No čo ma niekto vzťah k hudbe? Ak hra te na niaky hud. nastroj pochvaľte sa.
Takže ja hrajem na basgitare sice iba rok takze ešte niesom žiaden virtuoz ale snazim sa a cvicim a cvicim a cvicim a makam atd. a snazim sa zdokonalovat.
Errorboy: ibanezy su perfektne gitary, ale ta moja je skor taka low-endova.. Platil som za nu v prepocte 8 litrov (chvilu pouzivana), nova stala cez 16 000, ale aj tak som velmi spokojny. Combo mam fnder 15R. Sice hudobny vykon len 18W ale narobi to celkom pekne hukoty.
klaviir...nudaaa,na ten hra kazdyy...ale aj tak ho mam rada,pst,nemozem ho ohovarat,nehovorte mu to mala som take obdobia ked som velmi tuzila hrat na saxiku,ach ten je paradny,a basicke,ach ta je dokonala no hm,myslim si ze som v druhom obdobi
ja 2rocky na stagg stratocaster ktoru som nedavno rozobral a idem si ju urobit tak ako ju chcem ja a kupujem medzicasom Jackson 33RR to bol vzdy moj sen mat taku gitaru a za necelych 11tisic ju budem do vianoc hadam mat...(setril som na nu uz dost dlho...)
na djembe a zaklady didge,vlastne este len cakam, ujo dlabe
a sakra,bongo su prosim pekne take dva male bubniky spojene dokopy,ten bubon,co vy myslite sa vola djembe a mna to vzdy tak vytocii,ked to niekto nazve bongo...aaa...howgh
osem rokov klavira a zacinam s mojou krasnou milovanou spanielkou,ale velmi dobre sa rozbieham na nej inak spievam a cela by som ece bicie....Ale najviac cemm elektriku (taky Ibanez by nebol od veci)
Ja hram na klavir a *tramtarararararaaa* na lesny roh:p a moje skromne plany do buducnosti su este zaklady bicich nastrojov a ak budem mat vela prebytocneho casu, tak kontrabas ... alebo proste este nejaky nastroj, milujem hudobne nastroje a najradsej by som vedela hrat na vsetky...
ja hram 5 rokov na klavir, 5 mesiacov na gitaru a 3 mesiace na basu... a chcela by som este hrat na violoncelo, hoboj a bicie ale to sa mi v blizkej dobe asi nepodari takze stacia 3 nastroje
klavir: Casio Privia PX-100
gitara: Valencia(ale na valenciu prekvapivo kvalitna
bassu: nemam hram na skoskej lebo na moje momentalne pomery je to prilis nakladne
ink ak chces hrat "len tak" ze improvizovat kup si nejaku knihu o improvizacii na internete to asi nenajdes ale ak najdes povedz.. ak chces hrat tak naozaj ze aj trochu profesionalne tak to ti pomozu len hodiny klavira lebo klavir je dost narozny nastroj... ale pomoze aj kamaratka klaviristka ak ma zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Gitara - 7 rokov
A chcem sa naucit hrat na saxofone!
Proste musim
Tomyshot: ibaneza musi byt uzasna gitara hral som na ibanez base tak to je fakt luxus xo oni vyrabaju !
ja hram na gitare asi 2 roky s mensimi prestavkami..
gitara: yamaha rgx 420dz
aparat: homemade 100W tranzistor-CHCEM LAMPU!-
takze ja asi takto..
tramtatataaaa
trúbku
inac Gabosh, trubka je super, aj Flea, basak Red Hotov zacinal na trubke
MAYO : Saxofóny sú super
akurát pozerám a slintám -samozrejme sexica Candy Dulfer v akcii so saxíkom
V buducnosti sa este planujem naucit na husliach.
..wiemhrat na tiangel a tymi palickami do rytmu bachat ..
...aaa wiem hrat na akustickej gitare jeden akord ...
.hmm a budem hrat na bicie asi tak
Saxík by som chcel skúsiť aj ja..
Inak sem tam keyboardy a gitarka..
Okrem toho viem este na klarinet ak vam ten nazov nieco hovori Na ten hram asi 10 rokov plus minus.
m/ ^_^ m/
bicie-7rokov
klavir-12r.
a sakra,bongo su prosim pekne take dva male bubniky spojene dokopy,ten bubon,co vy myslite sa vola djembe a mna to vzdy tak vytocii,ked to niekto nazve bongo...aaa...howgh
na akustike 3 mesiace
a potom 2 roky na banjo
Zatial len Casio WK-3500, ale chystam sa prejst v maji na Korg Triton Extreme. A samozrejme kombo Behringer 120W.
Hravame so skupinou take srandy ze: Dream Theater, Pink Floyd a Deep Purple
... len tak btw, absolvoval som na husliach ale tie ma prestali bavit
dakedy volakedy davno som hrala na zobcovej a irskej flaute...ale to sa uz pominulo...
momentalne hram na nervy ( aj ked to nieje hudobny nastroj )a dakedy ked niekto donesie na intrak bongo tak trieskam donho....
ale mojim velkym snom je hrat na bicie...je to uzasne...rytmus..a tak...a este ta gitara by bodla...
that is all
klavir: Casio Privia PX-100
gitara: Valencia(ale na valenciu prekvapivo kvalitna
bassu: nemam hram na skoskej lebo na moje momentalne pomery je to prilis nakladne
Ale viete, na gitaru nemusíte vedieť noty, máte taby. Ale na klavír neviem že by čosi podobné existovalo. Ani si neviem predstaviť ako by to vizeralo.
zacinam sa celkom drasat na strasie tradicne nastroje