Ja už na PC pozerám len filmy, občas hudba,občas škola, mail, občas si najdem nejaké tie aktuality, ale nie pravidelne, najnovšie birdz a facebook, that"s all
hry nieee to je nuda.... facebook, birdz, utulkacke stranky, kde tu daky film mno a maily of course....aa fotky ete ale hry nie....niekedy som hrala tie take online, ze divoke kmeny, gladiator, bite-fight a podobne haluziny, ale to je tiez dost nuda
hej hram sa...aj ked teraz uz mam casu pomenej...ale je to celkom prdel a vzdy si pripomeniem aj mojho eventualneho spoluhraca ktory vsak uz teraz riesi ine problemy...
No zvyknem hravat ked je daco nove ale len take co maju fasa dobry dej a soundtracky ako napr. Tomb Raider Underwold i ked aj ostatne serie su dobre potom Clive Barkers Jericho velmi dobry dej aj hudba s HD kvalitou a uz nwm co take a este pocuvam hudbum,filmy malokedy ale ked hej ta stoji za to potom net,download,Birdz a tak.
skor web+im+hudba+filmy+... ale ked ma cas od casu nieco chyti, tak to niekolko dni v kuse nic ine nerobim, len gamblim. jedine moje stastie, ze hentakych "cas od casu"-ov neni vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- skor na pracu
Ale inac sa nehram
)