Spolu s CD nejakých 5 Do iPodu sa to už teraz nevojde (pre @etelnair -a, nie, už mám viac než tých 600) a neviem sa prinútiť počúvať nič z obskúrnych zákutí disku, takže stačí.
(Údajne ma u kohosi čakajú kompletné diskografie, ale jaksi pochybujem, že ich dotyčnô fakt zohnalo.)
Keby som to vedela nejakym sposobom skompletizovat a zratat, aj Ti poviem ,ale povedzme, ze okolo nejakych 200 albumov by sa naslo? Ale pocuvam z toho tak desatinu.
pravdupovediac, uz nejaky ten piatok rozmyslam o robeni poriadku, 55G je straaaasne moc vela, chcel by som to osekat na cislo mensie ako 20.
Ale to je tak... nejaka ta diskografia vo FLAC, nejakych par dvojhodinovych mixikov, ktore drzim len tak, z nostalgie (ako keby mi nestacili z kazdeho posledne 2 a potom take, ze jedna pesnicka v x verziach...
viete co, ja sa normalne idem do toho pustit teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
v notebooku len 18,2GB, musím šetriť miestom
tak .... 30..
cez komp hudbu nepocuvam
metal a punk vadi ostatnym rodinnym prislusnikom
plus na externom disku ešte približne ďalších 20 GB
to, čo mám na DVD a CD radšej nerátam
vtip je, že mám fakt väčšinu vypočutú.
v poslednej dobe si skutočne vychutnávam ticho.
(Údajne ma u kohosi čakajú kompletné diskografie, ale jaksi pochybujem, že ich dotyčnô fakt zohnalo.)
a to som ti este nespomenul ze cca 600gb mam koncerty
realne z toho pocuvam... tazko povedat.
pravdupovediac, uz nejaky ten piatok rozmyslam o robeni poriadku, 55G je straaaasne moc vela, chcel by som to osekat na cislo mensie ako 20.
Ale to je tak... nejaka ta diskografia vo FLAC, nejakych par dvojhodinovych mixikov, ktore drzim len tak, z nostalgie (ako keby mi nestacili z kazdeho posledne 2 a potom take, ze jedna pesnicka v x verziach...
viete co, ja sa normalne idem do toho pustit teraz
(55-38=17... 38-17=21; povedzme ze som v polovici)