na toto ti neviem odpovedat, lebo som este neskusala ale kamarat ano a on vravi, ze je to super, ale zas az tak super to nebude ked mne to nechce dovolit
Proti tomu nic nemam kedze nehulim ale nasiel som jeden clanok:
Marihuana prispieva k vzniku rakoviny viac než cigarety
Fajčenie jediného šúľku marihuany je podľa novozélandských vedcov ekvivalentný dvadsiatim obyčajným cigaretám.
Podľa článku v európskom časopise European Respiratory Journal, ktorý sa zaoberá hlavne pľúcnymi a dýchacími problémami, obsahuje marihuana dvakrát viac karcinogénov a oveľa viac škodí dýchacím cestám. Samotné riziko zvyšuje aj fakt, že marihuana sa vo väčšine prípadov fajčí bez príslušného filtra, ktorý by neželané účinky mohol aspoň o niečo zmenšiť. "Fajčiari marihuany majú vo svojom krvnom obehu päťkrát viac oxidu uhoľnatého než fajčiari tabaku," uviedol Richard Beasley, vedúci výskumného tímu z lekárskeho výskumného ústavu na Novom Zélande.
od trinastich som rok hulil, az do leta 08 .. potom som si zacal vsimat ze kamosi z toho zacali osprostievat.. a raz ked mi typek ponukol jointa tak som mu povedal ze chcem prestat.. a ona sa zasmial ze jasne, ja som skoncil uz 10 krat..
nejak mi trclo v hlave ze toto ja nechcem a uz 8 mesiacov nic
ludi co to fajcia nejak neodsudzujem, ale fakt treba s mierou, nie ze dva jointy za den..
niekedy v 13 som zacala a drzalo ma to takmer do 15... teraz uz grass neriesim a ani neplanujem znovu zacat riesit... totiz niektore veci su pre mna dolezitejsie ako tie stavy...
bývam v "centre" marihuany (Námestovo) a pritom som v živote nehúlila (ak nerátam pár práskov z jointa, čiže mi ani nič nebolo). niekedy si vravím, že to aspoň vyskúšam.
lenže dôvod, prečo som to nikdy neurobila - ja mám na to výraz, že to zatemňuje mozog. človek vidí všetko skreslene, môže mať aj halucinácie... no načo je to dobré? načo je dobré oblbovať mozog, čiže vedome pozastaviť činnosť zdravého rozumu? a postupne, keĎ toho človek berie príliš veľa, začnú mu z toho odumierať mozgové bunky, stratí prehľad nad tým, čo je sen a čo realita no načo? načo sa ničiť?
ako vyskúšať, alebo raz za čas ok nech lenže ak to niekto berie pravidelne, aj len tak, že každý piatok, sobotu, proste zbytočne si ubližuje a ak to berie ako spôsob zábavy tak mi je ľúto, že si musí dať niečo aby sa zabavil a nedokáže to sám... ja osobne chodím von v piatok, v sobotu a nehúlim ani nepijem a dokážem sa zabaviť...
noo,tak raz za cas nemam problem....marihuana,nie je takaa,ko ju niektory negaticne ospevuju..skusala,som neraz...a,a teda viem ako sa clovek,po nej citi,a co to s nim robii...a,taktiez si myslim,ze ak s tym(alebo,niecim inym nemam skusenost),tak sa bud k tomu,nevyjadrim,alebo teda lepsie,povedane poviem ze neviem...a,ee....taktoo..too,ako keby som ja zacala nadavat na snowboard,ked som ho neskusala,a len lyzujem..too,ako uplne mi len tak napadlo..
kto neskúsil nezažije.... svätá pravda... keď niekto nevie o čom točí... nech je radšej ticho.... a nie samé.. počula som a bla bla blaaa.... nevieš? nerieš!
hmmm no neskušala som.. ale raz za čas to zdraviu neuškodí.. marihuana sa dá kúpiť aj na lekarsky predpis.. teda neviem či aj u nas ale niekde je to dokonca legálne..
nehovorím o nikom priamo... na niekoho to platí na niekoho nie... každý má svoj názor... môžeš byť aj panenka maria... odsudzovanie ti nepomôže ku krajšej svätožiare @20
ja som si dal jona neraz a nic v zlom ae strata penazi ..sice z vodnej dymky to bolo zuzo..to sme zostali na mraky asi este 2hodinky po "tom" ae nikdy viac ..radsej budem pestovat a zarabat na tom jak to hulit ...tot moj nazor ..uz vyse roka som si nedal a ani neplanujem..
a k tej skodlivosti..dakde som nasiel na nete plagatik kde je rozpisanych plno chorob a disfunkcii v urcitych organoch..jak to najdem tak to sem hodim ..z vlastnej skusenosti mozem powedat jedine to ze srdce mi islo vyskocit z hrude a bol som uplne na bode mrazu co sa tyka sexuality ..tam po mne skakala jedna holka a jedine co som spravil ze som ju poslal kade lahsie..pritom pocas alkoholickeho opojenia by som to urcite nespravil ..
