Zo vsetkych. Ale najviac asi time machine. To je neskutocne stara adventura a hral som ju asi v 99-00 ale prave preto, ze je to adventura, musel som si vsetko hladat v slovnikoch a ucit sa to atd. A potom asi aj max payne. Ale to som bol este decko.
urcite neake starsie hry, kde ta hra nedrzi za rucicku a sipkami neukazuje kam ist a co urobit ako pre retardov - novodoby trend, ale kde musis pozorne citat vsetko co ti hra pise alebo postavy hovoria, najlepsie su na toto RPG hry ako Final Fantasy seria, Tales of (rozne nazvy) hry, Pokemon hry atd.. no toto su hry na konzoly, ale daju sa hrat aj na PC (alebo na mobile) cez emulator, kedze starsie diely tychto hier su na PS1 a Gameboy(color/advance) v pripade pokemonov
Z Final Fantasy urcite odporucam 7, alebo 6 ak chces hrat za zensku hlavnu postavu
z Tales hier sa mi velmi pacil Tales of Phantasia (treba stiahnut preklad do anglictiny alebo rovno uz prelozenu)
No a s pokemonmi je najlepsie zacat od zaciatku
A mozem ti rovno povedat ze z obycajnych strielaciek alebo zo simsov sa nenaucis ani hovno
Zaklady angliny som sa naucila na The Sims... kliknes na nejaky predmet a mas tam X moznosti ktoru cinnost si vybrat a hlavne vidiš čo robí čiže na tom sa naučiš. a ostatne na warcraft ale to neviem ci teba bude zrovna bavit , ja som z inej planetarnej sustavy totižto
@simuulka112
Pokemoni maju najlahsiu anglictinu, tales hry maju o nieco zlozitejsiu a final fantasy este viac, takze kludne zacni s pokemonmi. Taktiez neni odveci hrat neake MMORPG, ale pochopitelne v neakej anglickej guilde/clanu, tam sa naucis asi najviac, je to v podstate priama komunikacia s ludmi
No ak mas na mysli The Walking Dead od Telltale Games tak tam potrebujes pokrocilu anglictinu aby si stihala reagovat, niekolkokrat cez seba kricia aj 3 postavy a pocas toho sa musis rychlo rozhodnut co povedat, tu zrovna neni cas rozmyslat co ake slovicko znamena. Ale ak sa na to citis tak urcite odporucam, je to super hra so super pribehom.
ja mám rada tomb raier a assassins creed ... z oboch sa dá naučiť aj anglicky a z AC ,tam kde je Ezio aj taliansky trochu
a sims 3 of course ale ten ja hrám česky
Najlepsie su hardcore strategie kde nevies spravit ani prd kym si neprecitas 20 stranovy tutorial po anglicky. A pocas hry precitas dalsich 100 kym sa naucis co a ako
@zahi jj Pokemoni ano to som mala asi 8 rokov ked som to hrala a zase ja uz mam nejake tu anglicitnu v malicku pred tyzdnom ma prijali na bilingvalne gymko cize niesom v aj uplne mimo a prave preot ze uz mam volno po skuskach tak zhanam nejake hry na hranie aby som anglinu este viac zdokonalila ... a asi skusim stiahnut Walking dead dost ma to laka pocula som ze su tam velmi zaujimave pribehy
@zajacik26 napodobne s tym Sims ked som mala 6 rokov uplne prve The sims 1 ale naramne ma to bavilo a Warcraft som tidz hrala ale iba s bratrancom ale velmi ma to nechytilo :/ mozno preto ze som sa hlavne pozerala na bratranca ako to masti
@tastig dakujem uz pozeram trailer a gameplay videa vyzera zaujimavo
@piter09 jaaj takto to je uz ine mna jedne cas bavila
NHL ale tam sa toho tolko nenaucis ako z RPG a ďakujem Far cry som hrala dobra hra
@n0win0u morrowind presne to som hrala davnejsie uplne mega
@miaja moja sestra je do TR uplne zblaznena mna to velmi nechytilo :/ ale AC susim stiahnut pocula smo velmi vela dobryhc ohlasov
ja hľadám nejakú RPG nie iba nezmyselný príbeh strieľačky ale niečo so zaujímavým príbehom niečo skôr dievčenskejšie a to je problém :/
@simuulka112
Rozhodne Elder scrolls V - Skyrim.
