Ja viem, ze ich tu bolo vela, ale predpokladam, ze o tejto hodine sa najde par jednotlivcov, co z nudy ci nenudy sedia za pocitacom a mozno by sa mohli zapojit. S diskusnymi hrami mam napokon doposial vzdy dobre skusenosti, tak sa uz tesim, ked si nabuduc
ta modra sa postupne začala menit do zelene az dokym z nej napokon roznymi chemickymi mutaciami nestala predsa len krasna rastlina (no veru Imro mal dobre semeno) ktora bola však....
...ale ešte pred tým sa rastlina vysemenila, a odfúklo to von oknom na sídlisko, kde začali pomaly rásť dalšie zmutované rastliny .... /// americký koniec
potom stoho okna spadol rovno na dialnicu d1 kde jeho pozostatky zachitil blaznivý šofer kamionu ktorý šiel na ukrajinu do pripyatu obzret černobilsku dieru tesne pri elektrani sa tie pozostatky zosipaly nazem spolu z radioaktivitou a THc v krvy začal nehorázne mutovať stalo sa to že stoho bolo ......
no dobre, takto som si to asi nepredstavovala, ale aspon vidiet, na co vacsina slovenskych obcanov mysli vo volnych chvilach (i ked sme zial prisli k dost smutnemu zaveru), cest vynimkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
niekdo další pokračujte Xd
no dobre, takto som si to asi nepredstavovala, ale aspon vidiet, na co vacsina slovenskych obcanov mysli vo volnych chvilach (i ked sme zial prisli k dost smutnemu zaveru), cest vynimkam.
This is the end