No takže new fórum ... Ja viem že do neho nebude niekto nič písať ... Ale založila som ho preto,lebo som začala hrať na gitare a veľmi ma to baví xD ... Tak by sme tu mohlo o tom diskutovať xD ... Pridávať nejaké akordy k pesničkám a tak
Ja hrajem tiež na gitare, no hrajem, jak hrajem, len sa učím a poradil by som ti fórum www.forum.gitarista.sk tam si nájdeš, to, čo nevieš, alebo aj program Guitar Pro, podľa ktorého sa môžeš učiť hocijaké pesničky
@ohcysp
Super music je neskutocne amatersky portal. Taby su naprd,texty aj akordy tiez. Nevidim dovod preco tam chodit. odporucam 911tabs, alebo ultimateguitar.
UltimateGuitar je dobra stranka ked mas GP. Su tam dobre veci.A tym čo sa začali učiť na bicie verelo odporúčam pozrieť nejaké videa od Thomasa Langa,Mika Manginiho alebo Dava Weckla.
odporucam stiahnut Guitar Pro a stranku www.911tabs.com , obcas skoci reklama, ale je to naj, rozne tabs, GP ci len gitarove, power aj bass, obcas piano ... len si vybrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Coze? Supermusic? Nemyslis vazne?! Tam najdes akurat bacov syfon
NO aja hrám tiež na gitare, už asi tri roky a teraz od septembra sa učím aj na bicie..
Super music je neskutocne amatersky portal. Taby su naprd,texty aj akordy tiez. Nevidim dovod preco tam chodit. odporucam 911tabs, alebo ultimateguitar.
ja viem na gitare 3 akordy a aj to neviem ako sa volajú
odporucam stiahnut Guitar Pro a stranku www.911tabs.com , obcas skoci reklama, ale je to naj, rozne tabs, GP ci len gitarove, power aj bass, obcas piano ... len si vybrat
@3 no mne sa viac pozdava mixolydicka alebo pentatonicka stupnica