Myslite že je to realne, že po čase našu všetku pracu nahradia roboty, a vlastne ludia si dokažu zabezpečiť všetko, všetky potreby robotom a ludska praca už nikdy nebude potrebna? Myslite že by to odstranilo rozdiely vo svete? Myslite si že by to bol pros
Podľa mňa je to úžasné čo dokáže ľudská bytosť vytvoriť, techlonologie apod.ktoré dokáže využívať vo svoj prospech, ale ja sa toho bojím. a myslím , že sa to stane ale tak skoro to nebude..,)
všetku pracu to nenahradi. Najkvalitnejšie veci sa stale vyrabaju ručne. ale dosť pochybujem, že by to odstránilo rozdiely vo svete.skôr by ich mohlo prehlbiť, lebo bohatnúť budú iba tí, ktorí robotov vlastnia a obyčajní ludia, ktorí by inak robili v manufaktúrach budu zrejme dostavat nejakú formu dávok, ktoré zrejme nebudú tak vysoké ako plat.
@trtken no ale na druhej strane praveže už by ani ludia v manufakturach nepracovali, skôr si myslim že jednoducho planeta by prešla na nejaky iny ekonomicky systém, resp. by žiadna ekonomika nebola potrebna, možno by sice vela ľudi to zahubilo doslova, ale tí čo by prežili tak by nejako museli fungovať a možno by tym zmazali prave takto socialne rozdiely...
@sumivybanan úplne stačí to "by", naznačuje HYPOTETICKÚ otázku (podmienku), čo ale vôbec NEMUSÍ BYŤ reálne... situácia a uvedomelosť ľudí sa môže posunúť x smermi, nie len týmto jediným, ja osobne to nevidím tak optimisticky ako ty, ľudia budú vždy len ľudia
@darkestangel no ale je jasne že ludia niekam smerovať budu, a je možne po čase ludia ostanu jednoducho iba ludia, ale v praveku by nikdo nepredpokladal že bude niečo ako demokracia a trh a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak smejem sa na ludoch, ktori placu nad tym ze im roboty beru pracu. Holt mali ste sa lepsie ucit. V tom co robim ja by ma ziadny robot nenahradil.
@trtken no ale na druhej strane praveže už by ani ludia v manufakturach nepracovali, skôr si myslim že jednoducho planeta by prešla na nejaky iny ekonomicky systém, resp. by žiadna ekonomika nebola potrebna, možno by sice vela ľudi to zahubilo doslova, ale tí čo by prežili tak by nejako museli fungovať a možno by tym zmazali prave takto socialne rozdiely...