keby nie som spotena neskutočne tak spravím prekvapený gif krútiac hlavou... nie my sme jebnuté a z inej planéty, my také nevieme, je to mimo nášho chápania -____-,
ponny advetnture ani neviem čo je... samozrejme gta, mafia, starwars preteky autíčkové preteky ako menšia... age of mytology, age of empires (tuším všetky časti nepamatam), left 4 dead 1,2, skyrim, plants vs. zombies a všeličo možné ale tie srdcovečky: solitare, Dragon Age origins (+ awaking) , Mass Effect 1,2 snažila som sa aj také staršie veci ako Baldurs gate 2 ale hneď v uvode ma asi 10x zabil netopier, tak som to vzdala
@wera55555 sims a žrút času? si nehrala mass effect alebo dragon age a najhoršie je že tam ti aj ukazuje kolko hodín máš odhraté...a keď vidíš na konci že si pri tom strávila min. 70 hodín no nie je ti všetko jedno
@etelnair ooo na sektore a co ma byt? ved recenzisti robia recenzie na taki tip hry ktori ich bavi. keby to robil normalni recenzista mal by sims 2/10.hry ako sims su proste o nicom. je to boj zostat pri vedomi
ja hrávam wow dotu (Lina Inverse :3 ), skušala som aj lol, guild wars je super, preto som ho jeden čas hrala, ale vždy som si rada zahrala tekken 4 u bratranca na playku, minecraft ma vobec nebavil, možno preto že som ho vobec nevedela hrať, a nakoniec som ešte aj take niečo ako Battlefield gemblila no nezapriem, že by som nepresedela dlho aj pri simsovi
@lawey no mňa nebaví vcelku hrať hry, nachvíľu som podľahla Sims3 a keď som videla ako to zožralo čas, radšej sa už vôbec nehrám
môj žrút času sú skôr seriály, to ked sa k nejakému dostanem tak pozerám nonstop až pokým s tým niesom "hotová", ešte že to má obmedzený počet sérií. napríklad minulý utorok som sa dostala k How I met your mother a už som v polke siedmej série... Prison Break 4 série som zmákla za 10 dní a tak ale to mám také obdobia ked viem že si môžem dôvoliť zabiť ten čas na pozretie jedného seriálu. kdežto pri hrách by mi to zožralo o dosť viac času.. a stále..
@etelnair vydim ze si nepochopil. je jedno z akej stranky je hodnotenie. recenziu na hru robi chlapik ktoreho taki tip hry bavi. a ja nepoznam chalana ktoreho bavi hrat sims cize to nemoze byt normalni clovek ten recenzista.
CS, Diablo, Might & Magic Heroes, Fable, Silent Hill, Final Fantasy, Assassins Creed, Prince of Persia, Left 4 dead, NFS, Oblivion, Skyrim, Trine, Bulanci...
a keby aj nie, urcite lepsie nez dat to napisat retardovi jak ty ktory tomu just da 2/10
a miesto prehlasovania hier za sracky a recenzentov za nenormalnych sa chod venovat svojej gramatike radsej, to je jedina skutocna sracka v celom tomto fore
@binos nauč sa gramatiku a potom hovor čo je sračka
a k téme: nemám na to čas, lebo na rozdiel od teba žijem aj inak než vo virtuálnom svete. ale keď už nemám silne nič iné na práci tak buď si pustím toho simsa (keď máš aspoň 2-3 datadisky tak je to fakt všetko len nie nuda) alebo hrám s bratom minecraft alebo čokoľvek čo ho práve baví.
