Je to séria, ktorá ma toho veľa naučila, hoci tam prevládajú typické knižné predlohy (o láske, zle a dobre). Nechápem, ako sa to niekomu nemôže páčiť. Rozhodne odporúčam. Text je písaný veľmi dobrým a čitateľným štýlom a dej je pútavý od začiatku do konca. A čo je najlepšie, knihy zo série sa na seba nepodobajú ako vajce k vajce a vždy dokážu niečím prekvapiť.
@lilnicole snad nesom v praveku ze budem citat knihy je moderna doba su filmy za ten cas co precitas jednu knihu si pozrem plno filmov knihy su akurat strata casu dobre pre starych ludi
myslím že áno ja som vždy netrpezlivo čakala na ďalší diel mala som/mám rada tú knihu a kniha je omnoho lepšia ako film už len preto lebo v knihe si to všetko môžeš predstaviť podľa seba a je tam toho viac síce to trvá dlhšie ako film ale aj ti oveľa viac povie...
rozhodne sa to oplatí! ja som sice najprv videla prvý film (1) a až potom som prečitala šecky knihy -ale knihy su lepše bo J.K.Rowlingová je pani spisovatelka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
jasné, že hej, začni čítať (čitaj, nie film, film potom, najprv knihu) a keď sa ti to nebude páčiť, tak ďalšie nebudeš a bude pokoj
rowlingovej vdacim za vela ze napisala takyto carovny pribeh pre tych, ktori aspon raz zatuzili mat carovne schopnosti.
aspoň vidno, aká mládež nám rastie... to WoWko a CSko im už načisto porušilo kôru mozgovú...
samozrejme, ze oplati, film nikdy nedosiahne kvalitu knihy, hlavne, ked je original kniha a film je natoceny podla knihy.
Inak Harry Potter je moja srdcovka Máš dvanásť určite do toho choď.
Je to krásny príbeh