takze Tokio Hotel, moze byt aj ta Duffy,Maria Mena no ale hlavne ten Slovensky hip-hop....to je vazne ze na smiech...tie velke recicky co tam kecaju...fujha
@xperiax
otazka znie, co povazujete za najvaci prepadak, u mna je najvacsi prepadak desmod alebo elan. Napina ma ak to niekde hraje, snazim sak opustit miestnost, behom a hystericky kricim "budte uz konecne ticho", mlatim sa do hlavy a je mi jedno ci som v aute alebo doma.
u mna desmod...a to hlavne preto, lebo kedysi Derylov Svet bol album, ktory som zral jak blazon...a potom zacali hrat vsetky tieto dojaky, kde temy su "opustila ma zenska", alebo "chcem nejaku zensku"...
jeden typek raz zhrnul Bon Joviho: "prisli sme strasne napati na koncert bon joviho, tesili sme sa jak mali, no ked odohrali piaty sladak po sebe zabalili sme to..."
desmod skoncil na sladakoch, hotovo...
@katusqa81
To je vseobecny vkus, povacsine je to strasne masy robia chyby, zvolili hitlera aj fica. Teraz tu mame Desmod. Celkovo si ani nemyslim, ze Desmod je tam kde je kvoli comu co a ako hraju, ale ked maju sikovneho manazera vsetko ide. Na Slovensku urcite
desmod. elán. všetko ostatné mi je akosi u riti (a na timberlake-a mi nešahajte! ), ale vôbec nedokážem pochopiť, ako sa tieto... hm... čo to je? absolútne zlé kapely môžu držať tak vysoko a ešte k tomu aj za všeobecnej obľúbenosti... bliaaaaaaaaaaaaaaaaah.
Všetci zo vš. ročníkov Superstar aa potom čo nemôžem počúvať- Tie "objavy" na ktorých sú závislé rady tínedžeriek typu- bratia jonášovci (jonas brothers a tak a sk hip-hop, elán, .... a proste je ich hrozne veľa
momentálne všetky tieto moderné "rýchlokvašky" ktoré nám servíruje americký a najnovšie aj nemecký Showbiznis
Ako som vravel tri roky dozadu, dnes už nikto nevie kto sú to Tokio Hotel, tak za 3 roky si nikto nespomenie na 90% súčastných "stars".
tokio hotel....ale podla mna lady gaga a katty perry su good,...vsak este len zacali a zatial ich pesnicky co sa hraju v radiach sa uchytili dobre tak im dajte sancu
no samozrejme tokio hotel..kontrafakt..to su otrasni traperi...ved ich pocuvaju male deti...a tie ich nadavky..nehnevajte saale ide to aj bez toho...a rihanna je uz tiez trapna...
no ak je stálica (no dobre, dnes už trápna) hudobnej scény Elán prepadák, tak tam prihoď aj trebárz takého Jacksona, Doors, Van Halen a to je len zlomok z interpretov, ktorí boli úspešní a časom upadali až upadli úplne.
Elán bol skoro 3 desaťročia úspešný, Desmod je najúspešnejšia slovenská kapela tohoto tisícročia, (a mimochodom ešte pred komerčným úspechom hrali 10 rokov) @mayo , @grietusha Len preto, že sa vám nepáči ich hudba, alebo k nim máte osobný odpor neznamená, že daná kapela musí byť zrovna prepadák.
@48 punk je v drvivej vacsine nekomercny.. spieva sa vacsinou o problemoch, o tom ako sa veci maju.. clovek vo vseobecnosti, vojny, tyranie zvierat, peniaze, komercnost, atd, atd..
@xhtml no to neobhajuje to, ze je v drvivej vacsine zly co sa textov alebo lacnej hudby tyka, rychlo kvasene veci, ktore s kvalitou mozes porovnavat s hiphopom kludne, kedze v obidvoch pripadoch sa stavia len na "komunite" a zanrovej nalepke.
Priklad zo zivota:
Hodokvas 2008, Cypress Hill vs Sex Pistols, uplne za najviac som bol napichany na SP
punk a hiphop /ak si si vsimol, tak vsetko pekne skatulkujem ako to mas rad
no Cypress podal x krat kvalitnejsi a lepsi vykon ako sex pistols
z Cypressu som mal ovela, ovela lepsi kulturnejsi zazitok.
ale pockat, fuj, davam komercne priklady.
Nevadi, zabudni co si cital.
@xhtml môj milý, dovolím si nesúhlasiť s tým, že by bolo práve techno komerčné objasni si pojmy a dojmy a potom hovor... povedz mi aspoň jedného techno interpreta, ktorý by bol hraný v každej riti a všetci ho poznali...
a ani hip hop či rap nie je všeobecne komerčný. nájdu sa tam i takí interpreti (veď ako v každom štýle), ale je tam také množstvo nekomerčných (keď už sa chceme baviť o komercii) a kvalitných interpretov, že by si valil oči.
@ink ale ja si nepredstavujem ako hudobný prepadák niečo, čo nie je na výslní, ale ako niečo skutočne zlé a nemá to tu čo hľadať. na the doors a ostatné menované by som si to nikdy nedovolila povedať. je mi jedno, že desmod hrali už aj predtým alebo že elán sa držia na vrchole neviem ako dlho. nevidím v tom žiadnu nápaditosť, inováciu, pre mňa je to vyslovene zlé. a zakladateľka diskusie sa pýta na subjektívny názor, tak som ho aj podala
@grietusha len vieš ako, ja za prepadák napríklad považujem aj sólovú kariéru Chrisa Cornella, a úprimne, ak si počula jeho singel Scream, ktorý nahral s Timbalandom, tak si musela zaplakať.
@mayo ale punk nie je vobec zly.. on je vesely problemy podava veselo, s nadhladom, no pritom si ich plne uvedomujes.. punk nie je vazny, proste len odviazanie, dobra nalada, ziadna komercia. mam na mysli napr. cesky, slovensky punk.
nepis tu o tom, kde si bol a pod.
@grietusha co sa tyka techna techno nie je hudba. su to umelo vytvorene zvuky na pocitaci.. hudba je gitara, flauta, klavir, bicie, basak, husle, violoncelo a pod.. vzdy to tak bolo..
@ink doors, beatles, jackson su veci, ktore len tak rychlo neupadnu, boli kvalitni, urobili dieru a nemozes im upriet zasluhy...
Elan? Elan sa vsade 30 rokov hral, lebo sme tu mali komunizmus a boli jedni z priatelnych, tak ich hravali.
