Lepšie ked si vieš zaobstarať mexické zlaté,inak podľa toho,koľko si dáš,ale nedávaj si veľa stačí jedna,mal som kdesi aj vyysvetlenie užívania,myslím že predtým treba dodržiavať aj pôst,pred aplikáciou.Ked si dáš z hríbikov pomenej,tak "len" intenzívnejšie vnímaš je to prírodný trip.Najlepšie je ked sa sám pod vplyvom vyberieš do prírody a vcítiš sa do nej.
síce som zásadne proti drogám ale v mojej najťažšej puberte som v 16tich náhodou skúsila v taliansku..náhodou preto, lebo som v tej dobe ani nevedela, že existujú aj nejaké iné drogy než tráva.. a tie hubky mi s kamoškou dal jeden týpek v mede s keksíkmi boli sme akurát cestou na jednu party a zabavilo mi v autobuse keď mi zmizol spred očí šofér potom keď sme už boli na mieste tak sa mi vlnila zem a vnútri mi totálne splívalo všetko na zemi takže keď ma kamoška ťahala na wcko tak som pekne valcovala celé stoly a na wcku som naháňala vodovodný kohútik, pretože som vodu videla vždy na inom mieste než bola, čo musel byť zaujímavý pohľad pre tých 20 čakajúcich dievčat keď sme potom tancovali všetko sa mi zdalo úžasné, farby, hudba to bola iná dymenzia. ako zážitok to bol super, dobre som sa zabavila, ale nezobrala by som to nikdy viac. Nielen preto, že to proste nepotrebujem k tomu aby som sa zabavila, ale aj kvôli tomu, že človekk nikdy nemôže vedieť čo mu to spraví v hlave....v tej dobe som nemala žiadne problémy, vpohode psychiku no teraz by som už niečo také neriskovala. nebolo málo prípadov keď sa ľudia zabili kvôli zlému tripu...
hriby su super, ale su dost nevyspytatelne....moze to byt krasne nepochopitelne dokonale naucne....alebo to moze byt aj prazdne zufale chaoticke nasilne uzkostne ..... alebo to moze byt velmi hnusne ale naucne....zalezi od roznych aspektov ako momentalna psychika.....celkove rozpolozenie v uplynulych dnoch.....tvoja mentalna uroven.......emocionalny a inteligencny quocient........a dalsia vec....s hribami sa neda bojovat.....ked to skusis----ci uz to bude take, alebo take, alebo take.....nechaj to tak a nebojuj s tym lebo ta to rozpuci tak good luck
tebe nie, je to pre intelig.ludi kt. s tym vedia zaobchadzat to neni o frajerstve ako trava . z bad tripu sa nemusis spamatat napriklad. a mas cas ked uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
radšej knihu pravopisu ako si zasierať život kktinami