Hodte do komentov vase oblubene hry na PS4, ktore ste hrali alebo pozerali. Nejake kvalitne prepacovane hry s dobrym pribehom. Uz neviem co mam kupovat, mam pocit, ze hier je dost malo a nie vsetky vyhovejú.
a Shadow of the Collossus (myslím že spravili nedávno remaster na ps4ku, toto ak sa rozhodneš vyskúšať, tak si o tom zisti čo najmenej, vyhni sa spoilerom, nepozeraj z toho na youtube viac než po prvého bossa, a podľa toho sa rozhodni, inak sa pripravíš o kus zážitku)
@rapunzzel oboje sú... tak trochu riedke hrateľnosťou, ale silno poeticky atmosférické a príbehovo dobré, aj keď ten príbeh je rozprávaný tak minimalisticky
uncharted je kokotina...to ma maximalne nebavilo...
na PS4 jedine persona 5...jedno z najhodnotnejsich jrpg na sony konzole
@melancholik musim ta sklamat uncharted asi tazko breath of the wild ma skoro vsade maximalne mozne hodnotenie...citujem z jednej ceskej recenzie "jedna z najlepsich her vsech dob" a to hodnotenie ma pravom akurat to neni ps4 hra. 3 najviac hodnotene hry na ps4 gta5, last of us a hore spominana persona 5
@kosmiklove v tomto sa nezhodneme ... neviem čo ludia na tom hodnotili ale ja som hodnotil všetko naraz, zažitok z hry, pribeh, animacie, grafiku, ovladanie ... všetko ... a navyše graficky nič lepšie a hlavne po animačnej stranke som zatial nevidel ... nikdy
@kosmiklove myslim
si, ze toto je dost subjektívne, kazdy ma svoje vlastne preferencie. Ja musim len suhlasit ze Uncharted4 je najlepsia hra aku som kedy hrala a Gta5 mam tiez a toto mi pride len ako overrated bullshit. Dobre zahras si, zabavis sa, ale vobec ma to nenaplnilo ako Uncharted, to je doslova film! Gta je neustala omielana obyčajna slaba hra (pre mna) nebavilo ma to tak velmi a preletela som to za par dni.
@melancholik no co sa tyka gta tak to mam asi jedine z toho dohrate. hodnotenia ma sice vysoke ale to je asi jedina z tej trojice ktoru som len dohral a uz sa k nej nevratim persona je uz na ceste z anglicka. tu by si mal skusit. predosly diel som hral a pribehovo moc lepsich hier teda neexistuje
@Rapunzzel s tym gta suhlasim...popisal som to aj vyssie. ale uncharted ma teda nebavilo. schvalne skus tu personu i ked neviem ci sa da na slovensku uz zohnat vyslo to teraz na zaciatku aprila
Ether One alebo Beyond: two souls a Heavy rain co je teraz kolekcia, ale to si zrejme uz urcite hral, teraz idem skusit z ps+ Everybody’s Gone to the Rapture, ale mimoriadne sa tesim na Detroit: Become Human
pozeral som Until dawn a raz si to aj chcem kúpiť, je to fakt super podľa mňa a inak ma baví The last of us a hrozne sa teším na Crash Bendicoot, ktorý vyjde tento rok niekedy v lete
Dalsie hry: Nioh, Bloodborne, Dark Souls 3
to su skor hardcore hry ale kvalitne, pribeh byva ale schovany v nie zrovna zrozumitelnom mediu a preto je lepsie si pozriet neake zhrnutia pribehu po odohrani, lebo s velkou pravdepodobnostou nebudes mat sajnu o co ide.
Ale z toho co pises tak urcite neslapnes vedla s NieR: Automata
Len jedna zasadna vec - hra je pribehovo kompletna az po endingu E, ale hra je v tomto velmi unikatna ako aj samotny pribeh, je tu mala moznost ze to cloveka prestane bavit ale to je hlavne koli tomu ze ignoruje okolnosti a samotny pribeh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a Shadow of the Collossus (myslím že spravili nedávno remaster na ps4ku, toto ak sa rozhodneš vyskúšať, tak si o tom zisti čo najmenej, vyhni sa spoilerom, nepozeraj z toho na youtube viac než po prvého bossa, a podľa toho sa rozhodni, inak sa pripravíš o kus zážitku)
na PS4 jedine persona 5...jedno z najhodnotnejsich jrpg na sony konzole
@melancholik musim ta sklamat uncharted asi tazko breath of the wild ma skoro vsade maximalne mozne hodnotenie...citujem z jednej ceskej recenzie "jedna z najlepsich her vsech dob" a to hodnotenie ma pravom akurat to neni ps4 hra. 3 najviac hodnotene hry na ps4 gta5, last of us a hore spominana persona 5
si, ze toto je dost subjektívne, kazdy ma svoje vlastne preferencie. Ja musim len suhlasit ze Uncharted4 je najlepsia hra aku som kedy hrala a Gta5 mam tiez a toto mi pride len ako overrated bullshit. Dobre zahras si, zabavis sa, ale vobec ma to nenaplnilo ako Uncharted, to je doslova film! Gta je neustala omielana obyčajna slaba hra (pre mna) nebavilo ma to tak velmi a preletela som to za par dni.
@Rapunzzel s tym gta suhlasim...popisal som to aj vyssie. ale uncharted ma teda nebavilo. schvalne skus tu personu i ked neviem ci sa da na slovensku uz zohnat vyslo to teraz na zaciatku aprila
Urcite stoji za kupu.
Dalsie hry: Nioh, Bloodborne, Dark Souls 3
to su skor hardcore hry ale kvalitne, pribeh byva ale schovany v nie zrovna zrozumitelnom mediu a preto je lepsie si pozriet neake zhrnutia pribehu po odohrani, lebo s velkou pravdepodobnostou nebudes mat sajnu o co ide.
Len jedna zasadna vec - hra je pribehovo kompletna az po endingu E, ale hra je v tomto velmi unikatna ako aj samotny pribeh, je tu mala moznost ze to cloveka prestane bavit ale to je hlavne koli tomu ze ignoruje okolnosti a samotny pribeh.