N slovensku je úžasne veľa hradov a zámkov.nemylíte?ja som si zaumienila že skúsim prejst takmer všetky..teda aspoň tie, ktoré sú zaznačené v atlase...ked chodíme s našimi po Slovensku a zbadáme nejakú zrúcaninu alebo hrad, zastavíme, a prezrieme si ho-ju
ahoj, ja som chodievala s nasimi odmalicka a velmi sa mi to pacilo, som si zamilovala tury, dlhe prechadky hore kopcom, zastavky na jedlo, 20min. fotenie pri kazdom kameni a naspat dole kopcom...kazdy rok som si nachodila kilometrov, ze mi to zivot predlzi aspon do 120 ale som rada a drzim palce aby ti to nadsenie vydrzalo, podla mna sa to oplati vidiet nasu slovakiu, a naozaj je naco pozerat....ak este nezvetral, tak sa pozri na pajstun, filakovo aj sorosku...
mna velmi zaujala ta stara kamenna zrucanina na ceste smerom od tt na modru pripada mi to ako nejaka kamenna autobusova zastavka alebo zachod planujem sa pri nej raz vyfotit
cavte! Ja velmi rada cestujem a spoznávam nové krajiny, ale veľmi ma vedia zaujať i historické pamiatky...V mojom okolí sa tiež nachádza niekolko krásnych kastieľov a hradov.Ja by som najviac vedela odporučiť, ak by mal niekto záujem: hrad Krasna Hôrka alebo Kastiel v Betliari! Stojí to za t Pozdravujem všetkých
jo jo, Krásna hôrka a Betlia sú ozaj krásne pamiatky, nedávno som bola na Trenčianskom hrade a som z neho dosť sklamaná, pretože vnútri okrem obrazov v každej miestnosti nebolo absolútne nič...zvonku super ale zvnútra...akurát že v blízkosti bol Katov dom-tam čo straší-inak by som bola dosť sklamaná..
pekene hrady du cicva, a jasenov ... mam aj fotky co sme boli z bratom na nich... viniansky hrad sa mi az tak nepaci ... neviem preco.. proste nezarezal... radsej mam brekovsky hrad ako ten viniansky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ak ta zaujimaju zrucaniny tak celkom zaujimava je aj v Podhradi (to je pri Topolcanoch, smerom ako je napr Duchonka)