Desmod? No a co, ze hrali pred tym 10 rokov? Nejak to nepocujem, kazdy song je ako prespievany kohutik jaraby. Kuliho krasny drevorubacsky hlas? Kvalita nikde a su hrani v radiach, lebo ich tam vydavatelstva tlacia(odsedel som si nieco v komercnom radiu, videl som ako to tam fici). To nie ludia, ludia to maju len naservirovane a zeru to. Ked si to nechaju, kludne, ich vec, je mi jedno, kto co pocuva.
Len moj nazor je ten, ze su to grcky
Zakladatelka si to ziadala, nie?
@grietusha pritom Soundgarden a Temple of a Dog a aj Audioslave boli dobré projekty.
A čo je na Eláne neoriginálne?
Čo je originálnejšie na komerčnom rocku od U2 ako napr. od Elánu?
@xhtml mne sa len nepaci ako skaredo vies zosrotovat hudbu, len preto, ze je komercna. mal by si skor pozerat na hudbu a nie na nejake divne moralne rebricky. Si rovnaky ako ti co preferuju len hiphop.
nerozumies hudbe, prepac
zasa ja nehovorim, ze jej 100% rozumiem, no nezahodim nieco, len preto, ze to ma taku alebo taku nalepku.
Idem si pustit nejaku dobru elektroniku a potom Timberlaka
@mayo ale definuj "prepadák" prepadák je interpret, ktorý sa snaží o úspech ktorý hrá tak nahovno, že nemá žiaden. A mne teda Elán a Desmod rozhodne tak nepripadnú.
@ink jou, jou k elánu mi ešte napadlo na základe @mayo vho komentu... rozprávala som sa s naším prednášajúcim (dejiny rockovej hudby) o eláne, pýtala som sa ho, prečo mal taký úspech podľa neho. a je to až smiešne, ale v kvalite to skutočne nie je. vtedy bol mainstream v českej časti republiky vondráčková, gott a iní, u nás elán, čo sa aspoň trošku podobalo na západnú tvorbu. a ľudia to mohli slobodne žrať. tak to robili.
@xhtml ak sa nemýlim, hudba je zhluk tónov a melódií a je jedno, ako je vyprodukovaná. el. gitary sa začali používať len minulé storočie a nikto sa voči nim nebránil. ak by si chcel všeobecne odsúdiť celú elektronickú scénu, tak by sme prišli o také poklady, ako sú depeche mode, radiohead, the prodigy či bjork. a to menujem len tých známejších.
@xhtml odsúdil si elektroniku celkovo, nemal si čo povedať na môj argument a tak sa vraciaš k technu a trance znova? pozri, ja netvrdím, že tieto dva štýly žeriem, len ti chcem vyvrátiť ich komerčnosť.
@grietusha toto som pisal prve, za tym si stojim..
"co sa tyka techna:- techno nie je hudba. su to umelo vytvorene zvuky na pocitaci.. hudba je gitara, flauta, klavir, bicie, basak, husle, violoncelo a pod..:- vzdy to tak bolo.. "
@xhtml a ja som ti dala príklady kapiel, ktoré nepatria pod nálepku techno a pracujú "s umelo vytvorenými zvukmi". medzitým si aj tak stihol odsúdiť celú elektroniku.
čo sa týka tých tvojich textov. ani v mozartovej hudbe sa nespieva o násilí, to znamená, že je zlý? vlastne... ou, tam sa nespieva vôbec, mali by sme sa zamyslieť, ako ho môžeme pokladať za kvalitného.
@xhtml myslis sa, techno moze byt aj kolaz zvukov, samplovane starsie veci, napriklad toto:
je techno vytvorene len z oldschool veci
a ide o zaujimavu kvalitnu vec.
to je HUDBA!
lebo je stvorena z povacsine nesyntetickych veci a je to vesele, cize sa ti to musi pacit podla tvojej definicie.
@grietusha ale ved uz silou mocou nechci mat pravdu
mozart aspon hral na klavir.. nie je to vytvorene umel ziva hudba vzdy nieco vyjadrovala a pod. co vyjadruje techno, trance? o com sa tam spieva? daaance, feeel meee ouu yeaah, opeen miind a pod haluze techno, trance, dnb, house a pod - to nie je hudba, to je umele. uz to pisem treti krat.
@xhtml prepáč, s tebou sa nedá diskutovať. je jedno, ako je hudba vytvorená, človek, ktorý tvorí, komponuje, musí mať hudobné cítenie, aby vedel dať dokopy zvuky, ktoré budú znieť dobre. a je jedno, či hrá na gitare, na klavíri alebo na gramcoch. tam stále ide len o technickú zručnosť. v techno music sa okrem toho vôbec nespieva skús sa niekedy postaviť za gramce a mixpult a vytvoriť niečo. alebo si stiahni nejaký jednoduchý dj program a skús dať čokoľvek dokopy. potom hovor.
dám ti už len príklad pána, ktorý hrá len na gramcoch. skús si to pustiť. nie je to techno, ani trance ani dnb ani bla bla dáka škatuľka.
podla mna si pripad, co musi mat stale pravdu, aj ked ju nema.. niekde na internete som cital clanok o ludoch, ktori by dali aj zivot, len preto, aby obhajili svoju pravdu - nevedia prijat FAKTY.
ja sa nechcem postavit za gramce a mixpult a nieco vytvorit radsej sa budem ucit hrat na nejaky nastroj, uznavam, zatial neviem, ale hudobne nastroje su mi sympatickejsie.. nepotrebujem elektrinu mozem hrat na gramcoch niekde.. ja neviem, v prirode? ci si zoberiem ipod, hejze.. aby som aspon mohol pocuvat.
clovek, ktory robi techno, trance, dnb nema citenie, pretoze ta hudba o tom vypoveda.. ziva hudba citenie ma, pretoze sa v nej spieva o vsetkom moznom.. klasicky jazz je fajn, ska, rege, rock, gospel, punkrock a vela inych zanrov.
"v techno music sa okrem toho vôbec nespieva : skús sa niekedy postaviť za gramce a mixpult a vytvoriť niečo."
a to ako bude za mna spievat? mimochodom.. v tom klipe je jeden clovek, hudba je playback.. az na tie MIXY
dám ti už len príklad pána, ktorý hrá len na gramcoch. skús si to pustiť. nie je to techno, ani trance ani dnb ani bla bla dáka škatuľka.
@mayo.. ja pisem fakty. viz tie texty, spievanie o vsetkom moznom - ani si k nim nepipol pozri, mas len 19 rokov.. to je hned pri 18.. cize si este dieta. to nic.
