hrával som mnohé : webgame.cz - prestalo ma to baviť, moja prvá online hra
travian.sk - skončil sa vek
battleknight.cz - chytil som nervy a vymazal si account lebo ma stále nápadali
gladiatus.cz - mal som postavu okolo lvl.60 a nejaký kretén mi zmazal celý account a ja doposiaľ neviem za čo, táto online hra ma najviac bavila
divoke-kmene.sk mal som na rozlohu dediny obrovskú armádu, ale aj tak sa musel ukázať nejaký kretén ktorý mi moju 5000 armádu rozbil, z nervov som vymazal account
hravam momentalne elven blood ale hral som aj travian - spojil som sa s dobrou alianciou ale boli prilis daleko:/ takze som sa stal koristou pre naj ally z celej hry, takze som prestal hravat. Divoke kmene mi isli velmi dobre, ale nemal som potom na cas a prestal som hrat. Gladiatus a bitefight ma az tak nebavili cize som to prestal hravat.
hraval som traviana a gladiatusa...ale je to zbytocne...po case omrzi pretoze je to stale o tom istom...bavia ma vsak este stale hry typu tower defense...v telefone mam kopec takych ako java hry (fakt perfektne je to spravene) co hravam v robote a na pc mam nejake flashovky...asi tie najlepsie ake su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo www.pauzicka.sk
travian.sk - skončil sa vek
battleknight.cz - chytil som nervy a vymazal si account lebo ma stále nápadali
gladiatus.cz - mal som postavu okolo lvl.60 a nejaký kretén mi zmazal celý account a ja doposiaľ neviem za čo, táto online hra ma najviac bavila
divoke-kmene.sk mal som na rozlohu dediny obrovskú armádu, ale aj tak sa musel ukázať nejaký kretén ktorý mi moju 5000 armádu rozbil, z nervov som vymazal account