Ahojte chcem sa opýtať čo momentálne počúvate poradte aj nejaké dobré remixy house,techno alebo aj ľudovky to je vážne jedno len nech to zdvihne náladu
toto urcite poznas ale pre mna maximalne letne, od zimy, ako to poznam, som sa tesila na leto.. skoda, ze nesoferujem, uplne sa mi to hodi vypeckovat do auta
ozaj mám v letnom spotifaj zozname (ktorý ale nikdaj nepočúvam, len doň kadečo hádžem) samé technařiny. také letné, svieže veci. Sascha Funke. Nathan Fake. James Holden. Luke Abbott.
Hej! ja som pocul pred letom v radiu jednu pesnicku kde spievala zena a cela ta pesnicka bola taka pekna letna a ja ani za boha neviem ako sa vola hladal som ju v tych radiach v playliste ale nic , nevedel somc as kedy som bol v aute, kamarat povedal ze to spieva rihanna ale on je yebnuty trochu ohladom tychto veci da sa povedat ze ja mainstream nepocuvam tak som to vobec nepoznal no ak by sa nasiel niekto kto by mi s tym pomohol budem velmo rad muck
@neoriginalna nooo, praveze od vtedy som ju uz nepocul a to su cca tri tyzdne. Neviem ani slova ked ju najblizsie zacujem v radiu hned po nej vystartujem bola taka povedal by som kludna ziadne buchajuce elektro ale ani ziadne nareky. Vtedy som na youtube hladal ritu oru,rihannu,katy perry a od nich to vtedy na YT nebolo a ine uz moc nepoznam take co davaju v radiu Ja len viem ze to bola zena a ta pesnicka mi prisla taka pekna letna jak som sa vracal v aute po pristavnom z Rakuska a cela BA na dlani mozno by sa mi uz ani nepacila ale to pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
toto urcite poznas ale pre mna maximalne letne, od zimy, ako to poznam, som sa tesila na leto.. skoda, ze nesoferujem, uplne sa mi to hodi vypeckovat do auta
aj ked netusim, co je to za styl, povie mi niekto ?
@tenconevie teraz počúvam vážne mega songy dik idem hneď sťahovať celý soundtrack
@neoriginalna vážne super letný song ale segra ho má na zvonení odvtedy sa mi sprotivil
tento remix je naj :
túto isto poznáš, ale ja ju môžem už pol roka