@xhtml ty máš priam úžasný pohlad na techno, trance etc. že nič nevyjadruje? nemá žiadne cítenie?
len pár príkladov trance, house atd. bez shalala, feel me, trlala:
Kai Tracid - Conscious
Kai Tracid - Life Is Too Short
Schiller - I feel you...Leben
DJ Umek - Posing as me
a ja som si vždy myslel že v hudbe ide o vyjadrenie sa autorovej mysle, ale hmm asi sa mýlim kedže to je hroooozne umelé, fuj.
"podla mna si pripad, co musi mat stale pravdu, aj ked ju nema.. niekde na internete som cital clanok o ludoch, ktori by dali aj zivot, len preto, aby obhajili svoju pravdu" na tom som sa dobre zasmial, lebo NIEKOHO mi to pripomína
@xhtml Ja mam stale pocit ze sa snazis dokazat ze v tej hudbe nie je to co hladas TY, ale to neznamena ze tam nie je nieco ine..
Tak jednak, ani ten Trance a Techno nie je jedna velka skatula kde je vsetko co vytiahnes uplne rovnake. Su tam ukryte rozne veci, vidim ze mas ocividne problem prehltnut samplery a pod. veci.
Ale samozrejme ze ked si pustis nejaky Anthem trance resp. nejakeho tiesta, tak tam urcite nezachytis to co pri punku ale ved oni to ani nechcu, tam nejde o tu myslienku.. Ide tam napr. o tu energiu, uvolnenie, rytmus.. Jednoducho kazdy styl ma isty feeling a nieco o co sa snazi, to ze to ty nechces neznamena ze to je zle..
Vsetko zalezi na nalade a na tom co ty sam od toho ocakavas. Ked sa tu spominal ten Desmod stale alebo Elan.. je to rovnako primitivna hudba, iba inym sposobom.
Spievaju o veciach o ktorych sa spieva stale a pouzivaju tie iste frazy dookola, co na tom nie je primitivne? Obycajna gitarova odrhovacka s obycajnym textom a hlasom ktora znie melodicky a je v podstate jednoducha.
Ja si taktiez rad niekedy pocuvam veci ktore su primitivne a obycajne, nemam vzdy naladu pocuvat nieco extra umelecke a originalne, rad si niekedy vypocujem nieco co ma obycajnu myslienku a je to o tom istom. Ale uvedomujem si ze na tej hudbe nie je nic vynimocne..
To ze sa hra ziva hudba a ti ludia vedia hrat na nastroje, no ano je to super ze sa naucili hrat na nastroje, ale na druhej strane pokial niekto hra priemerne a nema nic nove tak je jedno ci hra na gitare alebo sklada hudbu na pocitaci. Tak ako to ze niekto vie spievat neznamena ze z neho bude svetova hviezda.
@xthml myslím, že vo svojich prvých vetách si dokonale opísal sám seba
hudba nie je o tom, že sa tam spieva. spev je doplnok. hudba ako taká by už mala niečo vypovedať.
nepotrebuješ elektrinu? na najbližšom punkovom koncerte požiadaj, aby vypli prúd, som zvedavá, čo odohrajú
a fajn, tým, že si na to video povedal, že je to playback si dokázal svoju totálnu obmedzenosť a uzavretosť (normálne to ľuďom nehovorím, ale už mám dosť). viem, ako hrá ten pán naživo
pridávam sa k @mayo vi a nášmu spoločnému farebnému hudobnému svetu.
tak pre mna je prepadakom kazda umela hm skladba ci ako to nazvat, ktora nema s hudbou nic spolocne..umeliny vytvorene na pocitacoch...hudba bez hudobnych nastrojov...ved uz len to znie divne
@xhtml to dieta, narozdiel od teba, vie hrat na zivych hudobnych nastrojoch a ma hudobne citenie nielen obmedzene na "zivu" hudbu a kulturne sa vzdelaval uz od uplneho detstva.
hanbi sa.
vsetko sa u teba konci argumentom:
- ale ved ty si este decko
- ale ved ty este nevies o com hovoris
- ale ved to je zle
Ty, 24 rocny, akoze "rozhladeny" clovek. Mohol by si si uvedomit, ze je to argument typu osmakov na zakladnej skole v konverzacii:
Janko: Si kokot!
Xhtml: Tvoja mama!
@laciskoo ja nic nedokazujem, ja len pisem, co sa mi nepaci ano techno hudba mi neda to, co ziva hudba. niekto pocuva techno, lebo mu to da energiu, tanec.. ja nepisem NEPOCUVAJTE to, mne je jedno, kto co pocuva. len pisem, co sa mne osobne nepaci.
"Ale samozrejme ze ked si pustis nejaky Anthem trance resp. nejakeho tiesta, tak tam urcite nezachytis to co pri punku ale ved oni to ani nechcu, tam nejde o tu myslienku.."
podla mna techno, trance nema ziadnu myslienku.. ide len o rytmus, tanec.
"Vsetko zalezi na nalade a na tom co ty sam od toho ocakavas. Ked sa tu spominal ten Desmod stale alebo Elan.. je to rovnako primitivna hudba, iba inym sposobom."
suhlasim, desmod alebo elan sice maju texty, ale podla mna nemaju ani hlavu, ani patu
"myslím, že vo svojich prvých vetách si dokonale opísal sám seba :-"
nie, ja som pisal o tebe..
ta elektrina bola priklad, neber to tak vazne
pocul som tam mnohe nastroje, videl som jedneho cloveka.. to nie je playback? resp. si to pustal z gramca..
ja som tu len pisal svoj nazor, co je pre mna prepadak, vy ste sa chytili
@xhtml zabudol si ale opomenut vetu kde som spominal ze nie je trance a techno iba jedna velka skatula kde je vsetko rovnake, a aj v takej hudbe sa vedia najst velmi uprimne MYSLIENKY, pretoze napr. ked si pustim niektoru s tych klipov co sem dal @geordie mam pocit ze autori mali jednoznacnu myslienku vyjadrit volnost bytia fantazie, sveta a ta hudba sa perfektne hodi k tomu ich vyjadreniu jednoducho.. Snaz sa to vnimat ako celok, ako spravu ktora chce nieco povedat, a najdes aj dovod preco je ta sprava napisana prave takymto sposobom a nie nejakym inym
ale aby som sa vratil SPAT k teme, zacalo to takto:
@xhtml skor by sme sa mohli bavit o styloch.. jednoznacne prepadaky su o mna - pop, techno, trace, disko, rnb, rap, hiphop.. komercna hudba [hore] [dole] 670876
@mayo@xhtml pre mna je punk povacsine prepadak(zla hudba, texty...) zasa a nieje komercny, kde je chyba?
punk nie je prepadak, pretoze svojim textami vyjadruje nesuhlas voci milion veciam, rozobera vela veci, komerciu, ludi, dobre veci, zle a to vsetko, co som pisal hore. - techno toto nerobi, pretoze jednak, je to cisto pc hudba, druhak sa tam nespieva, resp. maximalne jeeeah, jeeah a pod.. texty - ak nejake su - bez zmyslu.
