hrajem na gitaru.. kedysi este celkom dost, teraz ju chytim do ruky par krat za tyzden na par minut..
dlho chcel som hrat v kapele ale nepodarilo sa mi to, sameho ma to nebavi takze nemam ani moc inspiraciu sa zlepsovat, hravam si len tak nejake jednoduche veci na odreagovanie sa..
len teraz pred 3-4 mesiacmi som sa začal učiť na gitare (aj to dosť prerušovane, neraz som bol 1-3 týždne bez gitary), zatiaľ na odreagovanie slúži fantasticky...
hrala osm na gitaru a na flautu...uz ani neviem akordy ani nic pomaly, minule som sa snazila daco zahrat, ale nedopadlo to najlepsie ..a chcela by som zacat sa ucit hrat na klavir...ale tak neviem no...
@kat som na tom podobne... az na tu gitaru... ja uz ani na tej neviem nic zahrat, ale na klaviry by som mozno vedel 2 a na nervy... to viem velmi dobre
Hrala som 7 rokov na klavíri no prestala som kvôli volejbalu veĎ viete oboje no..na tréningu som si prst narazila a hneď som nemohla hrať na klavíri bola to strašná bolesť..jedno som musela vynechať a tak v záujme mojej postavy som nechala klavír disappointed:bez účinku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Niekde medzi.
Proste hram, ked je kedy.
asi by som mala zacat znova na nom hrat, nech to nevyslo nazmar...
dlho chcel som hrat v kapele ale nepodarilo sa mi to, sameho ma to nebavi takze nemam ani moc inspiraciu sa zlepsovat, hravam si len tak nejake jednoduche veci na odreagovanie sa..