tak ma napadlo, a práve som naladená na spomienkovú nôtu, máte vy nejakú skladbu, ktorá vám brutálne pripomenie školu, školské udalosti, jednoducho hudobný song, ktorý vám hraje na city...
no keď som chodil asi do primy (tj 7 rokov dozadu cca) som počúval Scooter, Safri Duo a podobné veci no a také čo si najviac pamätám bolo Played-A-Live a Samb Adagio od Safri Duo ale to už bolo dáávno
ah, inak aj na výšku mám nejaké skladby, ale je ich veľa, na výške u mňa začala doba techna, tkaže v podstate všetko od tiesta, z výrazným postavením "Just Be" "Silence" "Honey" "In my memory" tieto som počúvala, keď som vysedávala vonku, bola jeseň a čakala som na cviká z mikróbov, v živote so sa tak necítila sama, tieto skladby ma ešte veselo v pocitoch podporovali
hotel california... ale ja mám iné verzie, asi šesť, od boba marleyho napríklad, od the scoprions... najradšej mám však od kamošky stiahnutý, z koncertu, mastná dlhá, nádherná, srdce drásajúca
The Eagles-Hotel California je fakt uzasna pesnicka
alee skolu mi nepripomina toho vela len tie prijebane techno a hip-hop skladby ktore tam furt kdosi pusta cez prestavky a ja mam chut vyjebat niekomu ten mobil z okna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dnes som si práve pozerala fotky zo strednej. a toto som si k tomu pustila.. na tú sme inak zvykli šalieť
safri duo je skvelé, jednu od nich zbožňujem, asi to je tá čo hovoríš, najnámejšia
(prvy druhy rocnik,aj neskor,vzdy len Atomic Kitten
ine songy sem nejdem davat,ale tak co si spominam tak vecinou tie letne,..ked sme dosli v septembri do skoly..morandi angels september a tak
hotel california... ale ja mám iné verzie, asi šesť, od boba marleyho napríklad, od the scoprions... najradšej mám však od kamošky stiahnutý, z koncertu, mastná dlhá, nádherná, srdce drásajúca
stredna??? kanikuli (ci y? neviem a opa opa
no...a ja so svojou hudbou som bola medzi TECHNOlamamy odpadlik takze no techo no memory
@8 neviem, preco by sa malo byt. Mne sa lubi metal a dnb celkom, len su to ine styly..
alee skolu mi nepripomina toho vela len tie prijebane techno a hip-hop skladby ktore tam furt kdosi pusta cez prestavky a ja mam chut vyjebat niekomu ten mobil z okna
na tomto sme frcali minulý rok - 9. ročník