Dobrý večer,
chcem sa Vás opýtať, ako mám nastaviť pri ľubovoľnej hre na celú obrazovku(fullscreen). Hru mi nezobrazuje na celú obrazovku. V options v hre to nejde. Ako mám nastaviť vo win 8.1 na fullscreen. Niekde v grafike PC, ale netuším ako to nastavi
@dreams155 mhm, je mi jasné, čiže z toho dedukujem, že si gay (neodsudzujem samozrejme) . Ale ospravedlňujem sa teda, ak som tvoje formálne postupy nejakým spôsobom urazil.
Klik s pravým na ikonu tej hry ->vlastnosti->(klik na kartu) kompatibilita -> Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom : a vyber Windows 98/Me alebo Windows XP
@77hanes77 to neni nekompabilitou. ta hra podporuje max rozlisenie 1024x768. ak mas vyssie tak sa pusti v okne. aspon tak pisali na steam podpore ludia co to maju zakupene. treba najst na to nejaky patch alebo siahnut po hd verzii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Klik s pravým na ikonu tej hry ->vlastnosti->(klik na kartu) kompatibilita -> Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom : a vyber Windows 98/Me alebo Windows XP