Ahojte Chcela by som sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosti s touto stránkou, resp. či ste si už cez nich niečo objednávali z USA napr. ???? Totiž ma zaujalo, že sa platí dosť málo za dodanie, tuším nejakých 8.5 dolárov... A ako všetci viete, na ebay-
ach to máš pravdu že na e-bay sú také nádherné veci... napr som si objednala krásne baby phat botičky ktoré tu majú za niečo cez 2000sk a tam len za nejakých 700... bohužial poštovné ma vyšlo na ďalších 700 čiže za tú cenu som mohla mať dvoje...ale aj tak to bolo výhodné
hejhej plati sa clo aj dph zalezi, treba si precitat na stranke colneho uradu, myslim ze to je tak ze do 22 € /hodnota zasielky + postovne/ sa neplati ani jedno, od 22 do 45 alebo 150 /to terza neviem ktore z dvoch/ s apalti len dph a nad 45 ci 150 sa platia obe. ale napis do google ze dovoz usa a najdes vela for, aj ja sa chystam terza objednat, ale zatial sa v tom este len motam a najlepsie bude ak cez nejakeho znameho tko ti to nasledne prinesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
kamos si objednal mikinu z netu z zahranicia a platil....clo.....alebo dph?