Problém je, že píšem html stránku (no, aspoň si myslím, že to robím) a teda mimo toho, že ma to sere, lebo píšem dobre a nefunguje mi to, vyvstal mi pomerne akútny problém:
@tikalok jeeeej som to tam nevedela najst dakujem (pravdepodobne to nebudem vediet pouzit ale budem sa snazit
@n0win0u HE???? O___________O bav sa so mnou ako s clovekom ktoremu dali do posledneho rocnika JEDNU informu tyzdenne (v druhaku som mala dve kde sme sa ucili menit si dizajn na gmaili) a vyzera tak ze na nej piseme pisomku z factory balls (toto uplne seriozne prosim ta
@najivna nie ved tikalok ti hodil priamo linku na visited
proste musis niekde henten css kod vlozit bud do html alebo si spravis dalsi subor barsco.css a nan sa linknes v tom html. ono to odtial precita kaskadove styly ( to, ze to ma byt biele aj ked kliknes na to 8000razy ) a pouzije to
ak to chces pisat vsetko v tom html tak tam prihod toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.w3schools.com/cssref/sel_hove...
ty musis zmenit hover,visited a active
teda dufam, ze toto myslis ak sa ti meni pozadie odkazov (a href) tak potom tam este davas background-color :
na w3 schools si to lahko najdes vsetko
@n0win0u HE???? O___________O bav sa so mnou ako s clovekom ktoremu dali do posledneho rocnika JEDNU informu tyzdenne (v druhaku som mala dve kde sme sa ucili menit si dizajn na gmaili) a vyzera tak ze na nej piseme pisomku z factory balls (toto uplne seriozne prosim ta
proste musis niekde henten css kod vlozit bud do html alebo si spravis dalsi subor barsco.css a nan sa linknes v tom html. ono to odtial precita kaskadove styly ( to, ze to ma byt biele aj ked kliknes na to 8000razy ) a pouzije to
ak to chces pisat vsetko v tom html tak tam prihod toto
a:link {color:white;}
a:visited {color:white;}
a:hover {color:white;}
a:active {color:white;}
» www.w3schools.com/cssref/tryit.as...
dať na a:link a a:visited rovnakú farbu, resp. odlišnú od tej modrej, aby to malo po kliknutí farbu akú chceš ty
slahni to prosimta sem cele to tvoje html
» pastebin.com/...
» pastebin.com/MEJYWFKw...
aaaaaa vdaka