@xhtml ach. samozrejme, že mal z dvoch platní dačo pustené. to, čo si však počul, hral však práve tam a vtedy. ale to asi nechápeš princíp gramcov a mixpultu, škoda vysvetľovať
@xhtml
Zlaty moj dospelak, prave si zasa ukazal, ze si obmedzeny.
Ja som tu narozdiel od teba pouzival argumenty, nie subjektivne sracky na zaklade socialnych komplexov.
A dokonca! Nemyjem si tu ruky a neutekam od debaty pod zamienkou "ja nic, to vy"
My aspon vieme o com piseme.
Ty kydas na nieco do coho nevidis, nie my.
A fajn, som dieta, ale aspon nemam nasrane v hlave. Odporucam menej hulit, pretriezviet a zoznamit sa s realitou.
@mayo si dieta.. ja ti pisem, ze ukazujes, aky si obmedzeny? nevies uz co pisat, tak vymyslas blbosti.. si proste este dieta.. a ako som pisal - nic s tym neurobis. mas 19 rokov, to je jeden rok po 18..
@xhtml Prepac, ale je to trochu taky nazor cloveka ktory nazivo taku hudbu nikdy nepocul a ked uz pocul tak iba zdialky, pripadne aj ked uz si isiel blizsie bol si uplne uzavrety tomu aby si sa snazil to vnimat aj inak.
Chces mi povedat ze akakolvek ziva( teda podla teba instrumentalna) hudba je dobra hudba? Ved to vobec nie je pravda, tak ako vsetko co je spravene na pocitaci nie je dobre, ale povedat o niecom ze je to iba taketo alebo taketo je ako priamo odsudit nejaku skupinu ludi ze ked su napr. takehoto vierovyznania alebo napr. narodnosti tak su presne takito alebo takito.
Uz sa tu spominalo ze nic nie je ciernobiele, alebo snad podla teba hej? Aj ciernobiely film ma svoje odtiene farby a nielen farby
@laciskoo ked budem pocut nazivo techno, trance, snad zapocujem aj nejaky spev o niecom? problem dnesnych ludi je to, ze nechapu diskusiu. ja tu pisem o tom, ze ziva hudba, resp. gitarova mi odovzda viac myslienok (svojimi textami) ako techno, trance. ja sa tu vobec nebavim o tom, ci je dobre to alebo to. pre mna je dobre to, co mi nieco odovzda, hudba, ktora svojim textom nieco vyjadruje. techno pre mna nevyjadruje nic.
@108 naschvál som vybral príklady kde je text nosným pilierom skladby, pričom hudba dotvára atmosféru a až v poslednom rade video reflektuje celú skladbu, jej myšlienku. Očividne to máš problém pochopiť, ked neustále opakuješ že takáto hudba nič nevyjadruje.
pripájam sa k táboru @mayo a @grietusha ... ešte by som sa rád vyjadril k výroku pána @xhtml >
"co sa tyka techna:- techno nie je hudba. su to umelo vytvorene zvuky na pocitaci.. hudba je gitara, flauta, klavir, bicie, basak, husle, violoncelo a pod..:- vzdy to tak bolo.. "
Toto je krásny príklad hudobnej obmedzenosti... Skutočne tam nie je čo argumentovať, pokiaľ je človek v tomto smere obmedzený, ťažko mu niečo vysvetliť. Podobne ako by si farboslepého márne presviedčal, že aj zelená je farba...
Keď by som sa ale mal ťahať za slovíčka, potom ani tá tvoja "pravá hudba" v skutočnosti nie je pravá - vieš akými úpravami prechádzajú albumy od začiatku procesu nahrávania až po jeho mastering ? Vieš čo všetko robia hudobní producenti ?
Niekto hudbu nájde aj pri buchote do hrncov alebo pohybe motorčeka v skeneri... Kľudne maj svoj názor, nikto ti ho neberie, ale vyvaruj sa odvážných tvrdení typu "toto je hudba, toto už nie, je to fakt, lebo som to povedal ja..."
@xhtml tak potom to je otazka chapania, ked ti tieto styly nevedia nic povedat tak hej, uznavam ze nie je to hudba pre teba.
Hovoris ze pre teba nic nevyjadruje, to je v poriadku ved to ani nemusi byt hudba pre kazdeho.
Mal som ale pocit ze si sa nam tu snazil dokazat ze ta hudba ani nemoze nic vyjadrovat a ze nema ziadne myslienky. Vsetci sa tu do teba obuli pretoze je to ako keby si povedal ze my sme ludia ktori pocuvaju bezmyslienkovitu hudbu, to nas samozrejme uraza. Nepovies predsa ze ked ti maso nechuti tak vsetci ktorym chuti su debili lebo tebe nechuti .
A k téme - asi narýchlo varené superstaristické "hviezdy" ktoré vyhasnú skôr než si ich niekto všimne pretože nemajú čo povedať (česť výnimkám, ak vôbec nejaké sú). Ale ešte viac sa mi hnusí ako sa slovenská popová scéna snaží opičiť za Amerikou, v 99 percent prípadov z toho vznikajú sračky na ktoré si o rok nikto nespomenie a média ich v tom ešte veselo podporujú... ak by som mal počúvať len to, čo mi naservírujú rádia a "dekahity", asi by som zahynul.
Inak Desmod ani Elán podla mňa NIE SÚ prepadáky. Áno, sú to strašne OVERRATED kapely ktoré si nezaslúšia ani 20 percent svojej slávy, ale prepadák je niečo úplne iné...
DISCO-Chalani kt. pocuvaju disco vyzeraju ako pritepleny panaci a baby zasa ako lacne kurvy-Hudba nema ziadny duchaplny text a stale sa omielajuci refren vedie cloveka k samovrazde.
HIP-HOP-Hnusne iritujuce pesnicky.Chlapi hrajuci sa na tazkych mafianv-max. trapne.baby vacsie stetky ako pri disco
DnB-????Nic mi to nehovori.musi to byt teda vacsi odpad ako Hip-Hop a to je co povedat.
RAP-aky je vlastne rozdiel medzi rapom a hiphopom??Picovina sa rovna picovine nie???
