@rebell mna skor napada protiotazka preco ano ? nechapem nic ake suvislosti to moze mat, metal, punk su hudobne zanre, emo je styl zivota alebo ako to nazvat, bez nejakeho hlbsieho opodstatnenia ( aspon podla mna teda ) kdezto hippies prijali filozofiu zivota urcitu, zmiesali to so svojou a zili si tak spokojny zivot podla seba..
@n0win0u@otvoreneokno Nepochopil ani jeden? To je v kokote s vami ľudia Asiže hrôz kedysi. Kedysi bol iste metal hrôza, punk ani nehovorím, u niektorých je dodnes a tak... jáááj ľudia, ľudia
@rebell tebe sa zda zivotny styl metal/punk ludi porovnatelny s emom ? no ale mas pravdu, toto tu ani ja nechcem rozoberat, mna emo nezaujima ani trochu
@jimmycrow najprv som popravde nepochopil vobec, ze co pises..ale teraz sa tvarim, ze ano.. a rozhodne suhlasim, ze kedysi bol metal hrozny pocuvaj clovece ale ty si hrozny, neni si nahodou emo ?
@n0win0u Ach jaj Tak sa netvár a pochop. Kedysi si ľudia mysleli, že metal je hrozný štýl a že to zanikne... zanikol? Kedysi nenávideli punk a tiež myslím, že nezmizol. Hippíci si žijú tiež šťastne naďalej a ich heslá a štýl sa nesie stále aj dneškom. Zmizlo to? Nie. Tak potom aj vieme osud štýlu emo podľa mňa...
A odpoveď na tvoju otázku - neviem Ale najskôr nie.
@jimmycrow takto, ja som pochopil to tvoje, ale inej veci som nepochopil.. ono ale upravil by som to trosku predsalen, ano nazor na metal bol pozitiv/negativ ale sirsie spektrum ludi akceptovalo metal ako hudbu a zivotny styl, kdezto pri samotnom EME ( xD ) mam pocit, ze ten styl "supportuju" len samotni emousi..
no ja si myslím že nech si každý žije svoj život tak ako mu to vyhovuje,pokiaľ sa nestará do druhých a nevyvoláva vojny a konflikty,a žije riadny život-že nepríživníči,... tak mi je to jedno,dokážem si pokecať s človekom a je mi jedno či je to emo abo ne,...
@jimmycrow ja neviem co, kazdy ma rad iny styl boja a zbrane mno ja proti nim mam len to, ze nevidim v dovod v sebadestrukcii, inak niektora hudba je kvalitna a konfliktni ludia su to neni, takze mi to nevadi ( urcite menej ako rap-ppl na slovensku ).. ale do teba si este rypnem, pockaj..
nemám nič proti ľuďom, čo sa tak obliekajú (aj keď mne sa to vôbec nepáči) a sú v pohode. žiadne depresie a nerežú sa ako debili.. ale tie deti, čo majú také nehorázne depresie, že to nezvládajú inak, iba rezaním. a odôvodňujú, že sú "emo", tak to je fakt otrasné!!! ja byť ich rodič, tak by som ich poslala nejakému odborníkovi! katastrofa..
@ahnk tu neide len o metal... mojko tu ide napr o piano... husle.. aj harfu gakjdy to je jedno... ale je to uplne o nicom ako to co si niekto namixuje za nejaky mesiac dva na PC...
Som síce ortodoxný metalista,ale EMO podľa mňa nie je tým čo napísala autorka ankety.Skutočné emo je o vyjadrovaní pocitov a o ich prežívaní.Mládež s ofinami a dorezanými zápästiami emo nie je.Môj názor.
@veryhappyhippo Samozrejme... Diskusia o hudobnom style a uz zas sa tu ide jebat do hip-hopu a najma rapu. Kedze sa takisto opakuju ludia co musia prudit, musim sa opakovat aj ja.
VIES PICU! Nerob sa odbornik na hudbu, hlavnenie na taku, z ktorej si pocul 10 pesniciek aj to z radia.
Rap sa taktiez robi so zivou hudbou, neviem kde si nabral, ze vsetko sa robi v pocitaci. S rapermi robia rozni hudobnici a nemaju s tym problem, preto je zaujimave, ze konzumenti tychto hudobnikov (alebo tychto stylov) su proti rapu. Nepaci sa? OK, tak drz hubu a pocuvaj si vlastne.