@lawey no ved mozno si trochu upravim nazor aj ked si mislim ze tu reaguju skor akurat tie vynimky ktore hry hravaju
@etelnair keby to tak nefungovalo hodnotenia hier by boli ovela viac skreslene nez su. a moje hodnotenie je ovela blizsie k pravde nez nejakeho trapackeho simsaka recenzistu
vies co sa hovori. gramatiku zacne niekdo tahat vtedy ked sa minaju argumenty
@majo nikomu svoj nazor nevnucujem len jasne hovorim ze mam pravdu. ci mi niekto uveri alebo nie je jeho vec. ja viem ze sa nemilim a na tom nezmeni ziadna banda recenzistov. ich recenzie su len ich dojmy. nemaju o nic vacsiu vahu nez moje ani nikoho kdo simsa hral. ja som to hral a je to strasna nuda. zaujimave ze zatial sa ziaden chalan neozval co to hral a tvrdil ze to je dobre. to uz tiez o niecom hovori
@binos Ja poznám chalanov, ktorí hrávajú Sims, pričom ja to nehrám (asi preto, že som sa stále ku nemu nejak nedostala a som si vedomá, koľko času to žerie)
hrávala som iné hry, všetky možné druhy, ale GTA a nejaké parádne lietadlá boli moje srdcovky
baby čo poznám ja hrajú len fejsbukovky a onlajnovky.. segre som kedysi ukazoval need for speed underground a chcel som ju zaučiť, ale akosi ju to nechytlo
NFS som hravala kedysi a trosku aj san andreas, a toto dalsie sice nie je PC hra v pravom slova zmysle, ale hrava sa to na pocitaci a malo to specialne miesto v mojom srdci a sice travian ...este ked stal za nieco a nemal grafiku ako pre 8 rocne deti
Assassin's creed (teraz som si nainštalovala trojku), The Witcher, Chvíľu som hrala WoWko a keď som bola mladšia Warcraft 3 som mala v celku rada xD , League of Legends, opäť keď som bola o pár rokov mladšia tak Gothic 3 a Spore, a potom ešte starého dobrého simsa xD a nechápem ako môžeš povedať, že je to sračka. Proste to nie je druh hry pre teba, to, že si to oznáčil hneď za "sračku" potom len ukazuje tvoju úroveň a inteligenciu.
@candy36 ale akich nazorov??? to ze sims je sracka? zatial ma nikdo nepresvedcil o opaku. len kopa nadavok na moju osobu ale normalne argumenty akosi chybaju
@takata ja nepoznam ziadneho a ked dosla medzi kamosmi rec aj nato tak tiez nepoznali. ale urcite sa najde niekolko takich co to hraju ale normalne to neni
@mcvpn tebe zas zrejme staci velmi malo ked ta bavi sims ale hej som rad ze si napisal. mohol by si uviest co je na simse take chytlave ze to povazujes za dobru hru?
@candy36 skor nevies co dodat. sa ti nepaci co pisem lebo to nemas jak vyvratit. tipicke pre niektorich birdzakov. radsej zaparat ale nic rozumneho nepovedat ze
@candy36 ta posledna veta co si napisala sedi presne na teba a koho som prosim ta zjebaval sak to na mna utocili. sa zobud 11rocne dievcatko zo zimneho spanku uz je jar
a ten moj uzasny nazor na sims recenzie je pravda dokaz opak
@candy36 ty sa vyjadrujes obvykle veciam do ktorich ta velke gulove co by ako ze este slo len keby si aspon niecim uzitocnim aj prispela a keby si vo svojej hlavicke nemala len seba by si si uvedomila ze recenzista neni neomylni a jeho recenzia je len subjektivni nazor
zakomplexovany som akoze v com vestica sybila? povedz
@binos zakomplexovaný si poriadne, lebo ľudia čo melú takéto pičoviny ako ty v tomto fóre sú väčšinou zakomplexovaný.
a keď budeš starší tak pochopíš že recenzia nie je len subjektívny názor, a že tie recenzie robia ľudia ktorí sa do toho (narozdiel od teba) vyznajú.
