Dnesna doba je plna trapnych hip-hoperov, raperov a technokretenov. Zaujimalo by ma ci niekto z mladych pozna mena ako: Hendrix, Ray Vaughan, Plant & Page, Lee Hooker a pod. ???
Angel: vypocuj si voodoochile blues a este jedna vec: Stairway to Heaven od Stanleyho Jordana.. hra na 2 gitarach naraz (skus uhadnut ako, je to aj klavirista)
neviem preco ale podla mna sa da pocuvat aj to aj ono... nemam nic proti technu, hip hop nemusim. mam rada nicka cavea a podobne vecicky ale vypocujem si kludne aj trocha jazzu.... variabilita.... kazdy pocuva co sa komu paci...
tak preco odsudzovat nieco co sa nam nepaci? nech si kazdy pocuva co mu usi racia..... pokial to nemusite pocuvat 24/7 tak netreba sa nad tym pozastavovat ci ano?
"Dnesna doba je plna trapnych hip-hoperov, raperov a technokretenov "
aky je rozdiel prosim ta medzi hip hoperom a raperom? lebo zatial som sa s tym nestretol a rad by som bol keby ma niekto poucil..
iked neviem co ti dava na tom ze napises trapny hhper a technokreten..
preco musia vsetci pocuvat Hendrixa?preco ak niekto pocuva rap,techno uz je to trapny kreten..hm?
hip hop aj techno si myslim ze pocuva vela ludi..to az tolko trapnych kretenov..?
akym pravom sudis tychto ludí?podla coho? za to ze tebe sa nieco nepaci tak ostatní čo sa im ten "kozmický zvuk" (že angel) páči,sú "trápni kreténi" ???
ja najradsej este dalej, do cias Motown... The Miracles, Smokey Robinson, The Marvellets, Diana Ross a jej The Supremes, The Temptations, The Four Tops, Marvin Gaye... to je podla mna melodicka hudba
Ty moj kkt to co sa tu stretol geriatricky kruzok? =D same wykopawky, ale tak wzdy lepsie nez pocitacowa hudba ktoru dokaze wytworit aj maledecko.. Take techno ale aj Hip Hop je o tom istom. Tje iste texty, rownaka melodia, proste nic zaujimawe.
nechaaaapem, prečo má podľa niektorých vkus iba ten človek, čo počúva starú hudbu a la legenda... proste nechapem... milujem hudbu 60. a 70. rokov, no rovnako mám rada aj ešte staršie veci, či 90.roky alebo aj terajšiu hudbu a to dokonca aj elektroniku a hip-hop (old school). v poslednej dobe som si zamilovala také tie shoegaze effects, krásne melncholicky to znie...
hm, z tych komenterov suhlasim s tym ze su dobri. Led Zeppelin, rolling stones, queen, pink floyd, AC/DC, Kiss, carlos santana, ... tymto mam rada aj ja
pozna niekto skupinu the Who? ich mam uplne najrAdsej zo vsetkych hore vymenovanych
pridavam sa ku tym co spominali Kiss a AC/DC. Aerosmith mali pár hip-hopovych pesniciek ale tu islo aj o hudbu, nie len o vykecavanie sa do mikrofonu. moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zeppelinaci su klasika...A hendrix mal super napady:Voodoo Chile, All along the watchtower...
tak preco odsudzovat nieco co sa nam nepaci? nech si kazdy pocuva co mu usi racia..... pokial to nemusite pocuvat 24/7 tak netreba sa nad tym pozastavovat ci ano?
ehm..ja som asi nevzdelany..tak sa spytam..
"Dnesna doba je plna trapnych hip-hoperov, raperov a technokretenov "
aky je rozdiel prosim ta medzi hip hoperom a raperom? lebo zatial som sa s tym nestretol a rad by som bol keby ma niekto poucil..
iked neviem co ti dava na tom ze napises trapny hhper a technokreten..
preco musia vsetci pocuvat Hendrixa?preco ak niekto pocuva rap,techno uz je to trapny kreten..hm?
hip hop aj techno si myslim ze pocuva vela ludi..to az tolko trapnych kretenov..?
akym pravom sudis tychto ludí?podla coho? za to ze tebe sa nieco nepaci tak ostatní čo sa im ten "kozmický zvuk" (že angel) páči,sú "trápni kreténi" ???
Mne to tak jednoducho pripada ale urcite neodsudzujem ludi, co to pocuvaju...
HipHop neodcudzujem, ale nemusím ho. Radšej si vypočujem C. Santanu, Lucie, Rolling Stones a slovenské klasiky Elán, Team....
Guitar music rulez
Ale kazdy nech si pocuwa co chce..
Nie sme sami !!!
K hip-hopu len tolko... kvoli "stylu" si nechat vymyvat mozog a robit zo seba debila, tak to je ozaj ubohe. Zial dnes je to medzi mladymi ako mor.
pozna niekto skupinu the Who? ich mam uplne najrAdsej zo vsetkych hore vymenovanych