TECHNO-to iste co pri discu.Akurat ze bez nejakych textov.Kto chce byt autorom techno skladby staci dat staru pasku do magnetofonu a pokazit ju.Bude to hit
PRECO METAL???-Duchaplne texty, kt. ludom aj nieco povedia.ak chce clovek hrat metal musi sa naucit na hudony nastroj a nie len zasekavat pasky v radii.Na metalove pesnicky pamataju fanusici betmala 50 rokov(Judas Priest,Iron Maiden,Black Sabbath,...........)a nie len jedno leto.Proste metal je metal.a tento nazor nie je o tom , ze som netolerantny, ale tieto styly hudby vo mne nevyvolavaju ziaden zazitok ziadny pocit.
je to len nazor, jedine s cim suhlasim, je "ale tieto styly hudby vo mne nevyvolavaju ziaden zazitok ziadny pocit."
@115 v tom prípade odporúčam prečítať nejaké poetické literárne diela, určite nebudeš sklamaný... každopádne stále nechápem, čo to má spoločné s nehudobnosťou "techna"
The Rasmus - nemajú vlastný štýl
Cinema Bizarre - nepodarená napodobenina J rocku
Anette Olzon v NightWish - k tomu sa odmietam vyjadrovať :-! blew
a veľa veľa ďalších
ale inak nejdem ohovárať hoperov, ani techňákov ani nič podobné - proti gustu žiaden dišputát... ja osobne milujem metal, ale každý máme svoj vkus
Tak třeba Britney Spearse..No, je jich hodně, je těžký vybrat jen jednoho... Jo a lidičky, mám jednu otázku: Proč většina z vás nemá ráda kapelu Elán? Podle mě je to skvělá kapela. A u nás v Čechách, když se řekne slovenská kapela, hned každýho napadne Elán. Většina čechů je zbožňuje ( já patřím mezi tu většinu ). No, jen jsem se chtěla zeptat...
Tak prepadáky sú jednoznačne hviezdičky zo Superstar, potom istý Louis z VyVolených 1 (spomína si naňho niekto? ), O-Zone, US5 a vôbec všetky podobné homosexuálne zoskupenia, zo slovenských s veľkou obľubou pičujem na Šmatanovú, Elán, Desmod, No Name a tak
prepadák je podľa mňa niečo čo sa neuchytilo na hudobnej scéne....proste nejaký shit...pre mňa sú to napríklad Us5 ....aj keď mi je záhadou ako sa udržali 7 týždňov na prvom mieste v hitparáde T- music na óčku ...
bude to znieť ako hlúpe klišé ale pravdou je že každá hudba ktorá nieje robená zo "srdca" je na nič. pokial ide iba o to aby ste zarobili peniaze... je daný interpret vopred odsúdený na neúspech prosto hudba má vychádzať z ludí .
martin konrad,marcel berky a co ja viem ake mena este byvaju v relacii "na streche" chvalia sa svojimi novinkami a bytmi ...@77 a u nas sa ceska kapela spomenie helenka vondrackova alebo kaja gott milujes ich co?
- neviem či yb som mal napísať koho nemám rád či kto je naj prepadák roka.. Polovicu skupín, spevákou a speváčiek tu spomínate, ktoré su prachom zabudnuté už roky.. Ale nemám rád keď dakto p*čuje do mojich obľubených interpretov, takže ja nebduem hubovať tiež
uff ale ved keby sme tu nemali tie prepadáky nevedeli by sme co je potom dobre ...obcas ked je nieco az moc hrozne, je to vtipne ..a o to ide nie? ..o dobru naladu ....
kazdy nech sa snazi si produkovat co chce ved ak ma posluchacov nech sa paci len tak ďalej tým, ktorym sa nepáči, nech si počúvaju svoje
duffy, tokio hotel, morandi, mika, kate perry, slovensky hip-hop, jonas brothers, high school musical(ja viem ze to neni nic ale tie pesnicky co furt vsetci na mobilkoch)... a krkom mi leze pesnicka Pokoj v Dusi (ale to preto , kolko ju hrajáu v radiach)
jaaj ale tych je mrteeeeeeeeeeeeeee!!!!!(vsetci ti ktorych ste spomenuli plus este ostatni podobneho razenia...)
a @xhtml ja s tebou zrejme ako jedina v tejto diskusii plne suhlasim,hlavne s nazorom 116
u mňa jednoznačne slovenský hiphop, neviem inak čo všetci máte proti Tokio Hotel, tí chalani aspoň niečo dokázali, nie jak nafetovaní trapoši "z ulice"
No akoze neviem ci od tohto vacsi prepadaka chujovina existuje. Ja by som mu dala ocenenie za najvacsiu stupiditu v hudobnom priemysle...Branko Mojsej a jeho Eurosong
Paríž Hilton , Haňča z Montány a ostatné hovadiny z jedného populárneho detského kanálu.Hotel z Tokia . Rytmus a ostatné hiphopové zvratky. PS: A ten Branko Mojsej tiež není na zahodenie....
Prepadákmi, aspoň pre mňa sú určite Jonas Brothers (ktorí sa hrajú na veeľkých "rockerov" , Miley Cyrus, High School Musical (!) a iné moderné detské hviezdičky, na ktorých teplé hlásky sa chytajú len rovnako sprosté násťročné dievčatká, ktoré si o sebe myslia, že sú stredom vesmíru, celá SVK hip-hopová komunita a teda aj značná časť zahraničného hip-hopu, všetky hudobné formácie sveta typu "One-Hit Wonder", všetci tí trápny SVK interpreti, po ktorých ani pes neštekne a ktorí posielajú sami sebe hlasy do Music Box-u a snažia sa márne zviditeľniť, mnohé disco sračky dnešnej doby, čo si myslia, že zaujmú tým, keď si do klipu strčia silikónové šľapky vrtiace riťou, a predovšetkým tí "cool" emo chlapci radiaci sa do štýlu "screamo" alebo, ehm "emocionálny hardcore", ktorí si dajú ofinu po kolená, chytia do ruky gitaru na ktorej hrajú jeden akord dookola vo všetkých songoch a spevák vo veku tak 16 rokov vrieska do mikrofónu svojím nevyvinutým hláskom totálne pičoviny bez pointy a tej najmenšej logiky.