K textom: co su podla teba zmysluplne texty? Pre kazdeho ine. Ale jednoznacne ti mozem povedat, ze ja zmysluplnost v rapovych textoch jednoznacne vidim. Ked pocujem mainstreamove komercne pesnicky HOCIAKEHO zanru, tak mam z toho cisty "mindfuck", preto ked posudzujes raapove texty podla tychto pesniciek tak sa ti ani necudujem, ze nevies zmysel najst... Ale takisto z toho usudzujem, ze asi niesi velmi intelektualny typ,ked robis zavery z 0,000001% poznatkov...
Ani som sa nemusela pozerať na zakladateľa ankety. EMO hrôzou nie je. A ak Teba trápi len toto, tak Ti závidím. Inakšie hádam ani nemusím pripomínať, že to tu už bolo najmenej 10x atď.
vacsina si vzdy po pojmom emo predstavi fakt, ze totalne vygumovanych pubertiakov, co pisu ako retardovani a neviem co k tomu, ale vacsinu z tych veci, ludia odcudzuju a na zaklade toho sa im vysmievaju, alebo ich nemaju radi, ale podla mna emo ako take je o niecom uplne inom, dnesna mladez z toho urobila vec, ktora je hodna toho, aby bola odcudzovana, ale podla mna emo styl je styl ako kazdy iny, len uz nie taky ako by mal byt...
ale aj tak stale nechapem tych, co musia stale za kazdu cenu sa do tychto veci a ludi starat, zeby mali az take pohnutky na seba silomocou upozornit a dokazavot im ze oni su uplne "zdravi" ... ked sa mi nepaci, nestaram sa o to a tym to konci..clovek moze byt emo a nemusi byt zase uplne totalny magor bez rozumu ako si to vacsina predstavi a to len vdaka tomu, ze vsetkych hadzeme do jedneho vreca...
To je akože môj problem že ma niekto privlastnený nejaký štýl? pre mna za mna nech patrí aj do mansnovej familie, mam vpč.. ludia, začnite sa už konečne starať o seba, riešite druhých a veci ktoré sa vás netýkajú
@verryhappyhippo Precitaj si svoju poslednu vetu a namiesto "metal" dosad "rap". A mas vysledok, ad ktorym sa zamysli.
Kolko sa spravi nazivo? Vela.
Bicie su zive dost, ale rap sa drzi 90bpm, co nie je nejak extra rychle. Basa a bicie su samozrejmost. Takisto sa vyuziva gitara ci uz elektricka alebo akusticka, klavir, organ, dychove nastroje, slacikovenastroje atd... (pusti si napriklad Jedi Mind Tricks-And so it burns)
Texty su plytke moozno tak v mainstreame. V kvalitnom undergrounde su casto vyuzivane podobenstva, ale este castejsie sa hovoria veci na rovinu, nechu ich zabalova do zbytocnych fraz, ktore mozu byt vylozene viacerymi sposobmi. (ako priklad dam znovu JMT, pretozze Vinnie Paz je znamy svojimi socialno-politicko-kritickymi textami)
Jednoduchy nie je. Mozno ak pocuvas progressive metal, kde sa prechadza zo 16 do 4 do 8 a typek tam spieva nejaku baj o elfovi... To je na mna zas prilis umele, prilis presnazene o umelecku hodnotu, az ju to nakoniec straca (u mna)
presne jak ribo tuna vraví hip hopec ma praveže vela inštrumentalneho aranžma , najdeš tam nastroje od trubky, cez kontrabas, husle, až po sinťaky a hip hop so živymi kapelami bol vždy ruka v ruke , počuvaš tam pičoviny čumiš na MTV prinajhršom na nejaku krabicu MUSICBOX a ani neviš kto sú urban dance squat, RUN DMC, Beastie Boys , PUBLIC ENEMY, Cypress Hill, Wu- tang, Dirt dog, Rage Against the...
neviem prečo vždy všetkých ľudia hádžu do jedného vreca, alebo škatuľkujú...To neznamená, že keď nejaké hlúpe decko, čo nosí čiernu ofinu cez oko a reže si žily, lebo si to niekde prečítalo, a vyhlasuje o sebe že je Emo, tak že to tak robia všetci emáci, a že skutočné emo aj o tom je...
tu sa dajako hudopby štyl začal preberať nevem ako vy ale podla mna največšia sračka je pop -ten v rádiach všetko na jedno kopyto hlasy urobené počitačom... a že umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
dakujem ...ale viem
Metal Punk Hippies a mnohé dalšie.