A ak mi chceš ďalej odpisovať, tak si aspoň skontroluj čo píšeš (na to, pre lenivcov, slúžia tie červené vlnovky ktorými ti podčiarkuje nesprávne napísané slová, teda ak máš aspoň trošku schopný prehliadač) lebo mi z toho ako píšeš krvácajú oči!
@candy36 " zakomplexovaný si poriadne, lebo ľudia čo melú takéto pičoviny ako ty v tomto fóre sú väčšinou zakomplexovaný" to je ale dokaz! .uspokojivi tak pre skolkarov
recenzia je vzdy subjektivna pretoze ju pise clovek ale pochybujem ze to niekdo ako ty pochopi
@binos k tým recenziám: keď vyrastieš, tak pochopíš, alebo možno keď budete recenzie brať na strednej na slovenčine (ak teba vôbec na nejakú strednú zoberú s tvojimi neuveriteľnými schopnosťami skurviť svoj rodný jazyk tak že sa na to nedá pozerať).
@candy36 to si potom vazne naivna ak veris ze nieco ako objektivita napriklad v tej recenzii moze byt. vzdy bude nieco co cloveka tak ovplyvni ze objektivni byt nemoze. to sa proste neda. na to nepotrebujem skolsku poucku aby som to pochopil. to dojde samo len u teba je to dako na nedohlad
@mcvpn sims je jednotvarna hra a to co ma akoze tu hru ozivit je akurat len na otravu. tazko to porovnavat so sportovimi hrami ked je to uplne ini tip hry.
@candy36 este sa musis vela vela ucit spytaj sa teda nejakeho slovencinara ci moze byt recenzia objektivna a uvidime normalne rozmyslam ci si vazne taka blba alebo to len hras
pri pisani recenzie bude aj ten najlepsi recenzista do istej miery subjektivni. to sa neda od toho odosobnit tak to uz pochop! ved aby mohol nieco hodnotit musi mat z tou hrou dake skusenosti a tie su vzdy subjektivne pretoze su to jeho skusenosti. nahodou poznam jedneho chlapika co sa pisaniu recenzii nejaki cas venoval. sam mi povedal ze sa nikdy neda o niecom vyjadrit cisto objektivne. ulohou recenzistu je snaha pisat objektivne ale je to prakticky nedosiahnutelni ciel. k objektivite sa moze len priblizit ale nie byt objektivni
by si sa mala zamysliet nad sebou nez zas nejaki sajrajt zo seba vypotis
Sims 3,2, Aion (dievčenské WoW), WoW + LoL sem tam s bratrancom, Kobra 11 baví ma to, Minecraft (raz mi tam zahlásil admin : "Belatrix lehni si do postele a spi." a potom tam napísal, že sa vyspal s Belatrix ) GTA
@binos boha ty si kokot. obyčajný, namyslený, kokot z dediny.
aj môj 11 ročný brat má v hlave viac než ty.
ale počkaj...ty asi ani viac rokov nemáš, že?
a áno, musí byť z časti objektívna inak by to bol taký blábol ako tuto tieto tvoje sračky, učí sa to v 2 ročníku na strednej, takže ak ťa s tvojimi (ne)nedomosťami na nejakú strednú vezmú, tak zistíš že som mala pravdu
@binos Ja som sa len párkrát v živote rozprávala o PC hrách a takého človeka som našla. Tak asi sa bavíš len s úzkou skupinou ľudí.
Ale inak si fakt hlúpučký. Netvrdím, že recenzie sú vždy 100% objektívne, aj keď teda vážne by mali byť. Kedže Sims (ako som sa teraz tu dočítala, keďže ja to nesledujem) má dobré hodnotenia, tak má pozitívne hodnotenia od väčšiny. Či už sú úplne objektívne alebo subjektívne ti môže byť tri päť, kedže 90% tvrdí +. To, že ty máš subjektívny názor, že Sims je -, pokojne napíš recenziu nech to ostatní vidia, ale celkovým hodnotením to nepohne... Určite 90% píše subj. recenzie a práve tých 10% kritikov objektívne (ach).