A ešte jednu vec by som chcela, nevravte o Eláne, že je to prepadák. Nevravím síce, že by som ich mala nejak extra v láske, práve naopak, vôbec ich nemusím, ale určite to nie je prepadák. Je to kapela, ktorá bola a je úspešná už niekoľko desaťročí a je jasné, že sa dnešnej mladej generácii nepáčia, ale aspoň dokázali svojou hudbou naozaj preraziť aj v zahraničí a ich meno pozná a aj bude poznať snáď každý. A tiež, niežeby som počúvala pop alebo tomu podobné veci, ale absolútne si nemyslím, že Duffy alebo Lady Gaga sú prepadáky. Keď sa na to pozrem objektívne, tak podľa mňa robia tieto ženy naozaj kvalitnú hudbu. Myslím tým teda, že vo svojom štýle sú dobré. Pretože ich piesne sa chytili veľmi dobre a zatiaľ nie sú opočúvané. A napríklad oproti takým Pussycat Dolls, mi ich pesničky vôbec nevadia
@57 : Úplne súhlasím s tým Chrisom @155 : No tak toto ma teda dorazilo, to by malo dostať nejakú "špeciálnu" cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
158 komentov
podľa mňa ten Slovák, čo spieva RnB...ten vyholený neviem, ako sa volá
Ešte by sa ktosi urazil, že som mu urazila "idola"
otazka znie, co povazujete za najvaci prepadak, u mna je najvacsi prepadak desmod alebo elan. Napina ma ak to niekde hraje, snazim sak opustit miestnost, behom a hystericky kricim "budte uz konecne ticho", mlatim sa do hlavy a je mi jedno ci som v aute alebo doma.
@hangtime11 waaa presne ju neznašam
a tiež aj Cmoríík fuuj a Mc Vrabec a podobní traperi
jeden typek raz zhrnul Bon Joviho: "prisli sme strasne napati na koncert bon joviho, tesili sme sa jak mali, no ked odohrali piaty sladak po sebe zabalili sme to..."
desmod skoncil na sladakoch, hotovo...
myslím že každý chape prepadak inak
To je vseobecny vkus, povacsine je to strasne masy robia chyby, zvolili hitlera aj fica. Teraz tu mame Desmod. Celkovo si ani nemyslim, ze Desmod je tam kde je kvoli comu co a ako hraju, ale ked maju sikovneho manazera vsetko ide. Na Slovensku urcite
ale nie jessica,neber ma vazne,ja si robim srandu,si skvela
Ako som vravel tri roky dozadu, dnes už nikto nevie kto sú to Tokio Hotel, tak za 3 roky si nikto nespomenie na 90% súčastných "stars".
Elán bol skoro 3 desaťročia úspešný, Desmod je najúspešnejšia slovenská kapela tohoto tisícročia, (a mimochodom ešte pred komerčným úspechom hrali 10 rokov)
@mayo , @grietusha Len preto, že sa vám nepáči ich hudba, alebo k nim máte osobný odpor neznamená, že daná kapela musí byť zrovna prepadák.
Priklad zo zivota:
Hodokvas 2008, Cypress Hill vs Sex Pistols, uplne za najviac som bol napichany na SP
punk a hiphop /ak si si vsimol, tak vsetko pekne skatulkujem ako to mas rad
no Cypress podal x krat kvalitnejsi a lepsi vykon ako sex pistols
z Cypressu som mal ovela, ovela lepsi kulturnejsi zazitok.
ale pockat, fuj, davam komercne priklady.
Nevadi, zabudni co si cital.
a ani hip hop či rap nie je všeobecne komerčný. nájdu sa tam i takí interpreti (veď ako v každom štýle), ale je tam také množstvo nekomerčných (keď už sa chceme baviť o komercii) a kvalitných interpretov, že by si valil oči.
nepis tu o tom, kde si bol a pod.
@grietusha co sa tyka techna techno nie je hudba. su to umelo vytvorene zvuky na pocitaci.. hudba je gitara, flauta, klavir, bicie, basak, husle, violoncelo a pod.. vzdy to tak bolo..
Elan? Elan sa vsade 30 rokov hral, lebo sme tu mali komunizmus a boli jedni z priatelnych, tak ich hravali.
Desmod? No a co, ze hrali pred tym 10 rokov? Nejak to nepocujem, kazdy song je ako prespievany kohutik jaraby. Kuliho krasny drevorubacsky hlas? Kvalita nikde a su hrani v radiach, lebo ich tam vydavatelstva tlacia(odsedel som si nieco v komercnom radiu, videl som ako to tam fici). To nie ludia, ludia to maju len naservirovane a zeru to. Ked si to nechaju, kludne, ich vec, je mi jedno, kto co pocuva.
Len moj nazor je ten, ze su to grcky
Zakladatelka si to ziadala, nie?
viz zotrwacnost
A čo je na Eláne neoriginálne?
Čo je originálnejšie na komerčnom rocku od U2 ako napr. od Elánu?
nerozumies hudbe, prepac
zasa ja nehovorim, ze jej 100% rozumiem, no nezahodim nieco, len preto, ze to ma taku alebo taku nalepku.
Idem si pustit nejaku dobru elektroniku a potom Timberlaka
@xhtml ak sa nemýlim, hudba je zhluk tónov a melódií a je jedno, ako je vyprodukovaná. el. gitary sa začali používať len minulé storočie a nikto sa voči nim nebránil. ak by si chcel všeobecne odsúdiť celú elektronickú scénu, tak by sme prišli o také poklady, ako sú depeche mode, radiohead, the prodigy či bjork. a to menujem len tých známejších.
čo sa týka tých tvojich textov. ani v mozartovej hudbe sa nespieva o násilí, to znamená, že je zlý? vlastne... ou, tam sa nespieva vôbec, mali by sme sa zamyslieť, ako ho môžeme pokladať za kvalitného.
je techno vytvorene len z oldschool veci
a ide o zaujimavu kvalitnu vec.
to je HUDBA!
lebo je stvorena z povacsine nesyntetickych veci a je to vesele, cize sa ti to musi pacit podla tvojej definicie.
mozart aspon hral na klavir.. nie je to vytvorene umel ziva hudba vzdy nieco vyjadrovala a pod. co vyjadruje techno, trance? o com sa tam spieva? daaance, feeel meee ouu yeaah, opeen miind a pod haluze techno, trance, dnb, house a pod - to nie je hudba, to je umele. uz to pisem treti krat.
- hudba
- ludia
- komercne nekomercne
- atd
bavit az ked si z hlavy das vyoperovat svoju blokadu
ty tu nedavas fakty, ty tu predstavujes svoju obmedzenost, zbytocne ti tu budem davat priklady alebo vysvetlovat, ked ty to proste neprijmes
ale tesi ma, ze niesom ako ty, velmi ma bavi ziva aj synteticka hudba, moj hudobny svet je niekolko krat vacsi a krajsi nez tvoj
a mas co zavidiet.
ja sa nechcem postavit za gramce a mixpult a nieco vytvorit radsej sa budem ucit hrat na nejaky nastroj, uznavam, zatial neviem, ale hudobne nastroje su mi sympatickejsie.. nepotrebujem elektrinu mozem hrat na gramcoch niekde.. ja neviem, v prirode? ci si zoberiem ipod, hejze.. aby som aspon mohol pocuvat.
clovek, ktory robi techno, trance, dnb nema citenie, pretoze ta hudba o tom vypoveda.. ziva hudba citenie ma, pretoze sa v nej spieva o vsetkom moznom.. klasicky jazz je fajn, ska, rege, rock, gospel, punkrock a vela inych zanrov.
