myslim ze Vianocnych tem bolo uz dost , takze k veci za chvilu tu mame rok 2012 a asi kazdy vie co momentalne hravaju v tej "čarobedne" aneb v radiu , to hadam nemusim rozpisovat ..
ale tu jeden song , co bolo popularny tak pred 100 rokmi
MYslím si, že technológia obohatila hudbu a to dosť výrazne, najmä štýly ako je elektronika, ktorá by bez nich pravdepodobne nexisovala
Aj niektor skladatelia ako Tom Middleton ak mu môžem tak nadávať podľa mňa predstavujú pozitívny príspevok do setového "hudobného fondu".
Samozrejme také čúzy ako je Rebeca Black alebo J. Bieber to je proste... výsledok doby to neriešim Každopádne sa nedá povedať, že by moderná hudba bola zlá, závisí to od toho čo človek počúva.
@matus123 ale len v niektorých hrách to má tú správnu atmosféru. totálne ironickú. Keď ti hrá "my sunshine day.." v bioshocku, kde sú rozvešané mŕtvolky a počuť divné zvuky, tak je to tá správna atmosféra pre mňa
nwm co napisat k tomuto , mam rad take stare veci potom mam rad aj take novsie ale aj tak stare veci ale mam rad aj uplne novu hudbu , a s kazdeho stylu mam neco rad rock, pop, rap , dnb ale aj ludovky a podobne ja mozem proste secko (samozrejme Biebera , Rebeccu black ci ako sa vola a podobne kktiny nemusim) a jasnee ze aj v hudbe sa robia pokroky , aj ked ja si uz asi modernejsiu hudbu aka je teraz predstavit ani nwm ale to tak bolo asi aj pred 50 rokmi , proste sa to asi nejako meni ani nevieme ako
@chidori Bioshock je ale uz moc sci-fi na mna ja mam rad fallout 3 a fallout new vegas , to su naozaj realne hry , cosi co by mohlo nasledovat po atomovej vojne , Bioshock trochu moc sci-fi ale dobra hra ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale mne skôr lezú na nervy texty v niektorých songoch.. napríklad že refrén: Go little bad girl, little bad girl.. alebo: i got a hangover,
i’ve been drinking too much........
btw: Najlepšie médium na záznam hudby je notová partitúra.
ale Indie by som nevymenil za nič
Hudba sa vyvíja, rovnako ako všetko ostatné.
A je už len na tebe či sa necháš zlákať všetkým okolo teba a budeš počúvať Desmod, alebo si nájdeš cestu k dobrej hudbe.
Aj niektor skladatelia ako Tom Middleton ak mu môžem tak nadávať podľa mňa predstavujú pozitívny príspevok do setového "hudobného fondu".
Samozrejme také čúzy ako je Rebeca Black alebo J. Bieber to je proste... výsledok doby to neriešim Každopádne sa nedá povedať, že by moderná hudba bola zlá, závisí to od toho čo človek počúva.