on to neni zas az taky shit ako si niekto moze mysliet...ja ho mam tiez ale obcas sa divim ake hry som na tom rozbehal...samozrejme hry ako crysis na tom nepojdu ale take starsie to zvlasdne uplne v pohode
uff nič moc, len tie staršie éra cca do roku 98, ja na 1005 som skúšal viaceré, counter alebo halflife sú slabo hratelné, bez problémov idú a mám odskúšané nfs3 HP a warcraft II BNE, taksito to musí utiahnut tie prvé c and c, dunu, starcraft, prvé commandosy, diablo 1 a hádam aj 2, 2d wormsov atď...
@wectorstupavsky neverím že to utiahne flatout 2, nechce sa mi to teraz inštalovat, ale ak ti to ide postni screenshot, lebo sa mi zdá ž elen trepeš do vetra... ibae by si si pomýil flatout s falloutom, áno tie by mal utiahnut aj 1 aj 2
@etelnair čo sa smeješ, pošlem ti jeden headshot domov? ináč nechápem načo ľudia ako @valki , @wectorstupavsky alebo @dee99 komentujú ked vôbec nevedia a trepnú úplnú somarinu... či to nie sú ludia ale spamboti???
@fanklublbl ja som skusal aj nove 2010 hry...take menej narocne a isli...celkom by som veril tomu ze flatout 2 tam pojde...ono zase 1.6GHz procak gigova ramka a 128mb grafika neni az take spatne...ale zalezi od netbooku..su aj slabsie tam veru toho moc nerozbehas ale konkrente na hentom asuse si zahra dost veci..diablo 2 mam osobne otestovane a ide UPLNE KRASNE...
@fanklublbl Hardwarová konfigurace budou zřejmě zachovány s předchozím modelem 1001P. 10,1“ displej s rozlišením 1024 × 600 obrazových bodů s LED podsvícením, procesor Atom N450 s pracovní frekvencí 1,66 GHz, 1 GB operační paměti, pevným diskem 160 GB (se systémem Win XP) a tříčlánkovou baterií nebo 250 GB (Win 7 Starter) a šestičlánkovou baterií, sdílenou grafickou kartou Intel GMA 3150, čtečkou paměťových karet s podporou MMC, SD a SDHC. Konektivitu zajišťuje Wi-Fi 802.11 standardu b/g, 3 USB 2.0 porty a RJ-45. Potěší touchpad s podporou ovládání gesty (multitouch), hmotnost 1,27 kg, na druhou stranu web kamera s rozlišením 0,3 MPix neohromí.
tebe takyto pc utiahne aj black ops na full rozlišeni však
@kosmiklove neviem no či flatout 2 by tam šiel plynulo aj keď dáš všetko na minimum... a @dee99 ja viem akú ma konfiguráciu načo to tu pastuješ?, o žiadnom black ops nebola reč, preboha tá hra je odpad, ty si fakt spambot!
@valki to s tým flatoutom súhlasím, asi tak by to mohlo ísť, čiž nehratelne, ale s tou stupídnou vetou, že pri takej grafickej karte nemôžeš slovo HRA ani vysloviť, ma skôr napadá že si len obmedzený... takže ak nemáš čo tejto téme priniest chod spamovat a omgovať niekam inam
@fanklublbl Myslel som to tak,ze proste poriadnu hru si nezahra a tie hry co si menoval z roku 97,98,99 to by sa poriadne musel nudit ak by si ich chcel zahrat.
@valki tak warcraft II určite nenudí, ja ju mám radšej než trojku, o diablách ani nehovorím, diablo2 je doteraz neprekonané v štýle týchto akčných RPG, klasické 2D wormsy (armageddon alebo world party) sú pre niektorých ešte teraz závislosť, i keď ja už preferujem mayhem a dozadu by som sa nevrátil a je plno dalších ktoré som nespomenul a tento má dokonca trochu lepšiu grafiku než 1005 čo mám doma tkže by tam mohol ísť plynule half-life s modmi (cs a pod) a to sú tiež jedny z naj FPS, na ktoré sa tieto nové stupícne tunelovky zatažené na grafiku nehrabú, takže podľa mnaby si mal len trochu viac uvažovať predtým než niečo napíšeš...
och nejak to tu haluzí... @wectorstupavsky ak tvrdíš, že Ti ide flatout 2 bez sekania, nehádam sa ja to ee doma nepoužívam skoro vôbec, hry som tam nahadzoval len zo zvedavosti, nestrácal som nejak čas to nastavovať, ale súhlasím s tým, že keď sa trochu pošprtáš v nastaveniach, vela dokážeš spravit
@fanklublbl na ktoré sa tieto nové stupícne tunelovky zatažené na grafiku nehrabú,,ake hry si myslel ?? Nechapem ako vas moze bavit cs-ko ved to je uboha stara hra,zabijanie cez steny,otrasne zvuky a otrasnym zastaralym enginom,ked FPS tak to uz aspon Cod 2,BF 2 atd...
