Pre koho vlastne hraju tie popovo - folkove komercne sracky? Ved nikto koho poznam nema taku hudobnu preferenciu. Vsetko co tam hraju je na jedno kopyto - znie to ako hudba pre dochodcov. Preco radia na slovensku nehraju aj ine styly ako pop, folk a rock?
No hej, je to smutné.
Mne už ani nechutí jesť v intrákovej jedálni, lebo tam majú pustené (asi) Funradio a tí hrajú neustále dookola tie isté trápne odrhovačky (napr. Imagine Dragons - Thunder) alebo potom slovenský pop, z ktorého vedia vždy zásadne vybrať to najhoršie. Niekedy mám pocit, že to ani nemôžu myslieť vážne, takú produkciu... 0_0
Ale určite sa nájdu ľudia, pre ktorých je najatraktívnejšia klišoidná a predvídateľná hudba, pri ktorej nemusia namáhať svojich pár mozgových buniek.
Si prelad na normalne radio.. Napriklad ja pocuvam radio one retro alebo radio rock..
V praci ked si pustia expres tak sa mi nozik otvara, nechapem ako niekto moze pocuvat radio kde mu kazdych 15 minut povedia cas.. Kecaju o kokotinach, len nie o hudbe , pondelok utorok kecaju ako bolo cez vikend, v stredu o jedle a o tom ako sa im nic nechce, stvrtok piatok uz tocia o vikende a cez vikend hovoeia o vikende co robia..
Tak to asi keby že chceš byť spokojný tak si musíš ,,vypestovať,, svoje vlastné rádio. Niekoho baví počúvať to iní neznášajú folk iní rock to sme my ľudia
@xxar3s každé rádio na SK s výnimkou jedného viac menej lokálneho má hud. dramaturga, produkcia hudby sa dosť odvíja o jeho vkusu... okrem toho musia rádia hrávať zo zákona isté percento dom. tvorby a taktiež rádia musia hrávať tzv. rotácie, preto hrajú niektoré pesničky dookola aj 10x denne ale inak je to veľmi jednoduché, počúvaj net rádia a určite si vyberieš
ja to tiež nechápem
všade hrajú niečo trochu iné, ale všade to isté "iné", čiže v konečnom dôsledku nikde nehrajú nič iné
chvíľu som počúval inforádio, čo ako sa to volalo
asi to už nefunguje, ale tam furt kecali, teda okrem 19:00-6:00, vtedy nonstop hrali random hudbu a do toho každých päť minút selfpromo o tom, ako nonstop vysielajú čerstvé informácie, lol
tak som začal počúvať Radio France International, hrajú tam občas hudbu a keď zrovna nehrajú, tak tomu vôbec nerozumiem, takže ma na tom nemá čo srať
Hm, nemám potrebu kritizovať súčasnú (rádiovú) hudbu. Niečo je dobré, niečo menej. Ale to tak v hudbe bolo vždy. A pre koho to hrajú? No, predsa pre ľudí, resp. "ovce", ako je dnes moderné tak ľudí pomenovávať, aby kritik-jednotlivec nadobudol pseudostatus znalca hudobný vkus najviac riešia pubertálni výrastkovia, starší majú dôležitejšie veci na práci, a preto zľavujú z nárokov. Treba sa na to pozerať z tej lepšej stránky - radostný, hopsavý a melodický song vie dobre naladiť a zdvihnúť náladu, a keď sa pri tom ešté dá aj zanôtiť...paráda a všetko je o výbere, sila voľby platí aj tu.
A ešte dodám, preto to znie skoro rovnako, lebo sa hrajú moderné veci, však je tam zaznamenaný duch našej doby! Mne napr. 80-tky znejú úplne znejú na jedno kopyto (ale o tom by sa dako polemizovať, všakže?), aj 90-tky atď. majú isté charakteristické znaky. A keby si pozornejšie počúval, tak si všimneš, že nie každý song je taký istý, je tam dosť rozdielov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mne už ani nechutí jesť v intrákovej jedálni, lebo tam majú pustené (asi) Funradio a tí hrajú neustále dookola tie isté trápne odrhovačky (napr. Imagine Dragons - Thunder) alebo potom slovenský pop, z ktorého vedia vždy zásadne vybrať to najhoršie. Niekedy mám pocit, že to ani nemôžu myslieť vážne, takú produkciu... 0_0
Ale určite sa nájdu ľudia, pre ktorých je najatraktívnejšia klišoidná a predvídateľná hudba, pri ktorej nemusia namáhať svojich pár mozgových buniek.
V praci ked si pustia expres tak sa mi nozik otvara, nechapem ako niekto moze pocuvat radio kde mu kazdych 15 minut povedia cas.. Kecaju o kokotinach, len nie o hudbe , pondelok utorok kecaju ako bolo cez vikend, v stredu o jedle a o tom ako sa im nic nechce, stvrtok piatok uz tocia o vikende a cez vikend hovoeia o vikende co robia..
všade hrajú niečo trochu iné, ale všade to isté "iné", čiže v konečnom dôsledku nikde nehrajú nič iné
chvíľu som počúval inforádio, čo ako sa to volalo
asi to už nefunguje, ale tam furt kecali, teda okrem 19:00-6:00, vtedy nonstop hrali random hudbu a do toho každých päť minút selfpromo o tom, ako nonstop vysielajú čerstvé informácie, lol
tak som začal počúvať Radio France International, hrajú tam občas hudbu a keď zrovna nehrajú, tak tomu vôbec nerozumiem, takže ma na tom nemá čo srať