12 ročná, skoro zjedená psom, modrá myš Michaela Mišíková a leží na mojej macinke Carmenite v posteli... ale aj môj macko Števko, ktorého som dostala na 2-hé narodeniny, tam je
Na šieste narodeniny som od rodičov dostala macka...volala som ho macko Schovávačka, lebo vždy keď som šla spať som si ho pekne zapravila pod paplón, aby mu trčala hlava, a keď som sa zobudila, tak som ho mala niekde pri nohách. Proste..schovával sa
Viem že som mal neobľúbenú hračku mačku s ktorou som sa nechcel odfotiť a každý mi s ňou robil nervy a dával ju ku mne a chcel ma s ňou odfotiť a ja som ju stále odkopol..to je aj zdokumentované a obľúbená.. piskajúce mončiči pri stlačení brucha ale to sa nezachovalo.. možno by sa niečo našlo v pivnici ešte..kto vie skôr to boli hry na ktoré si pamätám
Nemam uz takmer ziadne hracky z detstva (a to som ich mala naozaj mrte). Ked sa narodila mladsia sestra, ta mi ich vela zobrala a aj sa povyhadzovali... Mala som aj z McDonalds, z Kinder vajicok a samozrejme kupovane. Teraz mam uz len plysovu pandu, pinocchia (ktoreho vsetci volaju Jozko Pucik) a tri Barbie.
Hracky z mojho detstva pochadzaju z cias socializmu. Niektore sa vyrabaju aj dnes. Vela sa ich znicilo, ale obcas si svoju zbierku rozsirim o nehrane hracky, ktore ani nerozbalujem. Plysove, handrove a gumene + hracky pre mensie deti vydrzia vacsinou najviac. Asi cim je dieta mensie, menej vymysla a nici + fakt ze su urcene pre mensie deti.
Ružový zajko, čo som dostala ako dvojročná, volal sa Prúšinko Rozpadol sa mi asi pred rokom, pretože pes si z neho urobil hračku :/ Strašne som plakala, keď som z neho našla len zdrapy.
Teraz mám plyšáka, ktorého som po častom menení a striedaní plyšákov, uchýlila do svojej postele. Je to maco a volá sa Vasťo
A samozrejme, hračky s destva... guličky nesmú chýbať, potom aj také malé plastové mačičky z lega, ktoré boli veľké jak môj prst, bola som s nimi schopná preliezť celý byt a neustále mňaukať Potom lego, puzzle, kocky, bábiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale potom ešte som zbožňovala takého plyšáka, čo neviem, čo to bolo, ale volala som to Starký a bolo to strašne super.
a potom ešte iné, čo už neviem, ako som volala, ale je to furt doma v skrini a strašne to smrdí, lebo sa to so mnou liečilo z hnisavých angín
a inak asi lego,vlaciky a tak,céčka...
ale veľa sa toho postrácalo
napríklad lego alebo merkúr sme doma mali, z týchto stavebníc ostalo fakt len málo
a moje najobľúbenejšie drevené kocky s motívom gazdu, čo stále menil, z tých mi asi tiež ostala už len jedna kocka
Teraz mám plyšáka, ktorého som po častom menení a striedaní plyšákov, uchýlila do svojej postele. Je to maco a volá sa Vasťo
A samozrejme, hračky s destva... guličky nesmú chýbať, potom aj také malé plastové mačičky z lega, ktoré boli veľké jak môj prst, bola som s nimi schopná preliezť celý byt a neustále mňaukať Potom lego, puzzle, kocky, bábiky
to mi ostalo doteraz a aj teraz (keď nieje so mnou dievča) zaspávam s vankúšikom
a mala som tri (alebo 4?!) kusy...
keď sa jeden tratil, mala som ďalšie (vlastne preto sme kúpili ďalšiu,
lebo tá 1. sa stratila) a potom neboli 1. dve tak bola ďalšia
potom sa prvé našli, ale tie Ďalšie sa stratili, atď.
teraz mám 1. a 3.
ale prvú mám asi najradšej
(dúfam, že moji plyšáci nevedia čítať slight_smile:
ale nikdy som si nedala svoju prvu naozajstnu knizku, mam ju uz asi nejakych 13 rokov
a mala som este jednu, lenze tu sme kupili nanovo .. vola sa Moj macik