@77hanes77 beriem len to čo je v ponuke od O2 k paušálu, toto musím vygúgliť, či majú v ponuke
nechcem brať za hotové, max doplatiť za ten mobil niečo k tomu paušálu a bonusu na telefón
@alysia Až na to, že O2 paušále nie sú zrovna moc výhodné .. Už radšej O2 fér + aktivovať balíčky Ale tak, porovnaj si to a vyber si, čo je pre teba vhodné z toho.
@77hanes77 budem sa smiat, mám ti porovnat CR a SR v paušáloch? O2 paušál je super, za 20 eur, ked si zoberiem strieborny 150 minut, nekonecne smsky a este 500gb internetu, co viac mozem chciet? bonus na telefon tusim 170 eur... mne to vyhovuje
neviem prečo sa ti zdaju nevyhodne
potrebujem mobil a pausal a neriesit ci mam kredit a kokotiny to uz ma prestalo bavit
@77hanes77 tak mi vysvetli čo si myslel, lebo ja nechápem
no platit kazdy mesiac 30 eur sa mi nechce, nemyslim si, ze potrebujem az 300minut, hoci som ukecana , vecne prenasam z tej 100ky minut par minut, lebo komunikujem aj inde a smskami a tak a 1gb dat podla mna neminiem, sice je fakt, ze na dotykovom mobile neviem aku budem mat spotrebu, ale 30 za mobil sa mi zda vela, teraz platim 20
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
dosť podrobná recenzia
ja chcem vyuzivat cez O2 a hlavne v CESKU
Má lepší procesor, viac RAM, lepší displej s väčším rozlíšením, nový Android 4.4
To, že to nemá LTE by som nepovažoval za tragédiu .. Na surfovanie v mobile bohate stačí HSDPA/HSPA+
nechcem brať za hotové, max doplatiť za ten mobil niečo k tomu paušálu a bonusu na telefón
A nie, ten fón tam nie je
neviem prečo sa ti zdaju nevyhodne
potrebujem mobil a pausal a neriesit ci mam kredit a kokotiny to uz ma prestalo bavit
Kedže chceš aj internet, tak beriem .. oplatí sa
a akosi som sa pozabudol, že ty chceš aj bonus na telefón
Ináč, neoplatí sa ti radšej priplatiť 10€ za zlatý O2 paušal?
Budeš mať až 300 minút + 1 GB dát
no platit kazdy mesiac 30 eur sa mi nechce, nemyslim si, ze potrebujem az 300minut, hoci som ukecana , vecne prenasam z tej 100ky minut par minut, lebo komunikujem aj inde a smskami a tak a 1gb dat podla mna neminiem, sice je fakt, ze na dotykovom mobile neviem aku budem mat spotrebu, ale 30 za mobil sa mi zda vela, teraz platim 20