Ja si myslim, ze nasa hudba postupne chabne.. U nas niesu spevaci ako napr. Damian Marley, Uwe Banton, Buju Banton, Bob Marley a podobne, tak slavny, elbo ich nikto nepocuva a popritom maju strasne dobru hudbu!!! Ved si ceknite toto: » youtube.com/wa...
Skoda, ze radia taku hudbu nepustaju, lebo moja segra uz poslala sms do radia no nic?! Som mal nervy ze nech si necha tie spove chabe pesnicky v radiu..
v našej banánovej republike by sme sa skôr mali pýtať, prečo? je pravda, že u nás je kopa kvalitných kapiel, či spevákov, a dokonca poznám mnoho šikovných ľudí aj v mojom okolí! ale kto sa dostane tak vysoko aby ho hrali v nejakom rádiu? to je otázka! ale to už by nebolo na túto tému...
a čo sa týka svetovej hudobnej scény, radšej tiež počúvam staršiu hudbu, priznám sa, že na Boba Marleyho veľmi nie som, ale niektoré dnešné výtvory sú vážne hrozné a aj keď som milovník hudby, radšej rádio vypínam ako zapínam... a to ma mrzí
Mna urcite tie hitparadovky nikdy neovplyvnia, samozrejme to ani nepocuvam. Mam pocit, ze ludia to nepocuvaju kvoli tomu, ze sa im to paci, ale len preto, ze dany interpret je slavny a znamy.
Každý nech počúva čo chce. Ak je niekto spokojní s rádiovými hviezdičkami ktoré spolu so 100 producentmi vypotia nejaký hit a potom sa na nich aj tak zabudne, tak nech si to počúva, konvertovať ho na niečo nestrednoprúdové je zbytočné, aj tak ľudia na to často prídu sami, že čo je dobré. Len im to treba nejako nenásilne podstrčiť.
hh hitparadaovky som kedysi zrala (to som mohla mat tak 13) a potom prisiel zlom a zacala som ocuvat to, co sa do radii nedostalo a ani nedostane...klasik rock, .. atp
a ked mam naladu na nic, pocuvam niektore radia, kde ide kazdu chvilu hop alebo rnb
ale teraz hraju Mercy, to je taky navrat do 60s...ta piesen sa mi paci
noo s tým že u nás neni kvalitná hudba teda nesúhlasím! samozrejme každému sa páči niečo iné ale u nás je veeľa kvalitných kapiel na vysokej úrovni, to že ich ludia odsudzujú alebo zahadzujú je už druhý problém... len taký príklad uvediem... stačí si pozrieť koncert IMT a pochopíte že 80% všetkého toho hitpárádového a slávneho z Ameriky im nesiaha ani len po členky!! Majú to skrátka v krvi. Jenda vec je čo urobí štúdio druhá vec je ozajstný výkon a talent...Videl som už mnoho koncertov a zatial väčšina tých ospevovaných zo zahraničia na plnej čiare sklamala. A či už sú to novinky alebo staré veci vždy sa nájde niečo pekné
no ja poslednou dobou pocuvam slovensku kapelu From Our Hands velmi dobra kapela bratislavska hraju dost dobry rock odporucam jedna z mala slovenskych kapiel co nieco take hra
Ked tu mame same trapne skupiny, spevakov a spevacky tak co sa divite? Bezdeda, Tomecek, Tweens, Komajota a co ja viem este akych trapkov niet sa co divit :/
@32 asi tak.. @31 Vies neisu vsetci mlady taky blby.. Asi by som tuto "dospelackejsiu" temu inak nezalozil Tak trosku sa uvedom Ale nei, ked si to myslis to je tvoja vec, ale druha vec je aka je pravda a to povedat nemzoes..
@33 - nemal som v úmysle nejak zarážať na tvoj vek len mne osobne sa viac páči slovenská tvorba pretože niektoré americké ,,idoly,, sú fakt sračky a ide im len o peniaze. Radšej nám rád umelcov ktorým neide len o peniaze a tvoria hudbu len pre svoje potešenie a robia ju s radosťou a nie preto aby sa dostali čím skôr do top chartu a potom na tom zinkasovali nekresťanské peniaze a následne zomreli v chudobe niekde ožratý v priekope.
Ved teraz kopu spevakov na Slovensku nahra hudbu a co to je? Nic a tym myslim aj americky shity a aj slovesnke.. Bolo to o tom, ze Slovenske topy uz niesu take cool ako kedysi, lebo tam davaju len same kktiny.. (sry za andavku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a čo sa týka svetovej hudobnej scény, radšej tiež počúvam staršiu hudbu, priznám sa, že na Boba Marleyho veľmi nie som, ale niektoré dnešné výtvory sú vážne hrozné a aj keď som milovník hudby, radšej rádio vypínam ako zapínam... a to ma mrzí
a ked mam naladu na nic, pocuvam niektore radia, kde ide kazdu chvilu hop alebo rnb
ale teraz hraju Mercy, to je taky navrat do 60s...ta piesen sa mi paci
@25 jaj uz viem co je to len som nevedel ako sa to vola ale poznam jednu pesnicku z pocutia
A inak som rad ze sa takto zapajaju ludia do mojej temy
Ved teraz kopu spevakov na Slovensku nahra hudbu a co to je? Nic a tym myslim aj americky shity a aj slovesnke.. Bolo to o tom, ze Slovenske topy uz niesu take cool ako kedysi, lebo tam davaju len same kktiny.. (sry za andavku)