Mi ideme mat pesnicku od Israela Kamakawiwo... tu pesnicku z filmu 50krat a stale poprve.. som doma skusala ako sa na to bude hodit no nepaci sa mi.. poviem nech ju zmenia.. ale inac je pekna..
Ja som závidel kamošovi,keď mi povedal,že na nástupe mali kapelu EUROPE a song Rock The Night...Keďže ich bolo málo tak časovo sa ten song zmestil na celý nástup takže to mali bohovské...
hm.. ja poviem nieco hrozne zle.. pussycat dolls.. taka ta co je aj v reklame na kavu.. myslim ze swing alebo tak.. dlho predlho sme bojovali aby to tak nebolo ale nakoniec sa to neskutocne hodilo.. necakane :p
my sme mali Bic Runga - Sway z American Pie 1, ale celkom sa mil lubil nastup so sice uz otrepanym duran duran - perfect day, ale super to bolo craig armstrong - This love, mozno by bolo fajn Massive attack - Teardrop alebo oasis - spot crying your heart out
dakujem weelmi pekne aj ked nasa triedna ma taku zasadu ze to nemoze byt pesnicka so slowami a podla mna je to riadna krawina...no newiem mozno sa nam ju este podari preswedcit..hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vsak si dajte pana prstenov , alebo harryho pottera...carovne
israel kamakawiwo - Somewhere Over the Rainbow Nz..