@mcvpn ja som praveze pochopil to ty si nejak mimo
@candy36 ja mam 15 ale to je nedolezite a v com si mala prosim ta candynierita pravdu??? objektivna recenzia neexistuje. este si aj protirecis ked si napisala "a áno, musí byť z časti objektívna" cize scasti to uz je teda subjektivna recenzia. vazne by ma zaujimalo ktori ucitel tvrdi ze recenzia je objektivna. nasa slovencinarka tvrdi to co ja a aj internet. takze prosim ta fantasmagorie si radsej nechaj pre seba tvoj problem je ze nezneses ze mam pravdu a to je take candykovske
@takata za to ze pokladam sims za sracku som hlupi? no neviem kdo je tu hlupi
vsetci pisu subjektivne pretoze objektivna recenzia neexistuje. su len ti co pisu viac a menej subjektivne
@binos nie, mne tvoj názor, že je sims nudný nezaujíma. Si hlúpy tým, ako sa prezentuješ. Nedávaj tú toho strašného ironického lebo za to, že nevieš čítať s porozumením ja vážne nemôžem.
Takisto s vedomosťami na tom takisto nie si veľmi ružovo.
@takata prezentujem sa tak ze to co pisem dava aj zmysel. narozdiel od tich co mi protirecia. a ty sama nic konkretneho neuvedies ktore nazory ma robia debilnim alebo konkretne v com mam nedostatok vedomosti pretoze zatial som vsetko vyvratil a to tu ludi stve
Hlupákovi nevysvetlíš, že je hlúpy. Pozri sa na seba, celý birdz ti tu niečo vraví a ty si tu pletieš svoje. Tvoje prehnané a chabé sebavedomie je hlúpe. Tvoja gramatika. Keby si sem tam sa pomýlil fajn. Ale písať kDo? Ako naozaj? (ach)
Pre dobro všetkých, radšej nič nekomentuj, neprispievaj, nezakladaj ankety a fóra. Takých ako si ty je tu už moc.
@takata ludia so mnou nesuhlasili ze sims je sracka. to je odlisnost nazorov a ne ze som blbi
gramatika o inteligencii nic nevypoveda
jedine co dokazali ti co na mna utocili je ze sami su blbi a ze niektori z nich sa este ani do veci nerozumeju a pindaju. ty si tiez dokazala ze inteligenciou zrovna neprekipujes mala by si sa najprv naucit rozmyslat aby si sa nestrapnovala to je len dobre mierena rada
@binos Je mi smutno, že sú na svete takí. Si sprostý, veľmi sprostý, pretože vážne nevieš čítať s porozumením. Kde som napísala, že tvoj odlišný názor je hlúpy? Nikde! Ostatní hovorili o tvojich rečiach s recenziami, ktoré si stále dookola písal, pričom boli kvalitne useless. Tak keď nevieš poriadne čítať a dávať si veci do súvislostí tak láskavo mlč.
Vysvetlenie, že mi prídeš hlúpy tým ako sa prezentuješ mi príde dostatočné. Z tvojich príspevkov vyžaruje niečo veľmi povýšenecké a negatívne. Plus to ako sa tu stále búchaš do pŕs, že máš pravdu je úbohé.
