Nevie niekto poradiť ako nainštalovať GTA, minecraft alebo CS na Ubuntu 12.04? Nedávno som aktualizovala verziu a som z toho nového prostredia trochu "jeleň". Dík za rady
Pri nietorýh aplikáciach (hrách) sa treba troška pohrať s configom, ale GTA a CS šlape v pohode. Prípadne treba použiť playonlinux, ktorý obsahuje nejaké "záplaty" + slúži aj ako manager aplikácií. Ešte existuje CrossOver (niečo na spôsob playonlinux), no to som ešte neskúšal.
Diki všem. Skušala som dať GTA Vice city cez Wine no akurat mi z toho začal haprovať pc Neskôr som si stiahla minecraft.jar a nainštalovala OpenJDK Java 6 Runtime lebo som čítala že verzia 7 nebude fungovať na minecraft a...nefungovala ani táto verzia netuším čo robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
$ wine aplikacia.exe
Pri nietorýh aplikáciach (hrách) sa treba troška pohrať s configom, ale GTA a CS šlape v pohode. Prípadne treba použiť playonlinux, ktorý obsahuje nejaké "záplaty" + slúži aj ako manager aplikácií. Ešte existuje CrossOver (niečo na spôsob playonlinux), no to som ešte neskúšal.
(postni sem error ak nejaký píše)