viem hrat na giatre ale nebavi ma a hram na nej asi, hmm 5 rokov? otec je na nich zavisly tak ma furt tlacil do toho ale aspon nieco viem, na bicich co to zo zakladov viem ale mojom momentalnou laskou je basa a ja neviem asi tak cca rok a pol na nej hram..
2 roky na gitare v zuske, ale uz to nema cenu, lebo za dva roky omielam len priblizne 20 not, ani to nie. hladam niekoho, s kym by sa dali naucit normalne akordy a nie len noticky:/ asi na exnarku, neviem.
dva roky hram na gitare (nejake tie pokusy boli aj skor), od 6 rokov na flaute, aj ked tomu sa uz az tak nevenujem, v 8 som sa naucila hrat na klaviri, no takmer vobec nemam prilezitost hrat... dva roky spievam a nedavno som sa cosi aj na bicich naucila... hudbu jednoducho milujem a velmi ma to bavi - aj ked samozrejme, este stale sa len ucim
hrám 2 roky na klavír, ale preskočila som 2 ročníky takže som ako keby štvrtáčka klavír proste milujem, keď začnem hrať nedokážem sa od neho odtrhnúť...a nedávno ma začala sestra učiť na gitare a to ma tiež veľmo baví
asi 4 rocky na klavir a nechcem nic dokazat robim to preto lebo ma to bavi (lepsi vtip som v zivote nepocula aby mna bavilo daco ine okrem parkouru a spania)
chodila som na klavir 7r. a neznasala som to (kvoli tym stupiditam, co som MUSELA hrat)... ale teraz si hram sama pre seba Linkin park, Evanescence, atd a zboznujem ho
este som chodila aj na flautu a hoboj,ale to je uz velmi dlho passé ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a po vcerajsej rozlucke s gymplom hram aj na rozhodcovsku pistalku
este som chodila aj na flautu a hoboj,ale to je uz velmi dlho passé ...