Rovnaký problém som už riešil, najprv skus či neni chyba v kamere napr tu : » www.testwebcam.com/...
Ak ti tam ide, tak chyba je v tom pošahanom Skype ja som to vyriešil tak že som stiahol staršiu verziu, konkrétne » download.skype.com/msi/SkypeSetup_...
Nainštaluj a skus znova.
Ahaa, no ja nemám problém so skype-om, ale niečo s tou webkamerou, mne ju nechce nájsť ani v počítači, nie len v skype...alebo, niekedy mi ju na skype nájde a ide, a inokedy mi ju nechce nájsť, a ked reštartnem, ide a niekedy ani to nepomôže...
Neviem či sa k ntb dávajú nejaké ovládače od kamery ale ak ano tak ich skús nainštalovať, druhá možnosť je reinštal Windowsu (OS) a ak ani to nepomôže jediné čo ma napadá je že vnútri nedoliehajú kontakty alebo niečo v tom zmysle a stým asi jedine ísť za neikym kto sa v tom vyzná alebo neajký servis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.testwebcam.com/...
Ak ti tam ide, tak chyba je v tom pošahanom Skype ja som to vyriešil tak že som stiahol staršiu verziu, konkrétne
» download.skype.com/msi/SkypeSetup_...
Nainštaluj a skus znova.
Neviem či sa k ntb dávajú nejaké ovládače od kamery ale ak ano tak ich skús nainštalovať, druhá možnosť je reinštal Windowsu (OS) a ak ani to nepomôže jediné čo ma napadá je že vnútri nedoliehajú kontakty alebo niečo v tom zmysle a stým asi jedine ísť za neikym kto sa v tom vyzná alebo neajký servis.