"v techno music sa okrem toho vôbec nespieva : skús sa niekedy postaviť za gramce a mixpult a vytvoriť niečo."
a to ako bude za mna spievat? mimochodom.. v tom klipe je jeden clovek, hudba je playback.. az na tie MIXY
len pár príkladov trance, house atd. bez shalala, feel me, trlala:
Kai Tracid - Conscious
Kai Tracid - Life Is Too Short
Schiller - I feel you...Leben
DJ Umek - Posing as me
a ja som si vždy myslel že v hudbe ide o vyjadrenie sa autorovej mysle, ale hmm asi sa mýlim kedže to je hroooozne umelé, fuj.
"podla mna si pripad, co musi mat stale pravdu, aj ked ju nema.. niekde na internete som cital clanok o ludoch, ktori by dali aj zivot, len preto, aby obhajili svoju pravdu" na tom som sa dobre zasmial, lebo NIEKOHO mi to pripomína
Tak jednak, ani ten Trance a Techno nie je jedna velka skatula kde je vsetko co vytiahnes uplne rovnake. Su tam ukryte rozne veci, vidim ze mas ocividne problem prehltnut samplery a pod. veci.
Ale samozrejme ze ked si pustis nejaky Anthem trance resp. nejakeho tiesta, tak tam urcite nezachytis to co pri punku ale ved oni to ani nechcu, tam nejde o tu myslienku.. Ide tam napr. o tu energiu, uvolnenie, rytmus.. Jednoducho kazdy styl ma isty feeling a nieco o co sa snazi, to ze to ty nechces neznamena ze to je zle..
Vsetko zalezi na nalade a na tom co ty sam od toho ocakavas. Ked sa tu spominal ten Desmod stale alebo Elan.. je to rovnako primitivna hudba, iba inym sposobom.
Spievaju o veciach o ktorych sa spieva stale a pouzivaju tie iste frazy dookola, co na tom nie je primitivne? Obycajna gitarova odrhovacka s obycajnym textom a hlasom ktora znie melodicky a je v podstate jednoducha.
Ja si taktiez rad niekedy pocuvam veci ktore su primitivne a obycajne, nemam vzdy naladu pocuvat nieco extra umelecke a originalne, rad si niekedy vypocujem nieco co ma obycajnu myslienku a je to o tom istom. Ale uvedomujem si ze na tej hudbe nie je nic vynimocne..
To ze sa hra ziva hudba a ti ludia vedia hrat na nastroje, no ano je to super ze sa naucili hrat na nastroje, ale na druhej strane pokial niekto hra priemerne a nema nic nove tak je jedno ci hra na gitare alebo sklada hudbu na pocitaci. Tak ako to ze niekto vie spievat neznamena ze z neho bude svetova hviezda.
hudba nie je o tom, že sa tam spieva. spev je doplnok. hudba ako taká by už mala niečo vypovedať.
nepotrebuješ elektrinu? na najbližšom punkovom koncerte požiadaj, aby vypli prúd, som zvedavá, čo odohrajú
a fajn, tým, že si na to video povedal, že je to playback si dokázal svoju totálnu obmedzenosť a uzavretosť (normálne to ľuďom nehovorím, ale už mám dosť). viem, ako hrá ten pán naživo
pridávam sa k @mayo vi a nášmu spoločnému farebnému hudobnému svetu.
hanbi sa.
vsetko sa u teba konci argumentom:
- ale ved ty si este decko
- ale ved ty este nevies o com hovoris
- ale ved to je zle
Ty, 24 rocny, akoze "rozhladeny" clovek. Mohol by si si uvedomit, ze je to argument typu osmakov na zakladnej skole v konverzacii:
Janko: Si kokot!
Xhtml: Tvoja mama!
"Ale samozrejme ze ked si pustis nejaky Anthem trance resp. nejakeho tiesta, tak tam urcite nezachytis to co pri punku ale ved oni to ani nechcu, tam nejde o tu myslienku.."
podla mna techno, trance nema ziadnu myslienku.. ide len o rytmus, tanec.
"Vsetko zalezi na nalade a na tom co ty sam od toho ocakavas. Ked sa tu spominal ten Desmod stale alebo Elan.. je to rovnako primitivna hudba, iba inym sposobom."
suhlasim, desmod alebo elan sice maju texty, ale podla mna nemaju ani hlavu, ani patu
@grietusha
"myslím, že vo svojich prvých vetách si dokonale opísal sám seba :-"
nie, ja som pisal o tebe..
ta elektrina bola priklad, neber to tak vazne
pocul som tam mnohe nastroje, videl som jedneho cloveka.. to nie je playback? resp. si to pustal z gramca..
ja som tu len pisal svoj nazor, co je pre mna prepadak, vy ste sa chytili
@xhtml skor by sme sa mohli bavit o styloch.. jednoznacne prepadaky su o mna - pop, techno, trace, disko, rnb, rap, hiphop.. komercna hudba [hore] [dole] 670876
@mayo @xhtml pre mna je punk povacsine prepadak(zla hudba, texty...) zasa a nieje komercny, kde je chyba?
punk nie je prepadak, pretoze svojim textami vyjadruje nesuhlas voci milion veciam, rozobera vela veci, komerciu, ludi, dobre veci, zle a to vsetko, co som pisal hore. - techno toto nerobi, pretoze jednak, je to cisto pc hudba, druhak sa tam nespieva, resp. maximalne jeeeah, jeeah a pod.. texty - ak nejake su - bez zmyslu.
Zlaty moj dospelak, prave si zasa ukazal, ze si obmedzeny.
Ja som tu narozdiel od teba pouzival argumenty, nie subjektivne sracky na zaklade socialnych komplexov.
A dokonca! Nemyjem si tu ruky a neutekam od debaty pod zamienkou "ja nic, to vy"
My aspon vieme o com piseme.
Ty kydas na nieco do coho nevidis, nie my.
A fajn, som dieta, ale aspon nemam nasrane v hlave. Odporucam menej hulit, pretriezviet a zoznamit sa s realitou.
och, inak viete, čo je riadny prepadák? lunetic a holki
nereagoval si ani na jednu moju otazku..
tu nieje o com, cao...
teším sa na to jak budem v posteli.