Tá hra má mnoho múch, ale na druhej strane aj množstvo plusov. Krásny soundtrack, úžasné prostredie (hvezdnatá obloha, močariská, lesy, dedinky, dungeony, jaskyne, zapadajúce slnko), krásna grafika, zaujímavé questy (máš pri nich väčšinou na výber, ako v skutočnom živote), možnosť postaviť si vlastný dom, adoptovať deti, mať domáce zvieratá, vyskillovať sa skoro v každej schopnosti. Pekné dialógy, obrovský inventár, možnosť študovať na akadémiách, pridať sa k armáde alebo k rebelom. Môžeš byť upír vlkodlak, vrah alebo zlodej. Všetko v hre si môžeš buď vyrobiť od základov sám, alebo kúpiť. Skyrim ako hra mi poskytol obrovské množstvo slobody a zábavy, kde nemusím ísť podľa hlavnej línie príbehu a úplne popustiť uzdu fantázii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Z Final Fantasy urcite odporucam 7, alebo 6 ak chces hrat za zensku hlavnu postavu
z Tales hier sa mi velmi pacil Tales of Phantasia (treba stiahnut preklad do anglictiny alebo rovno uz prelozenu)
No a s pokemonmi je najlepsie zacat od zaciatku
A mozem ti rovno povedat ze z obycajnych strielaciek alebo zo simsov sa nenaucis ani hovno
@trdelniiiq náhodu to Time machine vyzerá veľmi dobre skúsim si to pozháňať
@zahi ďakujem pekne pokémon to som trošku hrala s bratrancom ale opäť stiahnem
A čo hra Walking death ?
Pokemoni maju najlahsiu anglictinu, tales hry maju o nieco zlozitejsiu a final fantasy este viac, takze kludne zacni s pokemonmi. Taktiez neni odveci hrat neake MMORPG, ale pochopitelne v neakej anglickej guilde/clanu, tam sa naucis asi najviac, je to v podstate priama komunikacia s ludmi
No ak mas na mysli The Walking Dead od Telltale Games tak tam potrebujes pokrocilu anglictinu aby si stihala reagovat, niekolkokrat cez seba kricia aj 3 postavy a pocas toho sa musis rychlo rozhodnut co povedat, tu zrovna neni cas rozmyslat co ake slovicko znamena. Ale ak sa na to citis tak urcite odporucam, je to super hra so super pribehom.
stare baldury, diablo
morrowind, ked uz pri tvorbe postavy clovek ju vytvara cez pribehy a rozne "co by si spravil keby", az po skyrim
fallout 1 a 2, starcraft + lore
toto + filmy v eng posobia velmi hojivo
Spominany Baldur's gate je vynikajuci priklad, potom ma napada este Albion ale to uz je fest stara hra
a sims 3 of course ale ten ja hrám česky
@tastig dakujem uz pozeram trailer a gameplay videa vyzera zaujimavo
@piter09 jaaj takto to je uz ine mna jedne cas bavila
NHL ale tam sa toho tolko nenaucis ako z RPG a ďakujem Far cry som hrala dobra hra
@n0win0u morrowind presne to som hrala davnejsie uplne mega
@miaja moja sestra je do TR uplne zblaznena mna to velmi nechytilo :/ ale AC susim stiahnut pocula smo velmi vela dobryhc ohlasov
ja hľadám nejakú RPG nie iba nezmyselný príbeh strieľačky ale niečo so zaujímavým príbehom niečo skôr dievčenskejšie a to je problém :/
Rozhodne Elder scrolls V - Skyrim.
Tá hra má mnoho múch, ale na druhej strane aj množstvo plusov. Krásny soundtrack, úžasné prostredie (hvezdnatá obloha, močariská, lesy, dedinky, dungeony, jaskyne, zapadajúce slnko), krásna grafika, zaujímavé questy (máš pri nich väčšinou na výber, ako v skutočnom živote), možnosť postaviť si vlastný dom, adoptovať deti, mať domáce zvieratá, vyskillovať sa skoro v každej schopnosti. Pekné dialógy, obrovský inventár, možnosť študovať na akadémiách, pridať sa k armáde alebo k rebelom. Môžeš byť upír vlkodlak, vrah alebo zlodej. Všetko v hre si môžeš buď vyrobiť od základov sám, alebo kúpiť. Skyrim ako hra mi poskytol obrovské množstvo slobody a zábavy, kde nemusím ísť podľa hlavnej línie príbehu a úplne popustiť uzdu fantázii.