Poznáte nejakého "humusáka" a čo vyviedol že ho zaňho považujete? Ja poznám jedného je to môj spolubývajúci a dnes asi o jednej ráno prišiel ožratý na intrák a vyšťal sa do chodby =D a to nehovorím o tom ako minulí rok prišiel v rovnakom stave a nagrcal s
baba z vedľajšej izby, s ktorou sme na bunke, má v chladničke už od víkendu otvorenú konzervu tuniaka, ktorý už smrdí ako zdochlina ale jej to nejako neprekáža...
a áno, poznám takých, čo si pravidelne jedávajú sople pred očami iných, normálne verejne vyťahujú také biele veci a... aaarg fuj, ani písať o tom nechcem
Raz som si naryhal do rukavov vetrovky, na sveter a rochnil som sa v tom na ulici, ako bezdomovec ^.^ Vyzliekla to zomna az spolubyvajuca o takych 6-7 hodin neksor jak som uz sedel v gauci rozdrapeny na byte
Ale za najvaksieho humuska povazujem kamarata, ktoremu spadla palacinka v restauracii na koberec. On ju zodvihol iba nezne pofukal a este taku s tyma chlupama a spinou z koberca ju zezral
Na dedine máme takého paka (volá sa Stano len tak z cesty)
A napr. obťažuje baby, 14 ročné a pod. napriek tomu že má asi 30... chodí spávať do kostola, Minule zobral z toho kostola nejaku vec, položil ju na zem a začal sa modliť ďalej chodí v obchodom predavačkám po sklade a stále sa tam šmatle, áá podobne
moj spolužiak lebo je jak nenandrtalec hoci nie až tak ako vy, ale tak on má jeden nôž v taške hodeny a s nim reže všetko od pomarančov po rybu a nikdy si ho neumyva a tak isto aj lyžice a asi ani vlasy si neumyva ako tak vidim a vlastne si vôbec nie som istá či sa vôbec on umýva..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kamoške som ovracala posteľ ja a o dva dni to ešte stále nemala prezlečené
a k téme;
Tak nepriamo poznám len Hermionu.
poznám len Hermionu..
za to keď sme boli na jednej akcii mi povedal že mi dal do polievky bryndzu spod predkožky že nech hľadám
sme úžasní humusáci obaja
a áno, poznám takých, čo si pravidelne jedávajú sople pred očami iných, normálne verejne vyťahujú také biele veci a... aaarg fuj, ani písať o tom nechcem
Ale za najvaksieho humuska povazujem kamarata, ktoremu spadla palacinka v restauracii na koberec. On ju zodvihol iba nezne pofukal a este taku s tyma chlupama a spinou z koberca ju zezral
ešte jedla aj blato, ale to je s porovnaním predchádzajúceho nič
A napr. obťažuje baby, 14 ročné a pod. napriek tomu že má asi 30... chodí spávať do kostola, Minule zobral z toho kostola nejaku vec, položil ju na zem a začal sa modliť ďalej chodí v obchodom predavačkám po sklade a stále sa tam šmatle, áá podobne
@2 0
končím
ale tak ja ho mám rada.