Tak ja už neviem fakt čo mám robiť....zahrajme si hru i ked to je teochu detské stále to pobaví tvorenie pribehu (každý jedno slovo) ja nwm napr: babka-išla-do blata alebo neviem aaa tak každý to dúfam chápe ....davam slovo:Fero
Ak sa nudíte, choďte si čítať, pozrite si film, urobte si prechádzku, upracte si izbu, navarte koláč, naučte sa niečo nové, zahrajte si hru (normálnu... spoločenskú, alebo počítačovú...), nakreslite obrázok, napíšte poviedku, čítajte si zo slovníka cudzích slov... Proste robte niečo, čo vás baví, čo vás niekam posunie, niečo užitočné...
Ja mám zoznam asi milión vecí, ktoré chcem niekedy urobiť... neexistuje, že by som sa stíhala nudiť...
@flussica Myslíš, že pečenie by bolo vhodnejšie? (úplne teraz neviem, prečo som to hentak napísala... asi som chcela varenie a pečenie koláčov spojiť do jedného ) Ale teraz by ma zaujímalo, ako si varila koláč
@galinka No, asi to odporúča 8/5 šéfkuchárov, sa mi zdá, že vymyslení vedci robili anketu (Je o tom blog, dokonca neviem, či si ho nečítala, taký o jablkovom koláči, čo sa mal piecť asi 20 minút, ale fakt to bolo v predhriatej trúbe asi trištvrte hodinu a furt to len bublinky robilo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak sa nudíte, choďte si čítať, pozrite si film, urobte si prechádzku, upracte si izbu, navarte koláč, naučte sa niečo nové, zahrajte si hru (normálnu... spoločenskú, alebo počítačovú...), nakreslite obrázok, napíšte poviedku, čítajte si zo slovníka cudzích slov... Proste robte niečo, čo vás baví, čo vás niekam posunie, niečo užitočné...
Ja mám zoznam asi milión vecí, ktoré chcem niekedy urobiť... neexistuje, že by som sa stíhala nudiť...
@galinka toto hovor zasranom v skolke
Fero krváca prostatou aj cez uši