__Jeden z najlepsich kamaratov sa stal na otm zavisli, neznaznasam tych co hulia co tym chcete preboha dosiahnut ! __Nepochopím !_Bude vam ok ? ale nakolko na par hodin a ? a čo potom !?_ zbytocna zavistlosť nici zivot. !?_
som fanusikom Mary-Jane uz 6 rokov a nemozem jej nic vycitat.. najdlhsie som nehuli pol roka, pricom prestat sa dalo zo dna na den na rozdiel od cigariet. Co saposkodeni mozgu tyka, najvecie riziko podstupuju uzivatelie pod 17-18 rokov,ktory sa este aktivne vyvyjaju. samozrejme nic netreba prehanat a tak 1-2 krat za tyzden alebo aj za dva bohate staci, cim sa dostavame na hranicu mensej skodlivosti ako pri cigaretach.. navyse fajciari, ktorich poznam, sfajcia za den krabicku 20 cigariet uplne v pohode a vecer si kupia druhu...
moje osobne skusenosti mi stale nevravia ze by som mal prestat... a v ramci setrenia svojho zdravia pouzivam vodne fajky, kde sa vecsina bordelu usadza, alebo mozte fajcit hasis alebo hasovy olej.. pripadne uzivat thce vo forme jedla alebo extrahovane v alkohole. moznosti je vela ... alebo si zakupit vaporizer
niektorí ludia tu argumentuju , ako to zabija mozgove bunky , ako to skodi pľúcam , atd atd.....no a teraz napíšte kolko tabletiek--liekov hociktorích ste si uz dio seba za svoj zivot napchali....a powiem vám ze vám škodia viac nez jeden joint za týždeň...ale o tom sa nehovorí lebo lieky sú fajn lieky liečia lieky sú dobré preto lebo na nich zarábajú veľké skupiny ľudí jednoducho obrovské a takisto má aj štát z toho dost veľký zisk...a thak teda pekne zere lieky a ockujme sa az kým nám nezačnú dávať do ockovacích látok mikročipi a budeme nútený robit to načo si tie kurvyska zyslia....waaw....no sice su tu azse argumenty aj pre aj proti tato tema je velmi dlha na polemizovanie...ja osobne si racej zahulim ako mám žrať pojebané natibiotiká z ktorích je viac problémov ako úžitku cusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Marihuana prispieva k vzniku rakoviny viac než cigarety
Fajčenie jediného šúľku marihuany je podľa novozélandských vedcov ekvivalentný dvadsiatim obyčajným cigaretám.
Podľa článku v európskom časopise European Respiratory Journal, ktorý sa zaoberá hlavne pľúcnymi a dýchacími problémami, obsahuje marihuana dvakrát viac karcinogénov a oveľa viac škodí dýchacím cestám. Samotné riziko zvyšuje aj fakt, že marihuana sa vo väčšine prípadov fajčí bez príslušného filtra, ktorý by neželané účinky mohol aspoň o niečo zmenšiť. "Fajčiari marihuany majú vo svojom krvnom obehu päťkrát viac oxidu uhoľnatého než fajčiari tabaku," uviedol Richard Beasley, vedúci výskumného tímu z lekárskeho výskumného ústavu na Novom Zélande.
od trinastich som rok hulil, az do leta 08 .. potom som si zacal vsimat ze kamosi z toho zacali osprostievat.. a raz ked mi typek ponukol jointa tak som mu povedal ze chcem prestat.. a ona sa zasmial ze jasne, ja som skoncil uz 10 krat..
nejak mi trclo v hlave ze toto ja nechcem a uz 8 mesiacov nic
ludi co to fajcia nejak neodsudzujem, ale fakt treba s mierou, nie ze dva jointy za den..
@wewo
lenže dôvod, prečo som to nikdy neurobila - ja mám na to výraz, že to zatemňuje mozog. človek vidí všetko skreslene, môže mať aj halucinácie... no načo je to dobré? načo je dobré oblbovať mozog, čiže vedome pozastaviť činnosť zdravého rozumu? a postupne, keĎ toho človek berie príliš veľa, začnú mu z toho odumierať mozgové bunky, stratí prehľad nad tým, čo je sen a čo realita no načo? načo sa ničiť?
ako vyskúšať, alebo raz za čas ok nech lenže ak to niekto berie pravidelne, aj len tak, že každý piatok, sobotu, proste zbytočne si ubližuje a ak to berie ako spôsob zábavy tak mi je ľúto, že si musí dať niečo aby sa zabavil a nedokáže to sám... ja osobne chodím von v piatok, v sobotu a nehúlim ani nepijem a dokážem sa zabaviť...
Ja nehúlim, nepijem, nefajčím, nesexujem a som šťastný jak blcha
Môžte ma považovať za maznáčika, loosera, mne je to jedno. Nebudem robiť niečo len pre tobo to robia všetci okolo mna.
@20
Nie si ty náhodou zo svitu?
nahodou keď si prečítaš profil tak to zistíš =D
Inak v kresťanského boha neverím, svätožiaru si určite budovať nechcem.
Buď mi vkladáš do úst cudzie výroky alebo som ťa fakt nepochopil.
A profil si prečítam
jebať na to... nejdem sa hádať
Ale jak kukám, tak kukám, z kadiaľ si v tvojom profile nejak neviem nájsť :p
@matus33
moje osobne skusenosti mi stale nevravia ze by som mal prestat... a v ramci setrenia svojho zdravia pouzivam vodne fajky, kde sa vecsina bordelu usadza, alebo mozte fajcit hasis alebo hasovy olej.. pripadne uzivat thce vo forme jedla alebo extrahovane v alkohole. moznosti je vela ... alebo si zakupit vaporizer
ale na tie reči "mne to neškodí" by som si dal pozor
"mne to neškodí, mne to prospieva"