Je mi jasné, že v kategórii terajších násťročných sú hry veľmi rozšírené a duplom online, čo hrajú aj s rôznymi neznámymi ľuďmi, tak ma zaujíma, či hry, či už online alebo single, hrávate niekto aj teraz a či si myslíte, že to nejako aj zasahuje do života
Online uz nie, zasahuje to totiz velmi a to najmä ak clovek hrava s kamaratmi, na tom vies zabijat cele dni a rychlo prepadnut zavislosti v snahe byt lepsi. nez kamosi, ci uplne ini random ludia.
Teraz mi vyhovuju SP hry. Ak sa nudim, popripade v situacii aku vyvolala korona, si proste zahram nieco, prejdem to nanovo, trosku sa vyblbnem, vypnem a idem spat. Bez toho, aby som na to myslel, ci sa uz tesil, ako to znovu zapnem.
@lana1010 ja som taky prototyp mainstream hraca moje oblubene su GTAcka (VC, SA, IV, V), FIFy ci NHLky dalej som velmi vela hodin v minulosti stravil v CS 1.6 (kedze mi aj dost dobre islo ). Z takych tych, ktore su troooosicku menej mainstream by som tam zaradil TrackManiu, WatchDogs a pre mna srdcovku FarCry 3.
Viem, ze existuje kopec lepsich titulov, kadejakych uzasnych SP hier, ale popravde ma to ani nezaujima a nechcem v to prepadnut cize sa akymkolvek info o novinkach vyhybam.
@indelirium Adventúry minulej, ale zas je to na človeku, ja som hrávala aj to, aj to a strácala som s tým rovnako času @Notmehofejk Jasné, lolko, hlavne v drafte trolliť, však?
len aram blind je dobry tak na infarkt a v drafte/rankede ma za ten cas, kym sa to pobanuje, popickuje a spawnu sa mobky, aj prejde chut vobec hrat. okrem toho, objektivne (uz) hram dost zle a byt unranked je mensia hanba ako byt silver
mam 38, lebo viac neslo. ked sme uz pri tom, ako to, ze ty mas 43? a na top sa berie vayne, ked chces ludom liezt na nervy. LEN TEN CAS, KYM SA ZACNE HRA OMG!
@ lana1010 Online šach hrám väčšinou s núbkami ako ja - » lichess.org/...@ /beamer_boy - ale niekedy sa tam dá hrať aj proti dákym pros. Len dal som záväzok, že do konca júna neodohrám nič, tak nič teraz
Online poker hrám väčšinou s pros, ale občas si prisadne aj nejaký núbko. A hráme o chipy, ktoré reprezentujú moneeeeeyyyzzzzz o(^▽^)o
Online veľmi málo. Vlastne prakticky vôbec. na coop a mp nemám kamarátov, a taký skutočný online online nemám moc rád, lebo v žiadnej hre väčšinou nie som moc dobrý, tak to len prehrávam a som vo všetkom posledný.
Čiže radšej SP, ideálne niečo príbehové, RPG..
Jediná väčšia hra, ktorú som posledné roky hrával, je Zaklínač 3, ale teda, prešiel som ju ale 3 krát, čo si myslím, že je dobrý výkon
Inak si tiež cca 2x do týždňa zahrám jednu partičku šachu na www.chess.com, ale to len preto, že človek by údajne mal zaťažovať mozog, aby mu dobre pracoval a toto je môj spôsob, keďže nelúštim krížovky atď., no nie som v tom šachu nijako extra dobrý.
Online hrávam vždy keď mám čas, niekedy každý deň, niekedy proste keď je čas. Teraz po rokoch opäť so spolužiakmi jednu hru takže som tú ktorú som hrával nezapol už 2 týždne. Cs 1.6 už nejakých pár rokov a to tiež som bol celkom slušný hráč. Taká nostalgia keď som si zahral minulý týždeň, keď som náhodou otvoril inú hru než som chcel ... Ale na CSko treba mať cit a maximálne pohodlie.
@velagranka Nie som tu dosť dlhý čas a momentálne nebudem komentovať všetko, ale tvoj koment mi padol najviac do oka, keďže to chápem aj bez vysvetlovania, lovu zdar!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Teraz mi vyhovuju SP hry. Ak sa nudim, popripade v situacii aku vyvolala korona, si proste zahram nieco, prejdem to nanovo, trosku sa vyblbnem, vypnem a idem spat. Bez toho, aby som na to myslel, ci sa uz tesil, ako to znovu zapnem.
Viem, ze existuje kopec lepsich titulov, kadejakych uzasnych SP hier, ale popravde ma to ani nezaujima a nechcem v to prepadnut cize sa akymkolvek info o novinkach vyhybam.
@Notmehofejk Jasné, lolko, hlavne v drafte trolliť, však?
Online poker hrám väčšinou s pros, ale občas si prisadne aj nejaký núbko. A hráme o chipy, ktoré reprezentujú moneeeeeyyyzzzzz o(^▽^)o
Čiže radšej SP, ideálne niečo príbehové, RPG..
Inak si tiež cca 2x do týždňa zahrám jednu partičku šachu na www.chess.com, ale to len preto, že človek by údajne mal zaťažovať mozog, aby mu dobre pracoval a toto je môj spôsob, keďže nelúštim krížovky atď., no nie som v tom šachu nijako extra dobrý.