@valki nejak sa mi nepaci tvoj nazor...robis tu zo seba neviem akeho mudrlanta pritom o tom toho zrejme moc nevies cod a bf su len picoviny no jak cs, tak w3 spolu s wow su svetovo najhravanejsie hry a je to proste klasika...ziadny cod ani bf sa s tym nemoze ani rovnat...
a suhlasim s @wectorstupavsky ze ten flatout2 tam kludne moze ist...minimalne poziadavky ma 2giga procak...256 ram a 64mb grafiku takze sa mozes hadat kolko chces ale ist to tam pojde a ked ma naseres tak ti to este aj natocim aby si veril..
@kosmiklove To ze su najhranejsie a ze ich hraju bandy zavyslakoch,ja za to nemozem,ale chces mi povedat ze take CS 1.6 je prepracovanejsie ako BF 2 ??,v BF mas ovela viac moznosti,je to daleko realnejsie atd..
mimochodom hovoris ze min. HW je 2ghz procak,na notebooku je procak 1.67 ghz,a ak teba bavi hrat hry na najnizsom rozliseni,minimalnych detailoch a pri 10 fps tak to ti prajem prijemne zazitky z hrania hier...
@valki je tam sice napisane ze minimum je 2 GHz ale na tom podla mna nezalezi skorej zalezi aku ma CPU zbernicu a cache pamet a tak dalej frekvencia nie je az tak dolezita
@valki nejde o grafiku či nejakú prepracovanosť, ide o to aká je ta hra zábavná, pútavá a hratelĹná, cod a bf2 majú tiež svojich závislákov, ktorí na tom fičia nonstop, to už je o ludoch a dovolím si tvrdit že cs je z tejto strany oveľa lepšia než všetky bf a cod, tieto hry sa chvílku hrajú a potom to už ľudí omrzí a hrajú niečo iné...
@fanklublbl ide síce ho vôbec nehrávam len som to skúšal hrať a trosku som sa pohral z nastaveniami hry .... ale zasa potom nebola taká dobra grafika...tak trochen kockovaná kockovaná .. ale išlo to skoro bez seknutia a na hry používam PC a nie mininotebook, to je skôr na prácu.
@valki nehovorim ze cs je prepracovanejsie ale stale je to klasika a take ako bf2 a dalsie nemenovane novodobe sracky za moc nestoja...
a teraz si ukazal ze sa moc nevyznas to ze je procak o 400mhz slabsi vobec nevadi...kedysi som hraval hry ktore potrebovali 2Ghz procak na 800mhz durone a slapalo to uplne krasne...
a ak ty preferujes maximalne rozlisenie a full detaily pred hratelnostou tak to ta uprimne lutujem
@wectorstupavsky no veď áno tam sa ani moc nedá uvažovať o nejakom vyššom rozlíšení, veď na eečku máš výšku 600 pixlov, neviem síce čo znamená skoro bez seknutia ale teda trochu to sekalo, takže predsa to nebolo úplne hratelné
@kosmiklove ok to ze ta bavi cs viac je tvoja vec...s tym procesorom som nemyslel tak,ze ked ho ma o 400mhz menej vykonnejsi ze mu to nespusti (ja som hral FlatOut 2 na 1.8 ghz uplne bez problemov) to som pisal len tak pre informovanost aby si vedel aky je tam procak,tam som tiez nemyslel,ze grafika je na 1.mieste,chcel som len povedat,ze hry na minimalnych nastaveniach nehram.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tebe takyto pc utiahne aj black ops na full rozlišeni však
Vykon grafickej,to flatout 2 by na low malo dat okolo 8-10 fps
a suhlasim s @wectorstupavsky ze ten flatout2 tam kludne moze ist...minimalne poziadavky ma 2giga procak...256 ram a 64mb grafiku takze sa mozes hadat kolko chces ale ist to tam pojde a ked ma naseres tak ti to este aj natocim aby si veril..
mimochodom hovoris ze min. HW je 2ghz procak,na notebooku je procak 1.67 ghz,a ak teba bavi hrat hry na najnizsom rozliseni,minimalnych detailoch a pri 10 fps tak to ti prajem prijemne zazitky z hrania hier...
a teraz si ukazal ze sa moc nevyznas to ze je procak o 400mhz slabsi vobec nevadi...kedysi som hraval hry ktore potrebovali 2Ghz procak na 800mhz durone a slapalo to uplne krasne...
a ak ty preferujes maximalne rozlisenie a full detaily pred hratelnostou tak to ta uprimne lutujem