preco nie pre 5 rocne deti ked mas 7? dva roky hore dole inac aj ked mam tolko kolko mam rad by som zahral schovacku nahanacku uz ne bo by som dusu vyplul
@1 to je velka pravda...teenageri a aj ludia 20+ si podla mojich skusenosti radi zahraju schovavacky. Hlavne schovavacky v noci su pecka (vlastne cez den by sa mi asi ani nechcelo ich hrat...ale nocne su perfektne)- ked je dobra "arena" na to, tak je to uplna sila...a strasna sranda
na začiatku sú traja, ktorí chytajú ostatných... ak niekoho ulapia musia ho celého zdvihnuť nad ich hlavy a povedať "raz dva tri americký pitbul" ... samozrejme nenaháňači môžu toho svojho brániť takže počas aktu zdvíhania nad hlavy dôjde k peknej rvačke
pekné modriny, odreniny alebo roztrhnuté nohavice sú z toho
príjemnú zábavu...
p.s. odporúčam velkosť plochy tak poriadne futbalové ihrisko
Sme na málo rušnej ulici. Proti nám ide chodec. Netuší, že sa zúčastní našej hry. My sa tvárime ako by nás vôbec nezaujímal. Ale v skutočnosti tomu tak nie je.
Pozorne si ho poobzeráme, pokúsime sa čo najlepšie využiť
tú krátkou chvíľku, ktorú máme k pozorovaniu.
Chodec prešiel.
Podstatou hry je, že každý z nás si musí pozorovaním zapamätať
vzhľad chodca, jeho oblečenie,alebo iné jeho
charakteristické znaky.
Jeden z hráčou je hlavným pozorovateľom. Musí podrobne
popísat vzhľad chodca. Ostatní účastníci doplnia to, čo hlavný pozorovateľ nepostrehol ale co uvideli oni.
Víťazom tejto hry bude nielen ten, kto preukáže najväčšie pozorovacie schopnosti, ale ten, kto k tomu ešte preukáže schopnosť robiť najlogickejšie, najrozumnejšie závery zo svojich pozorovaní (kto to asi bol, prečo niesol to či ono, kam išiel, odkiaľ ide, kde pracuje...).
@pubertslatinocelny dobre hovoris, pridavam sa k vam, ale len v noci a s bednou whisky (staci aj cuco, ale treba ho viac a v tych stresoch aby ta nenasli sa ti moze stat nejaka mala nehoda Zalezi co si predtym jedla )
aspoň pre takých šiestich: vyberte si jedného vyťahovača a vy ostatní si posadajte do kruhu, poprepletajte všetky končatiny čo máte ,pevne sa pochytajte...a vyťahovač vás začne vyťahovať. proste niekoho chytí a musí ho z toho klbka vytiahnuť...ked ho vytiahne, tak mu pomáha vyťahovať ostatných..vyhráva ten...vlastne tam nikto nevyhráva len sa vytiahnete
p.s. je to trošku drastické a bolestivé
p.s.2 nehrajte to v bielich krťasoch na tráve pred tým ako budete musieť ísť cez celé mesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
drastická forma naháňačky
na začiatku sú traja, ktorí chytajú ostatných... ak niekoho ulapia musia ho celého zdvihnuť nad ich hlavy a povedať "raz dva tri americký pitbul" ... samozrejme nenaháňači môžu toho svojho brániť takže počas aktu zdvíhania nad hlavy dôjde k peknej rvačke
pekné modriny, odreniny alebo roztrhnuté nohavice sú z toho
príjemnú zábavu...
p.s. odporúčam velkosť plochy tak poriadne futbalové ihrisko
este by som si niekedy zahral
@piter09 jj, to je uplna pecka! ja sa tesim na leto, isto si parkrat zahram
Pozorne si ho poobzeráme, pokúsime sa čo najlepšie využiť
tú krátkou chvíľku, ktorú máme k pozorovaniu.
Chodec prešiel.
Podstatou hry je, že každý z nás si musí pozorovaním zapamätať
vzhľad chodca, jeho oblečenie,alebo iné jeho
charakteristické znaky.
Jeden z hráčou je hlavným pozorovateľom. Musí podrobne
popísat vzhľad chodca. Ostatní účastníci doplnia to, čo hlavný pozorovateľ nepostrehol ale co uvideli oni.
Víťazom tejto hry bude nielen ten, kto preukáže najväčšie pozorovacie schopnosti, ale ten, kto k tomu ešte preukáže schopnosť robiť najlogickejšie, najrozumnejšie závery zo svojich pozorovaní (kto to asi bol, prečo niesol to či ono, kam išiel, odkiaľ ide, kde pracuje...).
p.s. je to trošku drastické a bolestivé
p.s.2 nehrajte to v bielich krťasoch na tráve pred tým ako budete musieť ísť cez celé mesto