Hudba vytvorená k filmu......nato, aby podčiarkla atmosféru jednotlivých scén ... z ktorého filmu alebo filmov ju máte radi??? Čím si Vás získala??? Počúvate niečo také aj mimo filmov???
Ja osobne milujem hudbu k filmu Čokoláda, filmom o Harrym Potterovi
Strašne nemám rád keď počujem v nejakom filme hudbu ,celý som z toho mimo aká je brutálna a keď si ju stiahnem a počúvam zrazu stratí to čaro ktoré má s tým vizuálnym zážitkom.
Soundtracky mam rad skor z hier, ako z filmov. Ale tak napriklad paci sa mi ost-ko z posledneho mohykana, zo serialu cold case, zo spartaca. A je ich viac ale nespomeniem si mmntalne. Ale to z mohykana je fakt dobre.
milujem hudbu z filmov
rodina addamsovcov, beetlejuice, lotr, osada, schindlerov zoznam, alica z krajiny zázrakov, piráti karibiku, tí druhí , silent hill
soundtracky z týchto filmov sú moje obľúbené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Vždy, keď idem spať tak si to pustím
Proste
Ale aj niektoré hry majú super soundtrack. Filmy ako star wars, last mohycan,pán prsteňov...a ďalšie, ktorých je nespočetné množstvo.
Z hier spomeniem the Neverhood - ten soundtrack je nesmrteľný, a outlaws.
rodina addamsovcov, beetlejuice, lotr, osada, schindlerov zoznam, alica z krajiny zázrakov, piráti karibiku, tí druhí , silent hill
soundtracky z týchto filmov sú moje obľúbené
a soundtrack z filmu Human Traffic
Inak mám rada hudbu napr. ku Great Gatsby, Sám doma, Hobbit..