stáva sa mi, že keď si pustím nejakú pesničku, ktorú som už 100 rokov nepočula, pripomenie mi to udalosti a pocity, ktoré som mala v onom období, keď som ju počúvala
určite nič z tých dnešných sračiek alebo dubstep , lady gaga a podobne.. to beriem ako uplny opak nula emocii
pre man ej to určite dalas green.. a pesnička sleeping sickness ale podla mna všetky jeho songy majú taku neskutočnú atmosféru a vždy si pri nich prídem taká štastná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
od začiatku do konca. video nemá veľký zmysel, pretože dojem z videa je asi nejakých 20% z toho, aký pocit to vyvoláva naživo.
je ich veľa :/
alebo
je ich viac
Pripomína mi stredoškolské časy z ktorých mám zmiešané pocity dodnes.
etn.fm (trance channel)
Mnoho pesniciek od Judas Priest [Angel], cely Black Sabbath s Diom a tak
pre man ej to určite dalas green.. a pesnička sleeping sickness ale podla mna všetky jeho songy majú taku neskutočnú atmosféru a vždy si pri nich prídem taká štastná
Anglický gospel je bohový. ^^
univerzálne?
kvôli kontextu (ako/s kým/v akej atmosfére som ju počúval)?
táto posledná kategória... cítim sa v nich bezpečne a doma a krásne, a zároveň smutne a temne a osamelo.