ja to robím tiež, lebo môj mobil má len 2 pesničky a ani slúchatká k tomu nie sú ... + keď idem okolo niekoho, kto mi naschvál niekedy púšťal niečo, čo neznášam a tuna všetci neznášajú, čo ja mám rada ... ta tak
Odveci príbeh ale...Predvčerom som šiel po ulici a videl neprispôsobivého občana ako má sluchátka v ušiach a na plnú hubu si spieval niečo po neprispôsobivsky....ale fakt že na plnú hubu, ako na koncerte keby bol....pousmial som sa (čítaj: zasmial som sa mu do ksichtu) a pomyslel som si to isté ako v prvej vete...
Vadí mi to hlavne pri mojich melancholických večerných prechádzkach. Zámerne totiž vyhľadávam miesta, kde nie sú ľudia, užívam si krásny pocit, môžem byť sám s myšlienkami...
...až kým sa neozve nejaká dementná skladba z mobilu a ja najskôr dve minúty počúvam, ako sa dáky pubertiak približuje a potom dve minúty vzďaľuje. Celá nálada v prdeli.
moj sused tak chodi ale z toho vyrastie raz som isiel cez mesto a zapocul som nejaku hudbu reku to bude isto ten moj skvely sused, obzrel som sa dozadu a bol to on...mi to prislo smiesne, reku mu to uplne j..., ale tak co uz,stava sa
Pesničku si nahlas z mobilu pustím len vtedy, ak som niekde s nejakou kamoškou/kamoškami a aby nebolo ticho. Ale ak idem po meste alebo tak, tak určite nie, a príde mi to dosť blbé. Ale veď to je už vec človeka či sa chce strápňovať na verejnosti...
mňa dokáže maximálne nasrať, keď ráno o 6tej nastúpim do vlaku a niekedy sa mi zadarí natrafiť na takých feťákov z vedľajšej dediny ktorí cez celý vagón púšťajú tie ultra drsné hiphopové skladby.. nikto im nikdy nič na to nepovie ale mňa to skutočne dokáže naštvať tak sme si minule z nich spravili s kamošom srandu.. hneď to vypli ale asi sa im poskladám na sluchatka, pre dobro starších spolucestujúcich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Odveci príbeh ale...Predvčerom som šiel po ulici a videl neprispôsobivého občana ako má sluchátka v ušiach a na plnú hubu si spieval niečo po neprispôsobivsky....ale fakt že na plnú hubu, ako na koncerte keby bol....pousmial som sa (čítaj: zasmial som sa mu do ksichtu) a pomyslel som si to isté ako v prvej vete...
...až kým sa neozve nejaká dementná skladba z mobilu a ja najskôr dve minúty počúvam, ako sa dáky pubertiak približuje a potom dve minúty vzďaľuje. Celá nálada v prdeli.
toto si chvíľku predstavujem, ovládnem sa a idem ďalej....
tiež ma dosť irituje slovo iritovať a všetky jeho tvary, ale to nie je podstatné....