presne to robí môj bratranec... ideme von, on vytiahne mobil a hneď na plné pecky Kontrafakt alebo inú slovenskú *cenzúra* , môžem na neho aj s nožom ísť a nevypne to... neskutočne sa za neho hanbím tam vonku
Dneska v škole išli taký trapkovia suchý tvarili sa ako kingovia tak som zacal donich troska davať ... nadalšej prestavke sklonena hlava vypnuty mobil....kktkovia postava ako nejaký 10gramový vrabci xxxxxxl tričká .... joj prejebať mu hlavu lešenárskou tyčov !
My ich volame rapraky Tychto pseudo "hip-hoperov neznasam. Najlepsie je, ze sa k nim obcas pridaju aj este drbnutejsi skini a pustaju techno a diskotekove pi*oviny. Vtedy ma ide rozdrapit
raz som sedel s kamaratom na lavicke dosli taky.. a pustili si nahlas hip hop... on im pustil od seba teda death metal a trash hopici sa dvihli a uz ich nebolo...
prečo si každý nemôže žiť svoj život tak,aby tým jeho neotravoval ostatných?!..to nikdy nepochopím,prečo sa tak nesprávajú ľudia..je to šialenosť tieto deti..
@helusiq Chces ma presviedcat o om co viem? Takto.. Oni su (este pekne povedane) totalne vyje**ni vylyzani kkti, ktori maju namiesto mozgu jednu velku prekalenu <>... Oni sami hovoria, ze su skini. Ale pletu tam neonacizmus, skinstvo, sovinizmus a vsetky kktiny sveta. Proti pravym skinom nemam nc. Proti tymto nackovskym hajzlom ___ n nemam slov To ze pocuvaju techno a disco prekvapilo aj mna, teraz sa na tom smejem
@26 my nevieme respektovat? a co tak respektovat okolie a hudbu si pustit vo svojom kruhu a nie tak aby to revalo na 50m?
@27 ta tolerancia by mala vzájomný, čiže ked vidíš že si niekto púšťa muziku z telefonu a tebe to príšerne vadí tak by si to mal brať tak že dobre, asi je to ten typ že chce byť zaujímavý ale mam ho v piči, lebo vieš, to že ty mu venuješ velku pozornosť je vlastne jeho ciel a tým mu aj nahrávaš a ešte si pri tom vytváraš akýsi komplex, pozri sa ked moja mama pri varení v sobotu na plne gule zapnute radio a musím počuvať desmod, kosčovú a podobne veci tiež mi není všetko jedno ale berem to a určite ma nevytočí neaky puberťak z telefonom.to je hlúpe. a ked ti to vadí tak mu to povedz narovinu a nedus to v sebe jak hotentot.
minule u nás vyšla z krčmy partička starších pánov a púšťali si z mobilu Žbirku.. prišlo mi to vtipné celkom, lebo na tie deti som už zvyknutá.. ale na toto veru nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"Paľ do piče, ja som KING"
najviac trapas xD
keby aspon spievali a nie tam mobilovali... tak to pochopim xD
ale takto..
uf uf xD
btw,co zas hip hop??? lebo ina hudba sa nepusta nahlas len zas hip hop vsak??
@26 my nevieme respektovat? a co tak respektovat okolie a hudbu si pustit vo svojom kruhu a nie tak aby to revalo na 50m?
Ale keď sedia niekde na lavičke, v parku alebo na schodoch s flašou, alebo vodnicou, tak to je v pohode, to robím aj ja...