sorka, tuto anketusi nevsimajte, lebo tam povodne malo byt viacej moznosti, ale som dala prvu a xcela som dat aj dalsie ale omylopm som klikla na enter .....a vzniklo z toho tot takze sorka
Ja som svojím spôsobom multiinštrumentalistka, lebo napríklad na gitare viem 2 akordy, na klavíri zabrnkám stupnicu a potom ešte také hračôčky, na bicích si zabavím, na drumble sa zabavím, triangel ovládam majstrovsky... no...
kedysi som hrala na bongo..a celkom mi to aj ide...naši slubili ,že mi kupia také velké ručne vyrezávané, ale už to slubuju 2 roky...takže bongujem len ked sa k tomu dostanem. A ešte ked so bola malá tak som sa učila hrat na zobcovú flautu. naučila som sa pár tonov,ale ked som sa dostala na jeden čo mi nešiel a nešiel,tak som s tým praštila...
Na každom nástroji zahrám také jednoduchšie pesničky... Konečne som sa po rokoch dokopala k tomu, aby som sa začala niečomu venovať, klavír je však moc drahý, takže brnkám na gitaru... Asi polroka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a učím sa na gitare a na didgeridoo
a na klavir som kedysi chodila este