Keď prídem domov v noci či ráno,
na nič nečakám len na ten spánok.
Vyzujem topánky rozpustím vlasy,
neviem sa dočkať tej veľkej krásy.
Keď moje telo úplne zničené
bezvládne ľahne do mäkkej postele.
Aj teraz som úplne v prdeli,
ešte, že ležím vo svojej posteli.
Zuby neumyté, vlasy mastné,
po tejto strofe už svetlo zhasne.
jasnéééééééééé
Chces mi povedat ze akakolvek ziva( teda podla teba instrumentalna) hudba je dobra hudba? Ved to vobec nie je pravda, tak ako vsetko co je spravene na pocitaci nie je dobre, ale povedat o niecom ze je to iba taketo alebo taketo je ako priamo odsudit nejaku skupinu ludi ze ked su napr. takehoto vierovyznania alebo napr. narodnosti tak su presne takito alebo takito.
Uz sa tu spominalo ze nic nie je ciernobiele, alebo snad podla teba hej? Aj ciernobiely film ma svoje odtiene farby a nielen farby
Toto je krásny príklad hudobnej obmedzenosti... Skutočne tam nie je čo argumentovať, pokiaľ je človek v tomto smere obmedzený, ťažko mu niečo vysvetliť. Podobne ako by si farboslepého márne presviedčal, že aj zelená je farba...
Keď by som sa ale mal ťahať za slovíčka, potom ani tá tvoja "pravá hudba" v skutočnosti nie je pravá - vieš akými úpravami prechádzajú albumy od začiatku procesu nahrávania až po jeho mastering ? Vieš čo všetko robia hudobní producenti ?
Niekto hudbu nájde aj pri buchote do hrncov alebo pohybe motorčeka v skeneri... Kľudne maj svoj názor, nikto ti ho neberie, ale vyvaruj sa odvážných tvrdení typu "toto je hudba, toto už nie, je to fakt, lebo som to povedal ja..."
Hovoris ze pre teba nic nevyjadruje, to je v poriadku ved to ani nemusi byt hudba pre kazdeho.
Mal som ale pocit ze si sa nam tu snazil dokazat ze ta hudba ani nemoze nic vyjadrovat a ze nema ziadne myslienky. Vsetci sa tu do teba obuli pretoze je to ako keby si povedal ze my sme ludia ktori pocuvaju bezmyslienkovitu hudbu, to nas samozrejme uraza. Nepovies predsa ze ked ti maso nechuti tak vsetci ktorym chuti su debili lebo tebe nechuti .
Inak Desmod ani Elán podla mňa NIE SÚ prepadáky. Áno, sú to strašne OVERRATED kapely ktoré si nezaslúšia ani 20 percent svojej slávy, ale prepadák je niečo úplne iné...
hovori mi hudba, ktora o niecom vypoveda (napr. textami), ska, rege, rock, punkrock, bigbeat, blues, jazz a pod.
(Piragast, 24. 02. 2008 21:52)
DISCO-Chalani kt. pocuvaju disco vyzeraju ako pritepleny panaci a baby zasa ako lacne kurvy-Hudba nema ziadny duchaplny text a stale sa omielajuci refren vedie cloveka k samovrazde.
HIP-HOP-Hnusne iritujuce pesnicky.Chlapi hrajuci sa na tazkych mafianv-max. trapne.baby vacsie stetky ako pri disco
DnB-????Nic mi to nehovori.musi to byt teda vacsi odpad ako Hip-Hop a to je co povedat.
RAP-aky je vlastne rozdiel medzi rapom a hiphopom??Picovina sa rovna picovine nie???
TECHNO-to iste co pri discu.Akurat ze bez nejakych textov.Kto chce byt autorom techno skladby staci dat staru pasku do magnetofonu a pokazit ju.Bude to hit
PRECO METAL???-Duchaplne texty, kt. ludom aj nieco povedia.ak chce clovek hrat metal musi sa naucit na hudony nastroj a nie len zasekavat pasky v radii.Na metalove pesnicky pamataju fanusici betmala 50 rokov(Judas Priest,Iron Maiden,Black Sabbath,...........)a nie len jedno leto.Proste metal je metal.a tento nazor nie je o tom , ze som netolerantny, ale tieto styly hudby vo mne nevyvolavaju ziaden zazitok ziadny pocit.
je to len nazor, jedine s cim suhlasim, je "ale tieto styly hudby vo mne nevyvolavaju ziaden zazitok ziadny pocit."
LOL
inak názor @116 ani nemá cenu komentovať... chudák jeho autor, nechcel by som
Cinema Bizarre - nepodarená napodobenina J rocku
Anette Olzon v NightWish - k tomu sa odmietam vyjadrovať :-! blew
a veľa veľa ďalších
ale inak nejdem ohovárať hoperov, ani techňákov ani nič podobné - proti gustu žiaden dišputát... ja osobne milujem metal, ale každý máme svoj vkus
Tokio Hotel
O-zone
a 99% SVK tvorby
kazdy nech sa snazi si produkovat co chce ved ak ma posluchacov nech sa paci len tak ďalej tým, ktorym sa nepáči, nech si počúvaju svoje
a @xhtml ja s tebou zrejme ako jedina v tejto diskusii plne suhlasim,hlavne s nazorom 116
k tomu akoze nie je co dodat
A ešte jednu vec by som chcela, nevravte o Eláne, že je to prepadák. Nevravím síce, že by som ich mala nejak extra v láske, práve naopak, vôbec ich nemusím, ale určite to nie je prepadák. Je to kapela, ktorá bola a je úspešná už niekoľko desaťročí a je jasné, že sa dnešnej mladej generácii nepáčia, ale aspoň dokázali svojou hudbou naozaj preraziť aj v zahraničí a ich meno pozná a aj bude poznať snáď každý. A tiež, niežeby som počúvala pop alebo tomu podobné veci, ale absolútne si nemyslím, že Duffy alebo Lady Gaga sú prepadáky. Keď sa na to pozrem objektívne, tak podľa mňa robia tieto ženy naozaj kvalitnú hudbu. Myslím tým teda, že vo svojom štýle sú dobré. Pretože ich piesne sa chytili veľmi dobre a zatiaľ nie sú opočúvané. A napríklad oproti takým Pussycat Dolls, mi ich pesničky vôbec nevadia
@57 : Úplne súhlasím s tým Chrisom
@155 : No tak toto ma teda dorazilo, to by malo dostať nejakú "špeciálnu" cenu