hrávala som veľa veľa, vždy, keď sa hralo, pozerala som snáď každý zápas NBA, aj tie, ktoré tu šli o 2 v noci, ale potom mi lekár povedal, že mám skoliózu a nemôžem hrať ďalej. viete si predstaviť, ako to bolelo.
@sweeety hej, musela som skončiť, totiž keď som dlhšie hrala, mala som na ďalší deň bolesti
a ako @naty009 správne povedala, je to vykrivenie chrbtice, fakt je, že veľa ľudí to má, ani o tom nevie, alebo to väčšinou je len také malé vykriveníčko a ja som to mala trocha viac. preto - treba ozaj chodiť vystretý a snažiť sa nenosiť tašku na jedno rameno a nerásť rýchlo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hrávala som veľa veľa, vždy, keď sa hralo, pozerala som snáď každý zápas NBA, aj tie, ktoré tu šli o 2 v noci, ale potom mi lekár povedal, že mám skoliózu a nemôžem hrať ďalej. viete si predstaviť, ako to bolelo.
a co je to skolioza?
radsej mam volejbal
a ako @naty009 správne povedala, je to vykrivenie chrbtice, fakt je, že veľa ľudí to má, ani o tom nevie, alebo to väčšinou je len také malé vykriveníčko a ja som to mala trocha viac. preto - treba ozaj chodiť vystretý a snažiť sa nenosiť tašku na jedno rameno a nerásť rýchlo!
a nemôžem nič náročné na chrbát, môžem akurát tak plávať a hrať šach a možno trocha bicyklovanie a turistika, ale nič neprehánať.
ale ved plavanie je fajn a šach, no ... zvykneš si ale nechcela by osm nikdy v živote