ahoj, máte niekto skúsenosti s hudobnou Nokiou 5310 XpressMusic? či sa oplatí alebo nejaké nevýhody. prípadne ak máte iný typ, veľmi sa do toho nevyznám, vďaka
ja mam presne tento, je fajn, za tu cenu super, najväcsia vyhoda, ze ma vystup 3.5 jack - cize ked mas v blizkosti repraky (k pocitacu napriklad), tak to napichnes a ficis, ma to 2GB kartu (aspom moj mal hned pri tom), celkom slusne fotky robi, ked s nim nemykas, jedine, co mi trochu vadi je, ze ked uz je skoro vybity, tak sa niekedy zasekne hudba. Ale ked je nabity sa to nestava.
Facit: Za tu cenu dobry, ale ak mas peniaze, odporucam Nokia E51 alebo N96 (N97) alebo iPhone 3G S.
@7 E51 o chvilu nahradi 52 takze uz sa neoplati N96 ci 97 no neviem, ked len na hudbu tak ich nevyuzije, to skor 5800XM. Ale i tak niektori ludia sa nevedia vyznat v smartphonoch (co neviem pochopit). Ten iPhone 3G[S] hmm, som sa s tym hral apodla mna je to len imidzovka-taka hracka. Jedine stastie toho, ze ma dobry procak a je to vhodne na net.
@0 myslim, ze v cenovej kategorii jedno z najlepsich, oplati sa
aha, dobre, čiže je v podstate fajn, ja nepotrebujem nič špeciálne na hudbu, ale ak aj vydrží baterka alebo niečo, nezasekáva sa, slušne fotí a dobre sa ovláda tak super.
ten mam. je v pohode ale na tuto dobu by som si vybrala nieco s dotykovym displejom alebo aspon s lepsim fotakom. nieze by bol fotak zas taky nemozny, ale uz mi to nestaci a je mile ze k nemu dostanes taky ten repracik a 2gb pamatovku. a ako velku vyhodu beriem ze ta vecicka kde strkas sluchatka je taka hruba ako pre sluchatka do ipodu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Facit: Za tu cenu dobry, ale ak mas peniaze, odporucam Nokia E51 alebo N96 (N97) alebo iPhone 3G S.
@0 myslim, ze v cenovej kategorii jedno z najlepsich, oplati sa
@fxx prečo?
@jaro1991 aj ja by som mala 2GB kartu, takže pamäť je dosť veľká, koľko sa tam toho asi zmestí?