strom...............a ked skusim znova tak opet strom......................strom.....strom...............pred oknom mam len jeden strom a ten zakryva cely vyhlad!!!
Vidím susedný dom so záhradou , našu záhradu v ktorej práve veselo šantia moje dve zlatíčka , škôlku do ktorej by som sa veľmi rada vrátila , krásne rozkvitnutý strom ...
stromy nadherneho charakteru ktore sa mierne naklanaju zo strany na stranu , je mierne pod mrakom a vsetky zvierata sa ukrili do svojich pelechov , ukritov , hniezd aby im bolo teplo kedze sa ochladzuje . vatsina vtakov krmi svoje male a ostatny vtaci su na love alebo odpocivaju . moj pes sa prehana po zahrade , ale spat k realite , moj pes lezi a ked si ide po veceru ledva sa k nej dotrmaca a ked k nej pride zozere ju a opatrne aby nespadol vracia sa do svojho domova , inak povedane , psej pudy . moja macka sleduje pohib stromov a krikov a pozoruje vtaky a zaroven pocuva ich cvirikanie .. do pozadia hra pesnicka : BLINK182- i miss you . pijem cappuccino a vychutnavam si jeho zamatovu penu a pravu italksu chut kavy .. pojedam cestoviny z parmezanom a davam si francuzak zo .. och nie , zase fantazirujem to bol popis toho co by som si predstavoval vidiet a co by som si predstavoval robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
No je toho veľa ....
pod naporom vetra
v jarnom sere
@natashatko to nie je dym to je len para aspoň dúfam bo inak prúser
skoro furt mám pocit, akoby mali ďalekohľad a sledujú ma
@plyn tak to máš ozaj krásny výhlad xDDD
Komentár netreba.
tak
(posledný pokus)
[URL=
][IMG]