Takže sa niet čoho obávať.
A k zakladateľke... Ak je pre teba len Emo hrôzou života... *envy*
Ale to som tu vôbec nechcel rozoberať.
@jimmycrow najprv som popravde nepochopil vobec, ze co pises..ale teraz sa tvarim, ze ano.. a rozhodne suhlasim, ze kedysi bol metal hrozny pocuvaj clovece ale ty si hrozny, neni si nahodou emo ?
ja zas to neberiem ako prekazku zit normalny zivot
A odpoveď na tvoju otázku - neviem Ale najskôr nie.
boha...ja by som ich všetkých pohádzala do kyseliny sírovej.
sorry ale musela som neriešim niečo ako emo... nech si robí kto chce čo chce
VIES PICU! Nerob sa odbornik na hudbu, hlavnenie na taku, z ktorej si pocul 10 pesniciek aj to z radia.
Rap sa taktiez robi so zivou hudbou, neviem kde si nabral, ze vsetko sa robi v pocitaci. S rapermi robia rozni hudobnici a nemaju s tym problem, preto je zaujimave, ze konzumenti tychto hudobnikov (alebo tychto stylov) su proti rapu. Nepaci sa? OK, tak drz hubu a pocuvaj si vlastne.
K textom: co su podla teba zmysluplne texty? Pre kazdeho ine. Ale jednoznacne ti mozem povedat, ze ja zmysluplnost v rapovych textoch jednoznacne vidim. Ked pocujem mainstreamove komercne pesnicky HOCIAKEHO zanru, tak mam z toho cisty "mindfuck", preto ked posudzujes raapove texty podla tychto pesniciek tak sa ti ani necudujem, ze nevies zmysel najst... Ale takisto z toho usudzujem, ze asi niesi velmi intelektualny typ,ked robis zavery z 0,000001% poznatkov...
BTW kolko z toho sa urobi na nastrojoch v rape???
Beriem ze basa... ale tie "bicie" mne osobne pridu velmi nezive a na jedno kopyto, ale zas beriem ze niekomu sa mozu pacit...
na mna je rap eclkovo velmi jednoduchy...
jo a k metalu... to co ludia oznamuju za mainstream metalu ani metal nieje cize...
ale aj tak stale nechapem tych, co musia stale za kazdu cenu sa do tychto veci a ludi starat, zeby mali az take pohnutky na seba silomocou upozornit a dokazavot im ze oni su uplne "zdravi" ... ked sa mi nepaci, nestaram sa o to a tym to konci..clovek moze byt emo a nemusi byt zase uplne totalny magor bez rozumu ako si to vacsina predstavi a to len vdaka tomu, ze vsetkych hadzeme do jedneho vreca...
Kolko sa spravi nazivo? Vela.
Bicie su zive dost, ale rap sa drzi 90bpm, co nie je nejak extra rychle. Basa a bicie su samozrejmost. Takisto sa vyuziva gitara ci uz elektricka alebo akusticka, klavir, organ, dychove nastroje, slacikovenastroje atd... (pusti si napriklad Jedi Mind Tricks-And so it burns)
Texty su plytke moozno tak v mainstreame. V kvalitnom undergrounde su casto vyuzivane podobenstva, ale este castejsie sa hovoria veci na rovinu, nechu ich zabalova do zbytocnych fraz, ktore mozu byt vylozene viacerymi sposobmi. (ako priklad dam znovu JMT, pretozze Vinnie Paz je znamy svojimi socialno-politicko-kritickymi textami)
Jednoduchy nie je. Mozno ak pocuvas progressive metal, kde sa prechadza zo 16 do 4 do 8 a typek tam spieva nejaku baj o elfovi... To je na mna zas prilis umele, prilis presnazene o umelecku hodnotu, az ju to nakoniec straca (u mna)
a @ribo ja nepocuvam progressive metal... pocuvem od heavy cez trash po melodic death...
aj ked mas pravdu, underground rapu nepoznam
ale rad by som si vypocul METALOVU mainstreemovu pesnicku
Alebo už globálny problém vygumovanej @lucii1 (+dajake debilné čísla)