Citat z porozumenim viem ale najprv by si sa musela jasne vyjadrovat lebo ludom najviac vadilo ze mam sims za sracku tak som myslel ze aj to tebe na mne vadi a co myslis tym moje reci z recenziami? Ludom sa nepacilo ze kritizujem sims a tich co to pisali a co teraz? Aj megahviezdy birdzu kritizuju vselico co ma vysoke hodnotenia ale take divadlo s toho nikdo nerobi kedze su tu poskupinkovani a navzajom sa chrania ja som sa tu z mojimi nazormi na sims mnohich dotkol a tak to ti poviem vobec ma to netrapi. Je to moj nazor na vec a birdz je aj tak dost pokrytecky on to prezije
Preco nemozem tvrdit ze mam pravdu? Vsak aj ostatni sa ma snazili presvedcit ze oni maju. Vsak aj ty. potom ste rovnako trapni povysenecky som nebol ale ked niekomu s huby padaju same sracky jak napriklad tej candy tak jasne ze tak posobim kedze ja nieco o veci viem a ona hovno. To sa nepovysujem len som povedal jak sa veci maju
Takze ja som sprosty pretoze mam na veci odlisny nazor ktory sa nezhoduje z vacsinou lenze ja si ho viem obhajit ale zatial nikdo neuviedol argumenty preco je sims taky uzasny, ani nikdo nedokaze vyvratit ze neexistuje objektivna recenzia, a moj nazor na recenzistov vypliva z uvedeneho a ten nikoho nenutim prijat za svoj. Ale hlavne ze vsetci vedia ze som sprosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Solitare!
(Sims nie je sračka, keď vieš, ako to hrať )
A! Rátaš do tejto kategórie aj konzolové hry hrané cez emulátor?
Prekvapený?
a ako mam hrat sims aby som pritom nezaspal?
ratam
ponny advetnture ani neviem čo je... samozrejme gta, mafia, starwars preteky autíčkové preteky ako menšia... age of mytology, age of empires (tuším všetky časti nepamatam), left 4 dead 1,2, skyrim, plants vs. zombies a všeličo možné ale tie srdcovečky: solitare, Dragon Age origins (+ awaking) , Mass Effect 1,2 snažila som sa aj také staršie veci ako Baldurs gate 2 ale hneď v uvode ma asi 10x zabil netopier, tak som to vzdala
@wera55555 sims a žrút času? si nehrala mass effect alebo dragon age a najhoršie je že tam ti aj ukazuje kolko hodín máš odhraté...a keď vidíš na konci že si pri tom strávila min. 70 hodín no nie je ti všetko jedno
nemam nic proti pc hram,ma to svoje vyhody aj nevyhody ale vyjadrujes sa ako keby to bola jadrova fyzika a vsetci co hraju pc hry su najvacsi machri
Len v škole, keď sme mali bloknuté šetko. Odkedy som regnutá na Bŕdze, som tu.
@nathalii chcel som len vedet ci baby hravaju hry to je vsetko
kde su ti normalni recenzenti? u teba v pivnici?
môj žrút času sú skôr seriály, to ked sa k nejakému dostanem tak pozerám nonstop až pokým s tým niesom "hotová", ešte že to má obmedzený počet sérií. napríklad minulý utorok som sa dostala k How I met your mother a už som v polke siedmej série... Prison Break 4 série som zmákla za 10 dní a tak ale to mám také obdobia ked viem že si môžem dôvoliť zabiť ten čas na pozretie jedného seriálu. kdežto pri hrách by mi to zožralo o dosť viac času.. a stále..
teraz nič, prešla som si mass effect dead space, teda okrem trojky a teraz mám rozohratý bioshock..ale není času
a keby aj nie, urcite lepsie nez dat to napisat retardovi jak ty ktory tomu just da 2/10
a miesto prehlasovania hier za sracky a recenzentov za nenormalnych sa chod venovat svojej gramatike radsej, to je jedina skutocna sracka v celom tomto fore
a k téme: nemám na to čas, lebo na rozdiel od teba žijem aj inak než vo virtuálnom svete. ale keď už nemám silne nič iné na práci tak buď si pustím toho simsa (keď máš aspoň 2-3 datadisky tak je to fakt všetko len nie nuda) alebo hrám s bratom minecraft alebo čokoľvek čo ho práve baví.
