť, ale tieto najnovšie časti už nie sú také dobré ako tie staré, už by sa to mohlo asi aj skončiť..
videl som každý diel ale už to moc preťahujú mohli by to už konečne ukončiť, pretože už ich matku spoznáva 6 sérii a stále sa to nepohlo z miesta, pritom netvrdím, že ten serial nie je legen... wait for it ...darry
je to pravda,že nové časti už nie sú také aké predtým bývali a kebyže to ťahajú ešte ďalšie tri série asi zošaliem,lebo už fakt chcem vedieť,kto je "mother" ale ja sa stále na nich neskutočne smejem a som asi závislá či čo. a ťažké je pre mňa uveriť,že NPH je gay... veď to hrá tak neuverite presvedcivo.. je to pán herec... a aj úžasne spieva... áá niečo na tom bude,že je gay. bol by asi moc dokonaly
@junkychess kokšo ani nehovor (či nepíš) nehorázne... kým som to kukala od začiatku,tak fine... cez den aj viacero epizod som si pozrela,ale teraz,ked uz musim cakat na novy diel aj 2 tyzdne je to horor. ale oplati sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@vlcica1989 vdaka su proste uzasny