Keď dokázali LEGO predať stavebnicu MINECRAFT tak asi naozaj ziju ludia co tu kravinu aj hraju... ja len ze to zbytocne predlzuje cas kým sa staneš mužom a budeš sa zaujímať o autá D
@matus123 krásne to bolo vidieť na matike keď sme sa učili rezy priestorových objektov. Hneď bolo vidieť kto sa hral s legom a zatĺkal klince do dreva a kto sa hral s bábikami
@horsiq to verím no Hovorí sa že pc hry sú zlé a tak , ale podla mňa keď ide o niečo ako MC tak sa tam dá o stavbách dosť , dozvedieť ? to je jedno , proste teraz som toto dostaval
, nieje to nič úžasné , ale úžasné je skôr to že ten dom je nesymetrický jak sviňa ale ked vieš ako to zakriť tak nieje čo riešiť . Myslím že je to predsa len k niečomu dobré , aj bezpečnejšie než zatĺkanie klincov nehovorím že som to nerobil ...
Nahodou je to skvela hra. Multiplayer experience na serveri kde je 40 hracov, sa so singlacom neda ani porovnavat. Nehovoriac kolko roznych je serverov.
Moji kamarati na to tiez spociatku nadavali, ale potom skusili demo a strasne ich to vsetkych do jedneho chytilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.vpnhosting.cz/wiki/index.php/...
a zmysel tej hry tiez nechapem..
, nieje to nič úžasné , ale úžasné je skôr to že ten dom je nesymetrický jak sviňa ale ked vieš ako to zakriť tak nieje čo riešiť . Myslím že je to predsa len k niečomu dobré , aj bezpečnejšie než zatĺkanie klincov nehovorím že som to nerobil ...
Moji kamarati na to tiez spociatku nadavali, ale potom skusili demo a strasne ich to vsetkych do jedneho chytilo.
na tomto robim uz dva mesiace a tu ne fotke je vidno len zlomok celku