@etelnair keby to tak nefungovalo hodnotenia hier by boli ovela viac skreslene nez su. a moje hodnotenie je ovela blizsie k pravde nez nejakeho trapackeho simsaka recenzistu
vies co sa hovori. gramatiku zacne niekdo tahat vtedy ked sa minaju argumenty
"moje hodnotenie je ovela blizsie k pravde nez nejakeho trapackeho simsaka recenzistu "
si uplny odpad a uz ti nic ani pisat nejdem, nemusis ani ty mne
si mislis ze si vestkyna ci co nezijem vo virtualnom svete. normalne som sa nieco spytal tak what problem?
Sorry ale fakt, to už bolo uplne ako provokácia a nie som z gramatiky "celá nažhavená" ale keď ju niekto kurví tak ako ty tak to sa nedá nevšimnúť
@candy36 aj taki ako ja musia byt aby taki ako ty mali co robit
A sims som nikdy nehrala
Radšej wowko
a "takí ako ja" by mali čo robiť aj bez toho aby im krvácali oči z tvojej gramatiky
čo je ponny adventure ?
to bolo dáávno tusím vtedy frcala mafia a cod2
hrávala som iné hry, všetky možné druhy, ale GTA a nejaké parádne lietadlá boli moje srdcovky
A ešte Age of mythology je moja ďalšia srdcovka.
@takata ja nepoznam ziadneho a ked dosla medzi kamosmi rec aj nato tak tiez nepoznali. ale urcite sa najde niekolko takich co to hraju ale normalne to neni
@mcvpn tebe zas zrejme staci velmi malo ked ta bavi sims ale hej som rad ze si napisal. mohol by si uviest co je na simse take chytlave ze to povazujes za dobru hru?
neskorej counter strike a teraz sims D
a ten tvoj úžasný názor na všetkých ľudí čo robili na sims recenzie, no k tomu nie je čo dodať
ty si proste taký typ, čo síce hovno vie, ale myslí si o sebe že je odborník na všetko
a ten moj uzasny nazor na sims recenzie je pravda dokaz opak
a určite tí recenzisti vedia o tej hre viac než nejaký prijebaný zakomplexovaný pubertiak
a jasneeee na teba útočili, ty naše chúďatko!!!
zakomplexovany som akoze v com vestica sybila? povedz
a keď budeš starší tak pochopíš že recenzia nie je len subjektívny názor, a že tie recenzie robia ľudia ktorí sa do toho (narozdiel od teba) vyznajú.
A ak mi chceš ďalej odpisovať, tak si aspoň skontroluj čo píšeš (na to, pre lenivcov, slúžia tie červené vlnovky ktorými ti podčiarkuje nesprávne napísané slová, teda ak máš aspoň trošku schopný prehliadač) lebo mi z toho ako píšeš krvácajú oči!
recenzia je vzdy subjektivna pretoze ju pise clovek ale pochybujem ze to niekdo ako ty pochopi
A k tomu zvyšku: to nepochopíš ty asi nikdy
@mkamka nezahrame si spolu?
@mcvpn sims je jednotvarna hra a to co ma akoze tu hru ozivit je akurat len na otravu. tazko to porovnavat so sportovimi hrami ked je to uplne ini tip hry.
no to už aká kokotnosť musí byť
pri pisani recenzie bude aj ten najlepsi recenzista do istej miery subjektivni. to sa neda od toho odosobnit tak to uz pochop! ved aby mohol nieco hodnotit musi mat z tou hrou dake skusenosti a tie su vzdy subjektivne pretoze su to jeho skusenosti. nahodou poznam jedneho chlapika co sa pisaniu recenzii nejaki cas venoval. sam mi povedal ze sa nikdy neda o niecom vyjadrit cisto objektivne. ulohou recenzistu je snaha pisat objektivne ale je to prakticky nedosiahnutelni ciel. k objektivite sa moze len priblizit ale nie byt objektivni
by si sa mala zamysliet nad sebou nez zas nejaki sajrajt zo seba vypotis
aj môj 11 ročný brat má v hlave viac než ty.
ale počkaj...ty asi ani viac rokov nemáš, že?
a áno, musí byť z časti objektívna inak by to bol taký blábol ako tuto tieto tvoje sračky, učí sa to v 2 ročníku na strednej, takže ak ťa s tvojimi (ne)nedomosťami na nejakú strednú vezmú, tak zistíš že som mala pravdu
Ale inak si fakt hlúpučký. Netvrdím, že recenzie sú vždy 100% objektívne, aj keď teda vážne by mali byť. Kedže Sims (ako som sa teraz tu dočítala, keďže ja to nesledujem) má dobré hodnotenia, tak má pozitívne hodnotenia od väčšiny. Či už sú úplne objektívne alebo subjektívne ti môže byť tri päť, kedže 90% tvrdí +. To, že ty máš subjektívny názor, že Sims je -, pokojne napíš recenziu nech to ostatní vidia, ale celkovým hodnotením to nepohne... Určite 90% píše subj. recenzie a práve tých 10% kritikov objektívne (ach).
@candy36 ja mam 15 ale to je nedolezite a v com si mala prosim ta candynierita pravdu??? objektivna recenzia neexistuje. este si aj protirecis ked si napisala "a áno, musí byť z časti objektívna" cize scasti to uz je teda subjektivna recenzia. vazne by ma zaujimalo ktori ucitel tvrdi ze recenzia je objektivna. nasa slovencinarka tvrdi to co ja a aj internet. takze prosim ta fantasmagorie si radsej nechaj pre seba tvoj problem je ze nezneses ze mam pravdu a to je take candykovske
@takata za to ze pokladam sims za sracku som hlupi? no neviem kdo je tu hlupi
vsetci pisu subjektivne pretoze objektivna recenzia neexistuje. su len ti co pisu viac a menej subjektivne
Takisto s vedomosťami na tom takisto nie si veľmi ružovo.
@takata prezentujem sa tak ze to co pisem dava aj zmysel. narozdiel od tich co mi protirecia. a ty sama nic konkretneho neuvedies ktore nazory ma robia debilnim alebo konkretne v com mam nedostatok vedomosti pretoze zatial som vsetko vyvratil a to tu ludi stve
Pre dobro všetkých, radšej nič nekomentuj, neprispievaj, nezakladaj ankety a fóra. Takých ako si ty je tu už moc.
gramatika o inteligencii nic nevypoveda
jedine co dokazali ti co na mna utocili je ze sami su blbi a ze niektori z nich sa este ani do veci nerozumeju a pindaju. ty si tiez dokazala ze inteligenciou zrovna neprekipujes mala by si sa najprv naucit rozmyslat aby si sa nestrapnovala to je len dobre mierena rada
Vysvetlenie, že mi prídeš hlúpy tým ako sa prezentuješ mi príde dostatočné. Z tvojich príspevkov vyžaruje niečo veľmi povýšenecké a negatívne. Plus to ako sa tu stále búchaš do pŕs, že máš pravdu je úbohé.
Preco nemozem tvrdit ze mam pravdu? Vsak aj ostatni sa ma snazili presvedcit ze oni maju. Vsak aj ty. potom ste rovnako trapni povysenecky som nebol ale ked niekomu s huby padaju same sracky jak napriklad tej candy tak jasne ze tak posobim kedze ja nieco o veci viem a ona hovno. To sa nepovysujem len som povedal jak sa veci maju
Takze ja som sprosty pretoze mam na veci odlisny nazor ktory sa nezhoduje z vacsinou lenze ja si ho viem obhajit ale zatial nikdo neuviedol argumenty preco je sims taky uzasny, ani nikdo nedokaze vyvratit ze neexistuje objektivna recenzia, a moj nazor na recenzistov vypliva z uvedeneho a ten nikoho nenutim prijat za svoj. Ale hlavne ze vsetci vedia ze som sprosti